Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ dzisiaj była przepiękna pogoda, postanowiłam zrobić sesję pieskom w ogrodzie;) Jak ja uwielbiam tą polską złotą jesień!! Kolory od zieleni po czerwień, super słońce i lekki wietrzyk:D
Przy okazji poznacie całe moje domowe psie stadko:P
Niestety Yogi się nie załapał, bo był z mamą w Częstochowie u taty;) Ale następnym razem to nadrobimy!

Bella - ale piękny słońce, trzeba się poopalać:D

Buba:*

Coś tam jest...

... No tak, to ta szalona ruda istota:P

Codzienna porcja walki psów:P

Posted

Kalunia, lepiej nie pytaj:P W domu 2 setery, golden i kundelek. To psy, dodaj do tego 5 kotów i rybki:P A na wsi jeszcze jeden pies i 7 koni:D
Nie pytajcie skąd się to u mnie wzięło i jak to ogarniam:P

Posted

To ja przedstawię resztę zwierzyńca;)

Konie:
Eta młp (moja najukochańsza:*)

Elgon oo - niestety jego zdjeć nie mam, a i tak nie ma co na razie pokazywać, bo jest to koń odratowany i na razie nie wygląda ciekawie;) Też jest mój;)

Daga oo (koń mamy)

Magna kn (koń mamy)

Elomea oo (koń mamy)

Posted

:crazyeye:...lol...ale menadżeria...coś wspaniałego...taka mini "arka".Serdecznie podziwiam,gratuluję,trochę nawet zazdroszczę...no,ale chociaż popatrzę.... Chylić czoła...Jesteście... Wspaniałą Rodziną.Tyle zwierząt...to satysfakcja i owszem jest,ale nade wszystko to ogrom pracy,troski o ich dobro,zdrowie.Konie cudowne...takie zrelaksowane,zadowolone,widać,że w bliskim kontakcie psychicznym np z Twoją siostrą...Tak przyjemnie się patrzy na Twoje Stadko...aż chciałoby się tam u Was być...:roll:..Takich Siedlisk jak Twoje to u nas w Polsce można na palcach policzyć...Będziesz miała chwilkę czasu to proszę opowiadaj o każdym z Nich...