Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orsini']SUPER!!!!

Pass tak:))))tzn. nie do konca-im nizsza tym mniejsza glebia ostrosci, ale wtedy czas tez jest wazny bo skolei im dluzszy tym kolory lepsze, a jedno z drugim sie gryzie....ja sobie ustawiam polautomat tzn. ja wybieram przeslone a czas mi aparat sam nastawia, wiec ja przeslona reguluje czas.
A jak robisz z teleobiektywem to tez ta glebia ostrosci jest mniejsza i np. nastawiony na 300mm to juz sie staram jak najwieksza przeslone dac-zeby jak najwiecej bylo ostrego, a tlo i tak bedzie rozmyte

ahia no dzięki :wink:
Teraz mniej więcej wiem co i jak :P

ja lustrzanka narazie zwykla-kiedys mam nadzieje, ze cyfrowa :lol: :lol:

He he ja o lustrzance moge tylko pomarzyć :roll: Chyba żeby ceny drastycznie spadły 8)

[quote name='Madziara']Dziewczyny! A jakim sprzętem się bawita??
Ja mam Kodaka Z740 :wink:
Chciałabym do niego kupić obiektyw, ale zupełnie nie wiem jaki :roll:

Posted

Pass w USA lustrzanka cyfrowa juz ponizej 1000dolcow jest-zadna rewelacja oczywiscie, ale dla zabawy wystarczy w zupelnosci...ja na razie nawet kompa nie mam hahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini jakbyś nie wybrzydzała to ju ż byś kompa miała - proponowałam, że dam Ci - stary bo stary, ale do netu i przeglądania zdjęć by się nadawał - ale jak chcesz od razu full wypas...

Posted

Dzięki dziewczyny!Myślę,że wszystkie szczeniaczki są śliczne i słodkie,bez względu na rasę,czy jej brak!Ale radość z narodzin tych rudzielców przepełnia moje serducho,bo są mojej ukochanej DUMECZKI :D Mamusia to naprawdę piękna suczka,ma dwa championaty i super opisy :D

Posted

Taaa,mleczarnia jej dynda pod brzuchem :lol: Wiesz NATALIA,ona jest jedną z dwóch suk w swojej rasie,która ma tak obfity włos!No nie licząc jej córek,które po niej go odziedziczyły.Pies broni się sam,ale trudno wyhodować suki z takim kłakiem :lol:

Posted

Z całą pewnością trochę go jeszcze straci,ale ma go tyle,że nawet w najgorszym okresie jest kudłata :D No i jest moja najpiękniejsza i najmądrzejsza :D Siada na komendę,zatrzymuje się na komendę,daje łapkę i w ogóle jest ułożona jak "mało co"owczarek niemiecki :lol: Zaprzecza wszystkim złośliwym komentarzom o jamnikach,jak i pozostałe moje jamniory :lol:

Posted

I o to chodzi! :D Choć jamniki uważane są za głupie,szczekliwe,uparte i złośliwe,to jest zupełnie odwrotnie!To nie jest pies dla każdego!Dlatego dumna jestem ze swego stadka :D A propos sznaucerów-byłam na egzaminie na PT i wiesz kto miał najlepszy wynik?!Miniaturowa sunia!!!!!!!!!! :D