Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pasavera napisał(a):
madzior_ka napisał(a):
a jescze mam jedno pytanie czy u ciebie w tym nowym apoaracie ten ekranik jest ruchomy? mozna go "wyjąć" i podnosząc np. aparat do góry widziec ekranik od dołu? bo mnie sie wlasnie takie strasznie podobaja i sa bardzo przydatne

Nie nie wyciąga się :lol: Jeszcze takiego nie wiedziałam :o
No, ale bajer fajowy :D
Tylko przez to aparat chyba jest drogi że ho ho :-?

Mój Nikon SQ jest całkiem płaski, ale można go na różne sposoby przekręcać, więc dzięki temu można zrobić zdjęcie nawet z poziomu podłogi, nie kładąc się na ziemi :P
Aparat teraz taniocha, chyba 800zł, a ja dałam 1600!!! :evil: 0X

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorotak'][quote name='Pasavera']
Ma 100x zoo więc robi duże przybliżenia 8)

Wow! Pas, toż to luneta astronomiczna :o

Rozumiem, że chodziło jednak o 10x ;)

:cunao: tak 10x :lol:

A aparacik już sprzedany niestety 8)

Posted

[quote name='Pasavera']Makro robione nowym aparacikiem :wink:
Jeszcze muszę się wprawić :lol:

Druga strona kwiata 8) :lol:

Mój syn powiedział "ładny kwiat " widząc te zdjecia wiec mozesz Pasawera poczuć się szczesliwa bo jemu tak łatwo nie jest zrobić przyjemność ;)

Posted

orsini napisał(a):
a jak nie ma to nie jest zly???bo ja sie nie znam, ale slyszalam, ze w gorszym oswietleniu to powinien byc...

Ja na aparatach też się tak nie znam :lol:
Ale wydaje mi się, że każdy ma jakiś tam stabilizator :lol:
Są takie modele, co ponoć nawet jak siedzisz na byku (taka była reklama) możesz zrobić ostrą fotkę :wink: Ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że wychodzi bardzo ostra :P
A do zdjęć w ruchu mam specjalną funkcję 8)
Poza tym ten aparat ma bardzo dużo innych funkcji :wink:

Mek napisał(a):
Mój syn powiedział "ładny kwiat " widząc te zdjecia wiec mozesz Pasawera poczuć się szczesliwa bo jemu tak łatwo nie jest zrobić przyjemność :wink:

Podziękuj mu ode mnie :lol:
Jestem bardzo szczęśliwa :angel: :angel: :angel:
:calus:

Posted

Mój Nikon SQ jest całkiem płaski, ale można go na różne sposoby przekręcać, więc dzięki temu można zrobić zdjęcie nawet z poziomu podłogi, nie kładąc się na ziemi

no wlasnie o cuś takiego mi chodziło o ruchomy ekranik:) mój kuzyn ma chyba Canona tez dał cos ponad 1200 i wlasnie ma takie cos i to jest extra mozna wyciągnąć ręce nad głowe zeby zrobic zdjecie np. na jakims koncercie a ekranik sobie "od spodu" oglądac:)

a fott robione nowym aparacikiem są po prostu boskie!!! cudeńka!! wiec teraz prosimy o jakies zdjecia Figusi albo w ruchu:)

Posted

slicznie kfiatuszki:) a zdjecia figuni w galeri widziałam tylko zaczełam cytanie od twórczosci i dopiero potem lookłam do galerii:)

a oto zdjecie kóre bardzo mi sie podoba robione przes moją siostrę:) w.... samochodzie:) tak fajnie wyszło ze nawet widac linie papilarne mojego kciuka trzymajacego brzoskwinke:)