jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 a gdzie on ma przód a gdzie tył? :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Hi hi . . . pyszczek po naszej prawej :cunao: Quote
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ja slepa jezdem :evilbat: Brzydki ten wilk, to ja już wolę wilczaka czechosłowackiego, to jest dopiero prawdziwy wilk :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 :lol: 8) :lol: No wiesz . . . umorusana świneczka :D Quote
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Pasavera']:lol: 8) :lol: No wiesz . . . Ten to ma inteligentne spojrzenie :P :lol: :lol: :lol: A na drugim taki rozmarzony ... :wink: Jakbyś mu się spodobała :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Alllllllllllleeeeeeeeee faaaaaaaajnnnneeeeeee foty :angel: :angel: :angel: :angel: . Quote
madzior_ka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 to ja tez sie z miedzyczasie pochwale fotkami z wizyty w schronisku dla koni w Ćwiklicach koło Pszczyny, ale są tam jak widac na fotkach, nie tylko konie, ale i krowa, kózki, świnia, pies na trzech łapkach itd.itp zrestzą sami zobaczcie a dodam jescze ze wszystkei koniki sa uratowane z transportu na rzeź... i osiołek: owieczka: nnajpierw jescze kilka z wielu koni, które tam przebywają w pełni szczęścia uratowane z transportu na rzeź... Quote
madzior_ka Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 a teraz kilka szcześliwych kózek mieszkających w owym gospodarstwie: i świnka (a raczej świiiinia) ważąca aktualnie ok. 300 kg jest tam w pełni szczęścia bowiem dożyje tam swoich ostatnich dni pewna że nikt jej nie zabije na mięso, bowiem ci panstwo sa wegatarianinami (brawo dla nich), a dla ciekawości powiem ze "normalna" świnia zwykle dozywa 120 kg keidy to jest zabijana wiec ta juz dawno przekroczyła tą wagę i ma sie swietnie:) krówka Milka: a na koniec Karo - piesek bez lewej przedniej łapki, ale jakbyście go zobazcyli tam biegającego i szalejącego nikt by nie pomyslał ze w pewnym sensie jest kaleką:) [img]http://img40.echo.cx/img40/9658/10022061qp.jpg[/img Quote
madzior_ka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 a oto "mój" ulubiony konik na którym uwielbiam jeździć, oto Montanka: Quote
jostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Montanka jest cudna :D :angel: :angel: :angel: jaka wypielęgnowana i błyszcząca :D Quote
madzior_ka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 dziękuję :oops: było to akurat bezposednio po tym jak ją wyczyściłam:) bo nudziło mi się, nie wiedziałam keidy będzie jazda to poszłam do "mojej" złożnicy i ją wyczyściłam chyba z 10 razy musiałam kazde miejsce wyszczotkowac bo było tyle kurzu, w tą pogode jest okropnie bo na ujezdzalni piasek sie kuuurzy wiec dobrze ze popadało bo bedzie lepiej, a wiecie co sie potem stało? nie jeździłam na MOntku tylko na Tokiu (taki śmieszny pokraka, z wystającym, twardym grzbietem..) dlatgo bo jakieś dziewczyny :evil: które przyjechały sobie na wakacje wybrały sobie Montanę... myslałam ze je udusze... :agrue: Quote
madzior_ka Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 no to ja sie pochwalę zdjątkami z dzisiejszego dnia spędzonego w stadninie:) najpierw "moja" ukochana Monia:) ostatnio zwana Mentosem :lol: a tutaj już pod swoją prawdziwą panią, jest to człowiek jakivch wg mnie trzeba podziwiać, pani Ania ma 60 parę lat i nadal ch9ć razdziej (dlatego klub wydzierżawia Montanę pod jeźdźców szkółkowych) eździ i startuje w zawodach co widac na poniższych zdjecjach, dawniej była swietną zawodniczką i trenerką nie tylko ujezdzenia ale i skoków, a tutaj razem z Monią: a teraz zdjecia bardziej pastwiskowe:) na nich Wika (srokata mamusia), Wektor (źrebaczek Wiki), Waleria (gniada babcia Wektora) i Platyna gniada młoda klaczka:) minki Platynki: i jescze troche fotek z zawodów:) i to by było tyle na dzisiaj, jutro moze coś z crossu wrzucę papa! Quote
Elitesse Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 jakie piekne te koniczki !! ale maluch najlepszy ! (choc nie taki znowu z niego maluch hihi) Quote
orsini Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 hahahaha co to za potfory???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 hahahaha co to za potfory???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :cunao: wiedziałam, że się będą podobały Nie wiem co za jedne :oops: :lol: Orsini potroiło Twoje posty :lol: 8) Quote
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 orsini napisał(a):hahahaha co to za potfory???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: orsini tapira nigdy na oczy nie widzialas czy co ? hihi przeciez to biega w kazdym parku :) a zwierzojeze cudowne !! jak bylam w zoo ostatnio to sie gdzies pochowaly i ich nie widzialam :( Quote
Elitesse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Pasavera napisał(a)::cunao: wiedziałam, że się będą podobały Nie wiem co za jedne :oops: :lol: Orsini potroiło Twoje posty :lol: 8) orsini chce byc widoczna na drodze :) Quote
Recommended Posts