Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 orsini napisał(a):znam znam:))))ale ni e podam :lol: :lol: :lol: Cala Orsini :wink: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Pasavera Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='orsini']SUPER!!!! Pass tak:))))tzn. nie do konca-im nizsza tym mniejsza glebia ostrosci, ale wtedy czas tez jest wazny bo skolei im dluzszy tym kolory lepsze, a jedno z drugim sie gryzie....ja sobie ustawiam polautomat tzn. ja wybieram przeslone a czas mi aparat sam nastawia, wiec ja przeslona reguluje czas. A jak robisz z teleobiektywem to tez ta glebia ostrosci jest mniejsza i np. nastawiony na 300mm to juz sie staram jak najwieksza przeslone dac-zeby jak najwiecej bylo ostrego, a tlo i tak bedzie rozmyte ahia no dzięki :wink: Teraz mniej więcej wiem co i jak :P ja lustrzanka narazie zwykla-kiedys mam nadzieje, ze cyfrowa :lol: :lol: He he ja o lustrzance moge tylko pomarzyć :roll: Chyba żeby ceny drastycznie spadły 8) [quote name='Madziara']Dziewczyny! A jakim sprzętem się bawita?? Ja mam Kodaka Z740 :wink: Chciałabym do niego kupić obiektyw, ale zupełnie nie wiem jaki :roll: Quote
orsini Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Pass w USA lustrzanka cyfrowa juz ponizej 1000dolcow jest-zadna rewelacja oczywiscie, ale dla zabawy wystarczy w zupelnosci...ja na razie nawet kompa nie mam hahahahahaha :lol: :lol: :lol: Quote
Madziara Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Orsini jakbyś nie wybrzydzała to ju ż byś kompa miała - proponowałam, że dam Ci - stary bo stary, ale do netu i przeglądania zdjęć by się nadawał - ale jak chcesz od razu full wypas... Quote
orsini Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 ale ja netu tez nie mam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Madziara Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 albo pod sąsiadów się podpiąć - wszyscy na około mają :P Quote
orsini Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 wkolo mnie nikt nie ma po co emerytom net? Quote
Madziara Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 dla studentów, nawet nie wiesz jak im teraz dogadzają :P Na upartego możesz od Żula wziąść :P Quote
Madziara Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 A to fotki z dzisiejszego spacerku :) Daman Eron Gija gówniarze szaleją Quote
Natalia_W Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: jakie male rude aniooolki :wink: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: a jaka mamusia sliczna :D :angel: Gonia - GRATULACJE!!!!!!!!!! Quote
jostra Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Super rudziaste brzdące :angel: :angel: :angel: Quote
Gonia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Dzięki dziewczyny!Myślę,że wszystkie szczeniaczki są śliczne i słodkie,bez względu na rasę,czy jej brak!Ale radość z narodzin tych rudzielców przepełnia moje serducho,bo są mojej ukochanej DUMECZKI :D Mamusia to naprawdę piękna suczka,ma dwa championaty i super opisy :D Quote
orsini Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Gonia GRATULUJE!!! masz racje wszystkie szczeniaki sa sliczne i slodziutkie!!! Quote
Natalia_W Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Gonia ale to widac ze sunia jest w formie! Po szczeniakach wyglada cudnie :D Musze ja kiedys zobaczyc na zywo :angel: :angel: :angel: Quote
Gonia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Taaa,mleczarnia jej dynda pod brzuchem :lol: Wiesz NATALIA,ona jest jedną z dwóch suk w swojej rasie,która ma tak obfity włos!No nie licząc jej córek,które po niej go odziedziczyły.Pies broni się sam,ale trudno wyhodować suki z takim kłakiem :lol: Quote
Natalia_W Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 wlasnie te wlos mnie zadziwil!!!!wiesz rozne sunie po szczeniaczkach juz widzialam... Quote
Gonia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Z całą pewnością trochę go jeszcze straci,ale ma go tyle,że nawet w najgorszym okresie jest kudłata :D No i jest moja najpiękniejsza i najmądrzejsza :D Siada na komendę,zatrzymuje się na komendę,daje łapkę i w ogóle jest ułożona jak "mało co"owczarek niemiecki :lol: Zaprzecza wszystkim złośliwym komentarzom o jamnikach,jak i pozostałe moje jamniory :lol: Quote
Madziara Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Wiesz Gonia, że jaki właściciel, taki pies :P Quote
Gonia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Madziara napisał(a):Wiesz Gonia, że jaki właściciel, taki pies :PHe,he!Już Cię baaaaaaaaaaaaaaaardzo lubię!!!!!!!!!!!! :D Quote
Madziara Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hehehe wiedziałam :) Mój jest też wybitnie mądry :P Pół osiedla go chwali :P Quote
Gonia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 I o to chodzi! :D Choć jamniki uważane są za głupie,szczekliwe,uparte i złośliwe,to jest zupełnie odwrotnie!To nie jest pies dla każdego!Dlatego dumna jestem ze swego stadka :D A propos sznaucerów-byłam na egzaminie na PT i wiesz kto miał najlepszy wynik?!Miniaturowa sunia!!!!!!!!!! :D Quote
Recommended Posts