konikowa Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Ostatni weekend był dla nas bardzo zapracowany i dopiero teraz znalazłam chwilę oddechu. W piątek pojechałam z Olą, Dawidem, Ginger i Flashem na ćwiczenia na przepiórkach. Było naprawdę bardzo, bardzo przyjemnie. Ginger zaczęła rozumieć na czym to wszystko polega. Niestety zdjęć własnych brak. W niedzielę po powrocie z Kleszczowa, ruszyłam z siostrami i Ginger w bardzo daleką podróż, bo aż do Francji. Jechałyśmy prawie 24 godziny, bo spotkało nas parę przygód (między innymi zaraz za Krakowem złapałyśmy gumę, zgubiłyśmy się w Niemczech). Ginger podróż zniosła bardzo dobrze - jak zawsze spała. Mieszkamy w urokliwym miasteczku, które znajduje się 100 km przed Paryżem jadąc od strony Polski - Chateau Thierry. Nie będę dłużej opisywać tego miejsca, tylko wstawię zdjęcia z wczorajszego spaceru;) Tereny spacerowe - pola przepięknie kwitnących maków Rzeczka Szczęśliwa Ginger Idziemy? Quote
konikowa Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Znalazłam wodę! Całkiem smaczna Hop! Już wracam A co to? Quote
FLY Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ale pięknie!!:) Tylko pozazdrościć takich wakacji... ;) hehe, pewnie przepiórek szuka?:P http://img541.imageshack.us/img541/2603/10131.jpg pozdrawiamy Quote
konikowa Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Tam coś jest... Ciągle muszę na was czekać! Uczymy się chodzić przez mostek O! Takiego kija znalazłam i zaniosłam do samego domu! Moja najukochańsza:* Uśmiech z Hollywood Teraz powinny częściej pojawiać się zdjęcia, bo po pracy mam trochę czasu dla siebie (a dokładniej cały dzień:P). Quote
konikowa Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='FLY']Ale pięknie!!:) Tylko pozazdrościć takich wakacji... ;) hehe, pewnie przepiórek szuka?:P http://img541.imageshack.us/img541/2603/10131.jpg pozdrawiamy Zapewne tak;) Teraz to tylko zwierzaki jej w głowie. Jak byliśmy w Niemczech zatrzymałyśmy się w ciągu dnia na parkingu i Ginger urządziła sobie polowanie na myszy. Nigdy w życiu nie widziałam tylu myszy w poblicznym miejscu (zaraz przy Burger Kingu). Quote
konikowa Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Kalunia_C']Czyli Was w Ustroniu też nie będzie???[/QUOTE] Nie, w Ustroniu nas nie będzie;) Teraz się wstrzymujemy z wystawami, bo brakuje nam tylko jednego wniosku do Championatu, który i tak możemy zdobyć dopiero pod koniec listopada. Quote
IrishDevils Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Zapraszam na nową strone Ginyo Kennel ;). Klik --> www.ginyo.weebly.com Quote
kinnia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 nie wiem co tu tak cicho ale :smilecol:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GINGER!:smilecol: Życzymy z Atosem długich spacerów pełnych bazantów razem ze swoja pańciąi mnóstwa miłości,która Cie ciągle otacza i samych przysmaków. :new-bday: ps.Mam nadzieje,że torcik był:P:tort: Quote
IrishDevils Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: [FONT=Georgia] !!![FONT=Comic Sans MS]Happy Birthday!!! :laola::laola:[/FONT][/FONT] Quote
Darianna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ja jak zwykle spóźniona ;) Wszystkiego naj naj naj dla Gingersa! :loveu: :cunao::cunao::cunao: Quote
konikowa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Bardzo dziękuję za pamięć i życzenia!! [FONT=Century Gothic]GINGER, z okazji Twoich drugich urodzin, [/FONT] [FONT=Century Gothic]życzę Ci wszystkiego co najlepsze!![/FONT] [FONT=Century Gothic]Jeszcze więcej piasku w łapach i wiatru w uszach,[/FONT] [FONT=Century Gothic]byś zawsze była taka jaka jesteś, uśmiechnięta i skora do zabawy,[/FONT] [FONT=Century Gothic]by nasza kariera wystawowa rozwijała się coraz bardziej.[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Jesteś moją psią przyjaciółką, a łączy nas niesamowita więź! [/FONT] [FONT=Century Gothic](Kto nas kiedyś spotkał, ten wie o czym mówię;) ) [/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Dzień urodzin mojej Księżniczki spędziliśmy na plaży. Opalałyśmy się i pływałyśmy w morzu. ...Zdjęcia tortu będą jak znajdę kabelek od drugiego aparatu... Quote
konikowa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Natomiast 14.08 byliśmy na Międzynarodowej Wystawie Psów Rasowych w Sopocie. Wyniki: GINGER - klasa otwarta, ocena doskonała, lokata 2, res. CACIB!! YOGI - klasa użytkowa, ocena bardzo dobra, lokata 2 Oprócz tego, moje rude pokazały się w konkurencji finałowej Najlepsza Para Hodowlana i zajęły 4 miejsce!! Jestem z nich bardzo dumna i już nie mogę się doczekać kolejnych wystaw;) Niestety moich prywatnych zdjęć z wystawy nie mam, ale jest coś z przygotowań. YOGI GINGER Quote
Darianna Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Masz kolczyk w pępku! :D Bajera :D Gratulacje za Sopot!! Quote
konikowa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Zauważyłaś:P Krótko go mam, bo dopiero 2 miesiące, ale uwielbiam:D Quote
konikowa Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Małe nadrobienie zaległości wystawowych ;) CACIB KRAKÓW GLORIA z Mahagonii - dosk. 1/3, CWC CAC CZĘSTOCHOWA GLORIA z Mahagonii - dosk. 1, CWC, ZWYCIĘZCA Quote
Kalunia_C Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kochani, Armin potrzebuje operacji na którą nas nie stać. Staramy się uzbierać fundusze jak potrafimy. Jeśli możecie pomóc, zajrzyjcie na allegro: http://allegro.pl/cegielka-na-operacje-piekne-kolczyki-i1333857223.html Przekażcie też link znajomym, może ktoś zechce pomóc. Liczy się każdy grosz. Pozdrawiam i z góry dziękuję Quote
dancingqueen Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Gratuluję ostatnich sukcesów Ginger. Oby tak dalej. ;) Quote
konikowa Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Zapraszam wszystkich na najnowszą stronę mojej hodowli;) www.eaglefield.com.pl !! Quote
Recommended Posts