Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Skoro juz mowimy o morzu to ja tez cos wkleje - fotki z wakacji ale z zeszlego roku :wink: łódka :wink: mgła.... poranek :wink: nad morzemmm.... a tutaj takie malenstwo :wink: ekhm... Quote
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 wyspa... zobaczecie ten kolore :lol: :o wieczor nad zatoka... i jeszcze bonus :wink: Quote
Elitesse Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 piekne :angel: :angel: a gdzie to bylo ? bo chyba nie w Polsce ? Quote
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 To bylo w Chorwacji... chyba Opatia czy cos takiego.. ale pamietam ze bylo super :D 8) Quote
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 a tutaj jeszcze wstawie nasz polskie labedzie :D O znalazlam jeszcze zdjecie z ktorego smiala sie moja rodzinka i nadali mu tytul - "Natalia i jej nowi znajomi z Chorwacji :wink: " i jeszcze cos dla milosnikow histori (np. dla Wania :wink: ) i to by bylo na tyle Quote
madzior_ka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 super zdjecia natalia!! Dorotak twoje tez genialne i jostry tez - ale bym sobie pojechała tam:)) na linkach "polatać":) a teraz jeszcze kilka zdjeci zz awodów bo dostałąm od p. Mikolaja który z buidki sedziowskiej miał dobry widok:) jeszce ma mi na płytke zgrac bo podobno jest ich wiecej to cos wstawie a narazie dwa moje: koleżanek i kolegów z drużyny: i...pani Ani która ma ponad 60 lat (coś pod 70) i wciaż jezdzi konno i jak widac startuje w zawodach:) podziwiam takicjh ludzi ona była trenerką i zawodniczką jak była młodsza superową i teraz dalej to kontynuuje a konik na którym tutaj skacze (jej wlasnosc) to "moja" ukochana montanka o której juz wam wspominałam: Quote
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 madzior_ka napisał(a): ale dobre!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :lol: :D :drinking: super normalnie :D hehe :o Madziorka sliczne zdjecia! ale blotko to tam mieliscie niezle.. :wink: Quote
madzior_ka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 :) niop błotko było ale w sobote było gorzej bo jeszce popadywało a w niedziele juz słoneczko wyszło wiec nie było zle , a tak na marginesie to chyba jakis fatum wisi bo zawsze jak sa zawody nawet w sierpniu jak były to deszczyk kropił.... Quote
alexandra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Natalia_W napisał(a):To bylo w Chorwacji... chyba Opatia czy cos takiego.. ale pamietam ze bylo super :D 8) Jeśli na półwyspie Istria to pewnie Opatija :wink: Śliczne, urokliwe miasteczko :) Madziorko fotki super!! :D Quote
dorotak Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Madzior_ko, super fotki i jeszcze raz gratulacje! :klacz: A pani Ania.. Czapki z głów! :ylsuper: Quote
Madziara Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 OBIECANE ZDJĘCIE DOŻYNKOWE COSIK Z WAKACJI ZE STAWU ZA DOMEM: ZAWODY - LUBAŃ 2005 Quote
orsini Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 aaauuuuuaaaaaaaaaaaaaa az mnie zeby zabolaly!!! a co dopiero szkape!!! Quote
Madziara Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Zawody były obrazem nędzy i rozpaczy - non topes gleby, raz karetka po laskę zajechała!! A tu koniś dęba stanął, a koleś pięknie zareagował, miał farta że koń na grzbiet nie padł i gościa nie przygniótł :P Quote
Justa Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 No a ja mam fotki z mojego ukochanego męskiego obozu koncentracyjno - żeglarskiego w Solince. 23 lipca - 10 sierpnia 2005r. Nasz Port. Tutaj właściwie odbywało się całe zycie obozowe. Tutaj spędzaliśmy nocne wachty portowe. Busz i ciemność. Mmmm A takie widoczki można było podziwiać pływając po Zalewie Solińskim Rejs Doliną Sanu Drzewo wisielca i chatka pustelnika (jedna z legend solińskich) Poranek... ya :lol: 8) Banderka Obozowa Ja kce do Solinky! A jeszcze 296 dni ! :cry: Quote
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Justa SUPER. Haha Orsini przecie Ty leniwa jestes, jak sobie wyobrazasz taki obozik :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
orsini Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 jak to jak??? ja bym lezala na czubie tej lodki i sie opalala! a tam nawet wioslowac nie trzeba bo wiatr odwala czarna robote :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 no co:)))bym sie opalala i podziwiala widoczki!zobacz jak tam cudnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Madziara Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Orsini wstydź się. Jak uważasz, że nic nie trzeba robić, to pewnie byśmy Cię z jakiejś wyspy ściągali wbitą do połowy w brzeg :P Quote
Ka-Vanga Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Madziara napisał(a):Orsini wstydź się. Jak uważasz, że nic nie trzeba robić, to pewnie byśmy Cię z jakiejś wyspy ściągali wbitą do połowy w brzeg :P Buahaha Quote
orsini Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 nie, nie, moze mnie nie zrozumialas madziara, ja nie uwazam, ze sie tam nic nie robi...ale to JA bym NIC nie robila:)))))tylko lezala na dziobie niczym ta boginka i sie opalala:)))))a niechaj inni zapie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Madziara Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 inni zrobiliby bunt, zostawili Cię samą i tak byś właśnie skończyła :P Quote
orsini Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 jaki bunt??????ja bym im bunt dala!!! :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X Quote
Recommended Posts