Żancia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 MartaReksKiwi napisał(a):W zoo... fotki troszke wieksze niz regulamin pozwala wiec daje tylko linki (nie chce mi sie zmniejszac) :) http://img309.imageshack.us/img309/7856/23tp2.jpg Maaarta!! Dziecko bój się Boga :diabloti: Świntuszku:mad: Quote
madzior_ka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dzieki JUsta, już wszystko wiem:) poczytałam sobie o obu modelach i rzeczywiście D80 jest troche unowocześniony i ulepszony od D50 i nawet w porównaniach z D200 wypada korzystnie:) Na pewno jeśli tylko będzie kasa to chciałabym D80, a potem jak sie już z nim oswoje to jakieś szkła:) a jak nie to D50 też będzie ok:) Choć mimo, ze z manualem i lustrem bedę dopiero zaczynać praktycznie (bo teoretycznie coś tam już wiem a zanim kupie to bede wiedzieć jeszcze więcej) to jednak chce coś lepszgo od razu bo nie chcę kupić czegoś 'na poczatek' a po pół roku stwierdzić, że gdy już nauczyłam się co i jak w praktyce lepiej jednak byłoby kupić lepszy, dlatgo jeszcze 20 reazy pewnie sie zastanowie przed zakupem, bo chcę mieć sprzet na lata, taki by nawet gdy już nie bedę taka zielona w temacie wciąż mi wystarczał i dawał mozliwość rozwoju:) Quote
Irviers Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no popłakałam się :placz: tak wziąć w ramiona i utulić :-( Dokładnie!! Straszny słodziak z tej małpki... stałam przy ich klatce chyba z poltroej godziny i udało mi sie ją sfocic bo tak to cały czas siedziała przyklejona do mamy:) Maaarta!! Dziecko bój się Boga :diabloti: Świntuszku:mad: :lol::evil_lol: ja tylko robilam zdjęcia:evil_lol: Quote
marisia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Żancia napisał(a):Maaarta!! Dziecko bój się Boga :diabloti: Świntuszku:mad: Jakie dziecko :crazyeye: - przecie to już studentka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Żancia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 marisia napisał(a):Jakie dziecko :crazyeye: - przecie to już studentka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pierfsak :eviltong: Quote
Irviers Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 marisia napisał(a):Jakie dziecko :crazyeye: - przecie to już studentka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żancia napisał(a):Pierfsak :eviltong: Wszyscy wszystko o mnie wiedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mila_2 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Madzior_ka - widzę, że szalejesz na cyberfoto:D:D:D Quote
Olivka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 MartaReksKiwi napisał(a):Wszyscy wszystko o mnie wiedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nic nie wiem, nawet nie wiem gdzie studiujesz:placz: Quote
madzior_ka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 e tam od razu szalejesz:)) sie dopiero zarejestrowalam i dwa posty napisałam, ale zawsze to coś:) Quote
mila_2 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 madzior_ka napisał(a):e tam od razu szalejesz:)) sie dopiero zarejestrowalam i dwa posty napisałam, ale zawsze to coś:) ja też rządzę z dwoma postami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale za to Małżonek się udziela:D:D Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 no dobra - Wy tu sobie gadu gadu to ja wstawiam moje wiejskie klimaty :p Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Waszka! Nie załamuj mnie!!! Mówisz, że zapraszasz mnie z gwiazdami na weekend? OK. Przyjmujemy zaproszenie ]:-> Quote
marisia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 No to ja również umieszczam swoje wiejskie klimaty sprzed paru dni :evil_lol:, bo teraz nas zasypało :placz: :placz: :placz: . Quote
Żancia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja też chcę mieć wiejskie klimaty :placz: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ale piękne!!!! góreczek mi brakuje :placz: Quote
marisia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a): ale piękne!!!! góreczek mi brakuje :placz: No coś Ty, właśnie miałam Ci napisać, że całkiem podobne mamy widoki :lol: a Twoja fruwająca dziewczyna w galerii jest super :bigok: . Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 podobne, ale u mnie płasko :placz: :evil_lol: cieszę się że się moja lalunia podoba :loveu: Quote
marisia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Pomęczę Was sielskimi klimatami, nie mogę się oprzeć, bardzo lubię jesienne kolory: I moja ulubiona modelka :lol: :lol: :lol: : Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='marisia']I moja ulubiona modelka :lol: :lol: :lol: : :loveu: też mam taką jedną ulubioną modelkę/modela ale ładnie wygląda tylko w zieleni :placz: ale jakieś inne twórczości wkleję :lol: płonący las i ktoś mi tu jeszcze pozował :loveu: Quote
orsini Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
AMIGA Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ale macie piękne te zdjęcia!!! Dlaczego ja tak nie potrafię???:placz: Quote
marisia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 AMIGA napisał(a):Ale macie piękne te zdjęcia!!! Dlaczego ja tak nie potrafię???:placz: Ale co nie potrafisz :roll: ? Quote
Recommended Posts