Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki JUsta, już wszystko wiem:) poczytałam sobie o obu modelach i rzeczywiście D80 jest troche unowocześniony i ulepszony od D50 i nawet w porównaniach z D200 wypada korzystnie:) Na pewno jeśli tylko będzie kasa to chciałabym D80, a potem jak sie już z nim oswoje to jakieś szkła:) a jak nie to D50 też będzie ok:) Choć mimo, ze z manualem i lustrem bedę dopiero zaczynać praktycznie (bo teoretycznie coś tam już wiem a zanim kupie to bede wiedzieć jeszcze więcej) to jednak chce coś lepszgo od razu bo nie chcę kupić czegoś 'na poczatek' a po pół roku stwierdzić, że gdy już nauczyłam się co i jak w praktyce lepiej jednak byłoby kupić lepszy, dlatgo jeszcze 20 reazy pewnie sie zastanowie przed zakupem, bo chcę mieć sprzet na lata, taki by nawet gdy już nie bedę taka zielona w temacie wciąż mi wystarczał i dawał mozliwość rozwoju:)

Posted

no popłakałam się :placz: tak wziąć w ramiona i utulić :-(
Dokładnie!! Straszny słodziak z tej małpki... stałam przy ich klatce chyba z poltroej godziny i udało mi sie ją sfocic bo tak to cały czas siedziała przyklejona do mamy:)

Maaarta!! Dziecko bój się Boga :diabloti:
Świntuszku:mad:
:lol::evil_lol: ja tylko robilam zdjęcia:evil_lol:

Posted

marisia napisał(a):
Jakie dziecko :crazyeye: - przecie to już studentka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Żancia napisał(a):
Pierfsak :eviltong:

Wszyscy wszystko o mnie wiedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

madzior_ka napisał(a):
e tam od razu szalejesz:)) sie dopiero zarejestrowalam i dwa posty napisałam, ale zawsze to coś:)

ja też rządzę z dwoma postami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale za to Małżonek się udziela:D:D

Posted

malawaszka napisał(a):

ale piękne!!!! góreczek mi brakuje :placz:

No coś Ty, właśnie miałam Ci napisać, że całkiem podobne mamy widoki :lol: a Twoja fruwająca dziewczyna w galerii jest super :bigok: .

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='marisia']I moja ulubiona modelka :lol: :lol: :lol: :

:loveu: też mam taką jedną ulubioną modelkę/modela ale ładnie wygląda tylko w zieleni :placz:

ale jakieś inne twórczości wkleję :lol:

płonący las

i ktoś mi tu jeszcze pozował :loveu:

• 2 weeks later...