Darianna Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Bo Ginger nie chciała być ruda i się przerobiła na blondynkę :D Quote
konikowa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Ponieważ dzisiaj była przepiękna pogoda, postanowiłam zrobić sesję pieskom w ogrodzie;) Jak ja uwielbiam tą polską złotą jesień!! Kolory od zieleni po czerwień, super słońce i lekki wietrzyk:D Przy okazji poznacie całe moje domowe psie stadko:P Niestety Yogi się nie załapał, bo był z mamą w Częstochowie u taty;) Ale następnym razem to nadrobimy! Bella - ale piękny słońce, trzeba się poopalać:D Buba:* Coś tam jest... ... No tak, to ta szalona ruda istota:P Codzienna porcja walki psów:P Quote
konikowa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Ta ruda to ewidentnie jest jakaś dziwna:P Najlepsze przyjaciółki:* Strażnik Teksasu:D Modelka Buba;) Prawie wszystkie razem Quote
konikowa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 W prawo... W lewo... Moja kochana Pysia:* Księżniczka:* Z profilu Quote
Darianna Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Tą kropkę na uchu ma tak fantastycznie przeuroczą... że tylko schrupać :D Quote
konikowa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Byłby ładne zdjęcie, gdyby nie ten palec... Moja piękna:* Jedni gonią kija, a drudzy tych pierwszych:P Latające rude:D Patyczek:) Quote
konikowa Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Darianna napisał(a):Tą kropkę na uchu ma tak fantastycznie przeuroczą... że tylko schrupać :D Mi się tam średnio podoba, ale jest jedyna w całym rodzaju:D Quote
IrishDevils Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ginger postanowiła zostac dalmatynczykiem :D. Quote
wojtito Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Uwielbiam te miny seterków z lekko wyciagniętym języcziem:-) Śliczna tam gromadka:-) Quote
Kalunia_C Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Hej! Dawno mnie tu nie było. Ja myślałam, że Ty masz dwa setery, a tu cała wielka, kolorowa ekipa. To ile ich jest w sumie w domu? Quote
konikowa Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Kalunia, lepiej nie pytaj:P W domu 2 setery, golden i kundelek. To psy, dodaj do tego 5 kotów i rybki:P A na wsi jeszcze jeden pies i 7 koni:D Nie pytajcie skąd się to u mnie wzięło i jak to ogarniam:P Quote
kinnia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 tylko pozazdrościć:D Mi do pełni szczęścia brakuje konia:D Nie mówię juz o 7^^ Quote
Kalunia_C Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja zazdroszczę jeszcze goldena. Zanim wzięliśmy Armina, biłam się z myslami seter czy golden, bo to moje dwie ukochane rasy. Quote
konikowa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 To ja przedstawię resztę zwierzyńca;) Konie: Eta młp (moja najukochańsza:*) Elgon oo - niestety jego zdjeć nie mam, a i tak nie ma co na razie pokazywać, bo jest to koń odratowany i na razie nie wygląda ciekawie;) Też jest mój;) Daga oo (koń mamy) Magna kn (koń mamy) Elomea oo (koń mamy) Quote
konikowa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Eldorman oo (koń siostry) Hajat kn (koń siostry) Koty (wszystkie ze schroniska;)) Filon Bungik Leo (miał brata bliźniaka Teo, ale zginął ) Quote
konikowa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Milena (siostra Lea) Tipolino (najstarszy zwierzak w domu, ma już 14 lat:)) Przy okazji znalazłam zdjęcie Ginger z grudnia '08 :P Chyba się zmieniła:D Quote
Darianna Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jaki misiaczkowy Gingerek :D Masz trochę tej zwierzyny dziewczyno :D Quote
konikowa Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 A trochę się nazbierało:D Najlepsze jesto to, że większość z nich to zwierzęta wykupione z masakrycznych warunków albo adoptowane;) Quote
werbena520 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :crazyeye:...lol...ale menadżeria...coś wspaniałego...taka mini "arka".Serdecznie podziwiam,gratuluję,trochę nawet zazdroszczę...no,ale chociaż popatrzę.... Chylić czoła...Jesteście... Wspaniałą Rodziną.Tyle zwierząt...to satysfakcja i owszem jest,ale nade wszystko to ogrom pracy,troski o ich dobro,zdrowie.Konie cudowne...takie zrelaksowane,zadowolone,widać,że w bliskim kontakcie psychicznym np z Twoją siostrą...Tak przyjemnie się patrzy na Twoje Stadko...aż chciałoby się tam u Was być...:roll:..Takich Siedlisk jak Twoje to u nas w Polsce można na palcach policzyć...Będziesz miała chwilkę czasu to proszę opowiadaj o każdym z Nich... Quote
kinnia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A jak mi sie marzy takie teren z Atosem u boku:PW sumie ejstem ciekawa czy zacZął by skakać na konia za mną:d Quote
konikowa Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 To teraz moja kolej na relację z niedzielnego spaceru;) Oto ekipa: Ginger Flash Neo Widzieliśmy różne sarny Quote
Recommended Posts