FLY Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 http://img18.imageshack.us/img18/2240/dsc06641cn.jpg śliczna:)) gratulujemy! Quote
konikowa Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Zmienił się zmienił, ale na potwierdzenie jeszcze czekam;) Quote
kinnia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ginger się spiała bardzo ładnie.Jeszcze raz gratulacje.Bardzo podoba mi się to zdjęcie w samochodzie Quote
FLY Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 gratulacje za klubówke!:)) kiedy championacik kończycie?? Quote
konikowa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Dziękujemy bardzo;) Na championat musimy poczekać do listopada. Quote
FLY Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Czyli rozumiem że widzimy się z Poznaniu?;) Swoją drogą to strasznie mało tych seterków jak na klubówke? i sędzia...ekhm... i ring taki.. :P Quote
konikowa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 A Ty byłaś??!! Czemu Cię nie widziałam?;P Stawka mogła być większa, ale nie ma co narzekać. Co do sędziego, to się nie wypowiadam. Ring w miarę fajny, przynajmniej nie było ślisko, a nawer był duży. W Poznaniu będę, w każdym razie się wybieram, ale niestety nie mam szans tam jeszcze skończyć championa;) Będziesz w Sopocie? Quote
FLY Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Niee no jakbym była to bym podeszła do Was przecież-aż tak dzika nie jestem;) Patrzyłam sobie na legawcach na stawke, sędziego i foty z betonowego ringu;p chociaż może i racja-jak mokro to w zasadzie lepsze to niż trawo-błoto:/ bo widziałam że i pogoda Wam nie dopisała;) W Sopocie napewno będe:))i w Warszawie teraz w lipcu też na 100%-fajny sędzia:) (Wy macie tego samego;p) Quote
konikowa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 A ja już myślałam, że z Tobą coś nie tak:P <żart> Ja też do Warszawy się wybieram;) I jeżeli pójdzie zgodnie z planem to do Sopotu też zawitam. Quote
IrishDevils Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Pozwole sobie wstawic zdjęcia :) Best couple Quote
kinnia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 I ja gratuluje! Trzymam kciuki za następne występy Quote
werbena520 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='shadow9'] Zdjęcie powtórzę bo wg mnie ustawienie młodej jest perfekcyne...ideał...i młoda pięknie prezentuje swoje walory.....śliczności... Quote
IrishDevils Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 werbena520 napisał(a):Zdjęcie powtórzę bo wg mnie ustawienie młodej jest perfekcyne...ideał...i młoda pięknie prezentuje swoje walory.....śliczności... Werbena, bardzo się ciesze, że podoba ci się moje ustawienie :). Już mowiłam Ani, że Ginger wyglada bosko :). Quote
konikowa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Mam nadzieję, że też już niedługo dojdę do takiej perfekcji z ustawianiem Ginger;) Quote
Darianna Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ja się nawet nie staram tak z Brando, bo jestem na straconej pozycji ;) Ale ja mam psa który z każdym poleci, a właściwie dwa takie psy :diabloti: Quote
konikowa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Darianna napisał(a):Ja się nawet nie staram tak z Brando, bo jestem na straconej pozycji ;) Ale ja mam psa który z każdym poleci, a właściwie dwa takie psy :diabloti: Ja mam to szczęście w nieszczęściu, że muszę sama ćwiczyć z Ginger sama;) Kto by z nią nie biegał, z nikim nie pobiegnie (nie ma to jak pełne zapatrzenie w właściciela:diabloti:). Ale są duże plusy, zmusza mnie to do ćwiczeń i przynajmniej widzę efekty;) Quote
konikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Naszło mnie żeby coś dodać:P My:* I spacerowe: Yogi prawie pływa Ginger poluje I takie stare, ale jedno z moich ulubionych A teraz sobie siedzę z jednym rudym (Yogim) na łóżku i odpoczywamy. Za jakiś tydzień trzeba będzie się szykować na wyjazd, bo Ginger zaczyna zwiedzać Europę:D Wyjedżamy na około 2 tyg. do Francji;) Quote
konikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jak najbardziej;) W ogóle co za pytanie:P Pamiętaj, w piątek po Ciebie podjeżdżamy, nie zapomnij wziąć Flasha i Dawida! To jest przyszły piątek prawda? Quote
IrishDevils Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ufff... bo sie przestraszyłam, że bedziesz we Francji :P. Ustawie sobie przypomnienie, bo ze mną to wszystko możliwe :D. Tak, tak za tydzien ;). Quote
konikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Napisz sobie na czole:P Albo oplakatuj cały dom i Flasha oraz Dawida włącznie. Wtedy powinnaś zapamiętać:D To widzimy się za tydzień;) Chyba, że uda nam się jakoś w weekend spotkać na zdjęcia. Quote
Darianna Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 macie tam jeszcze miejsce w pokoju na mnie? :D Quote
konikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Niestety nie wiem jakie jest rozmieszczenie w pokojach;) Ode mnie jadzie mama i Ginger, a od Oli Dawid i Flash. Trzeba się chyba organizatorów pytać;) Quote
Recommended Posts