Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sto lat, sto lat, niech zyje, żyje nam!!! Aniu, z okazji urodzin życzenia wszystkiego rudego, szczęścia jak sierści na seterze, radości ile w psim ogonie na spacerze i życia szalonego, jak seterkowe uszy. :-)
Wszystkiego dobrego!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Po bardzo długiej przerwie wracamy:D
Co prawda tylko 2 zdjęcia, ale z dzisiejszych ćwiczeń;)

Ginger ma całą tłustą sierść, bo dzisiaj przechodzi kurację odnawiającą;)

Posted

Ania, jak dla mnie kiedy ostatni raz ją ustawiałas stała lepiej ;).
Jest za mocno rozciagnieta, za wysoko trzymasz głowe i cały front sie jej zepsuł... nie widac klatki :(.

Zdradz tajemnice cóż to za kuracja, a w nagrode wysle ci link do odzywki ktora masz kupic ;).

Posted

Wiesz co Ola...:P Zdjęcia zrobisz sobie sama, a nad tekstami na razie nie mam czasu siedzieć;)
Oprócz tego zabrali mi tydzień temu komputer, a moja siostra jest nie pomocna i swój pożycza rzadko.
Jak wróci mój złom to wszystko nadrobię;)

Posted

Niufciak - w tym momencie będzie Częstochowa, potem Łódź i najprawdopodobniej klubowa w Antoninku.

Darianna - pisałam wczoraj na gg, ale widzę, że wszystko u mnie szaleje. Niestety nie dam rady Cię zabrać, bo mam sama problem z transportem, a jak pojadę to z razem z Yogim, więc nie mam już miejsca... Nasz pomysł żeby jechać najpierw na zlot, zostawić Yogigego i jechać dalej niestety nie wypali. Najprawdopodobniej pojadę ja z siostrami i już nie będziemy krążyć.

• 2 weeks later...