Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tutaj jeszcze wstawie nasz polskie labedzie :D

O znalazlam jeszcze zdjecie z ktorego smiala sie moja rodzinka i nadali mu tytul - "Natalia i jej nowi znajomi z Chorwacji :wink: "

i jeszcze cos dla milosnikow histori (np. dla Wania :wink: )

i to by bylo na tyle

Posted

super zdjecia natalia!! Dorotak twoje tez genialne i jostry tez - ale bym sobie pojechała tam:)) na linkach "polatać":)

a teraz jeszcze kilka zdjeci zz awodów bo dostałąm od p. Mikolaja który z buidki sedziowskiej miał dobry widok:) jeszce ma mi na płytke zgrac bo podobno jest ich wiecej to cos wstawie a narazie dwa moje:

koleżanek i kolegów z drużyny:

i...pani Ani która ma ponad 60 lat (coś pod 70) i wciaż jezdzi konno i jak widac startuje w zawodach:) podziwiam takicjh ludzi ona była trenerką i zawodniczką jak była młodsza superową i teraz dalej to kontynuuje a konik na którym tutaj skacze (jej wlasnosc) to "moja" ukochana montanka o której juz wam wspominałam:

Posted

:) niop błotko było ale w sobote było gorzej bo jeszce popadywało a w niedziele juz słoneczko wyszło wiec nie było zle , a tak na marginesie to chyba jakis fatum wisi bo zawsze jak sa zawody nawet w sierpniu jak były to deszczyk kropił....

Posted

Natalia_W napisał(a):
To bylo w Chorwacji... chyba Opatia czy cos takiego.. ale pamietam ze bylo super :D 8)

Jeśli na półwyspie Istria to pewnie Opatija :wink: Śliczne, urokliwe miasteczko :)

Madziorko fotki super!! :D

Posted

Zawody były obrazem nędzy i rozpaczy - non topes gleby, raz karetka po laskę zajechała!!
A tu koniś dęba stanął, a koleś pięknie zareagował, miał farta że koń na grzbiet nie padł i gościa nie przygniótł :P

Posted

No a ja mam fotki z mojego ukochanego męskiego obozu koncentracyjno - żeglarskiego w Solince. 23 lipca - 10 sierpnia 2005r.

Nasz Port. Tutaj właściwie odbywało się całe zycie obozowe. Tutaj spędzaliśmy nocne wachty portowe. Busz i ciemność. Mmmm

A takie widoczki można było podziwiać pływając po Zalewie Solińskim

Rejs Doliną Sanu

Drzewo wisielca i chatka pustelnika (jedna z legend solińskich)

Poranek...

ya :lol: 8)

Banderka Obozowa

Ja kce do Solinky! A jeszcze 296 dni ! :cry:

Posted

jak to jak???
ja bym lezala na czubie tej lodki i sie opalala!
a tam nawet wioslowac nie trzeba bo wiatr odwala czarna robote :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

nie, nie, moze mnie nie zrozumialas madziara, ja nie uwazam, ze sie tam nic nie robi...ale to JA bym NIC nie robila:)))))tylko lezala na dziobie niczym ta boginka i sie opalala:)))))a niechaj inni zapie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: