Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaaaaaaa,szczególnie,że takie opinie wyrażają psie "autorytety" :evil: Na tym egzaminie były ON-ki,Rotki,Dobermany,a ta mała im dowaliła z wdziękiem i stoickim spokojem! :D Niesamowity to był widok :o Do dzisiaj ją pamiętam,wpatrzona w pancia,spokojna,gotowa zrobić wszystko!Cudna sunia :D

Posted

Gonia OGROMNIASTE GRATULACJE :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: , sliczne masz te dzieciaczki :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Gonia napisał(a):
Ale radość z narodzin tych rudzielców przepełnia moje serducho,bo są mojej ukochanej DUMECZKI :D

Eh ale Ci zazdroszcze moja ukochana Nafka juz nigdy nie bedzie miec dzieciuf :cry: .

Posted

Ka-Vanga ogromne dzięki!Właśnie przed chwilą oglądałam Twoją NAFKĘ.Czasami tak to jest,że jedni się cieszą,a inni smucą :( A może na pocieszenie i dla odmiany,rudego "sznaucera" zaczniesz wystawiać? :lol: Wyobrażasz sobie miny sznauceromaniaków? :cunao:

Posted

A nie mam pojecia kto, ale wiem, ze sie zdazaja w miotach czasem i niestety wielu hodowcow usypia, bo nie chce miec "odrzutu genetycznego" :evil: u siebie.

Orsini ja tez choruje na giganta cz-s :D .

Posted

w Polsce tez sie zdarzaja????
co oni walnieci ze usypiaja????
w Australii taki kosztuje 2000dolcow plus transport...toz taki cz-sr bylby drozszy od tych ich czarnych!!!!w ogole nie mysla!!!

Posted

te polskie pewnie bardziej lyse ale i takiego lyska bym chciala!!!!
to moze dam ogloszenie w prasie kynologicznej, ze jak sie komus trafi taki to ja go kupie za cene dwukrotnie wyzsza i zeby go nie usypial?

Posted

Orsini - to nie przetrąciło, jakby go dotknęlo, to by zabiło :P
To nie półstajnia, bo to nie u nas :P to w Chmielnie, na dożynkach byliśmy :)

Gonia, dla Tomka zdjęcie bo mi insynuuje, że półjeep to taki co ma przód od jeepa a tył od innego albo na odwrót, a tu chodzi o góra -dół :P

Ale jak chcesz to również jest dla Ciebie :)

Posted

orsini napisał(a):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69991235

aaaa ja kcem!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
i niedrogie w sumie :lol: :lol: :lol:
Ta,nie trzeba dolewać oleju,benzyny,zmieniać opon i jakie ekologiczne :lol: Ale siodło i tak przepadło,to na oklep???????? :o