Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomarancze pieknie pachnal 8-) szczegolnie skorka pomaranczowa.... jak jem pomarancze to zostawiam w miseczce skorki na noc w pokoju. Rano jest tak przyjemnie z tym zapachem ze zyc sie chce ;-)

Posted

no to ja wstawie troche zdjęć naszego wcale nie zaśnieżponego ogródka z bardzo małymi zaspami:))

a zauważcie jak dsisiaj zaśnieżone jest koło przes które wczoraj Denisek skakał, dzisiaj już nawet dolnej krawędzi nie widać spod śniegu:

Posted

[quote name='madzior_ka']no to ja wstawie troche zdjęć naszego wcale nie zaśnieżponego ogródka z bardzo małymi zaspami:))

to widzę, że śmieci do wiosny nie wyrzucicie :P:eviltong: :shake:

Posted

Madziara napisał(a):
to widzę, że śmieci do wiosny nie wyrzucicie :P:eviltong: :shake:

hehe ale jak wrzuca w te zaspy to snieg je przykryje i i tak do wiosennych roztopow nik nie zauwazy ;) ;) ;)

Posted

z tymi śmieciami to moze nie będzie tak źle:)))

a co do tych małych pługów też je u nas w mieście widziałam, ale do nas na osiedle nie chce im się jeździć... dopiero jak się zadzwoni a i wtedy mają wymówke że inteligentni sąsiedzi stawiają auta na ulicy i pługi nie mają jak jeździć, a ztreszta jak tak cały dzien pada to i tak bez znaczeniabo bo po godzinie znowu ulica wygląda jak przed odsnieżaniem:]

• 3 weeks later...