jostra Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Pasavera napisał(a):madzior_ka napisał(a):a jescze mam jedno pytanie czy u ciebie w tym nowym apoaracie ten ekranik jest ruchomy? mozna go "wyjąć" i podnosząc np. aparat do góry widziec ekranik od dołu? bo mnie sie wlasnie takie strasznie podobaja i sa bardzo przydatne Nie nie wyciąga się :lol: Jeszcze takiego nie wiedziałam :o No, ale bajer fajowy :D Tylko przez to aparat chyba jest drogi że ho ho :-? Mój Nikon SQ jest całkiem płaski, ale można go na różne sposoby przekręcać, więc dzięki temu można zrobić zdjęcie nawet z poziomu podłogi, nie kładąc się na ziemi :P Aparat teraz taniocha, chyba 800zł, a ja dałam 1600!!! :evil: 0X Quote
orsini Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Pass ale to jest TEN aparat tak????czy jakies inne???? Quote
orsini Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 wow, to jak go nie sprzedaz za szybko, bo ja teraz cashu nie mam to kto wie kto wie...:)) Quote
dorotak Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Pasavera'] Ma 100x zoo więc robi duże przybliżenia 8) Wow! Pas, toż to luneta astronomiczna :o Rozumiem, że chodziło jednak o 10x ;) Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='dorotak'][quote name='Pasavera'] Ma 100x zoo więc robi duże przybliżenia 8) Wow! Pas, toż to luneta astronomiczna :o Rozumiem, że chodziło jednak o 10x ;) :cunao: tak 10x :lol: A aparacik już sprzedany niestety 8) Quote
orsini Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 uuu szkoda:((( no to teraz juz mozesz napisac ile takie cos kosztuje???np. nowe Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Za takie "cacko" dałam rok temu 1000 zł :wink: Ale nie wiem dokładnie ile teraz kosztują nowe :roll: Quote
orsini Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 aha:))) to i tak mnie nie stac nawet na uzywany:(((( Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Makro robione nowym aparacikiem :wink: Jeszcze muszę się wprawić :lol: Druga strona kwiata 8) :lol: Quote
orsini Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 jakim znowu NOWYM???? a co teraz masz????????????????/ Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 orsini napisał(a):jakim znowu NOWYM???? a co teraz masz????????????????/ No miałam Kodaka DX6340, a teraz mam Kodaka Z740 :lol: 8) Quote
orsini Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 aaa skubana!!! a ten model ile kosztuje ale nowy? i czy ma stabilizator optyczny czy jakos tak Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Jaka dociekliwa :lol: Nowy Kodak Z740 kosztuje ok. 1500 zł :wink: Stabilizatora nie ma (jeśli myślimy o tym samym :P ) Quote
orsini Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 lojej to duzo:))))) a jak nie ma to nie jest zly???bo ja sie nie znam, ale slyszalam, ze w gorszym oswietleniu to powinien byc... Quote
Mek Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Pasavera']Makro robione nowym aparacikiem :wink: Jeszcze muszę się wprawić :lol: Druga strona kwiata 8) :lol: Mój syn powiedział "ładny kwiat " widząc te zdjecia wiec mozesz Pasawera poczuć się szczesliwa bo jemu tak łatwo nie jest zrobić przyjemność ;) Quote
orsini Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 no to widze charakterek po tatusiu :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Mek Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 orsini napisał(a):no to widze charakterek po tatusiu :lol: :lol: :lol: :lol: no fakt nie pomyslałem o tym :) Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 orsini napisał(a):a jak nie ma to nie jest zly???bo ja sie nie znam, ale slyszalam, ze w gorszym oswietleniu to powinien byc... Ja na aparatach też się tak nie znam :lol: Ale wydaje mi się, że każdy ma jakiś tam stabilizator :lol: Są takie modele, co ponoć nawet jak siedzisz na byku (taka była reklama) możesz zrobić ostrą fotkę :wink: Ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że wychodzi bardzo ostra :P A do zdjęć w ruchu mam specjalną funkcję 8) Poza tym ten aparat ma bardzo dużo innych funkcji :wink: Mek napisał(a):Mój syn powiedział "ładny kwiat " widząc te zdjecia wiec mozesz Pasawera poczuć się szczesliwa bo jemu tak łatwo nie jest zrobić przyjemność :wink: Podziękuj mu ode mnie :lol: Jestem bardzo szczęśliwa :angel: :angel: :angel: :calus: Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Jak się podobają kwiateczki to jeszcze kilka :wink: z owadzikiem :wink: Brudne nóżki :lol: 8) Quote
madzior_ka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Mój Nikon SQ jest całkiem płaski, ale można go na różne sposoby przekręcać, więc dzięki temu można zrobić zdjęcie nawet z poziomu podłogi, nie kładąc się na ziemi no wlasnie o cuś takiego mi chodziło o ruchomy ekranik:) mój kuzyn ma chyba Canona tez dał cos ponad 1200 i wlasnie ma takie cos i to jest extra mozna wyciągnąć ręce nad głowe zeby zrobic zdjecie np. na jakims koncercie a ekranik sobie "od spodu" oglądac:) a fott robione nowym aparacikiem są po prostu boskie!!! cudeńka!! wiec teraz prosimy o jakies zdjecia Figusi albo w ruchu:) Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Hi hi madziorko fotki w galerii :wink: Prawie identyczne ustawienie kwiatów :o Quote
madzior_ka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 slicznie kfiatuszki:) a zdjecia figuni w galeri widziałam tylko zaczełam cytanie od twórczosci i dopiero potem lookłam do galerii:) a oto zdjecie kóre bardzo mi sie podoba robione przes moją siostrę:) w.... samochodzie:) tak fajnie wyszło ze nawet widac linie papilarne mojego kciuka trzymajacego brzoskwinke:) Quote
Recommended Posts