alexandra Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 orsini napisał(a):az taka gruba nie jestem-to plaszczyk:))) Dobra dobra :lol: :lol: :lol: :P Quote
orsini Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 o Ty podla istoto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale juz dzis dostalam tabletki na odchudzanie:)))wiec jestem na dobrej drodze... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
alexandra Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 No coś Ty ja żartowałam!!!! Z tego co słyszałam/widziałam, to Ty raczej nie masz się z czego odchudzać :wink: A tabletki to już całkiem bezsensu :wink: Wiem co mówię, bo przez diety, tabletki, głodówki o mało się nie przekręciłam :wink: Quote
orsini Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 mam niestety mam z czego:((( ale obiecuje, ze jak bede wygladac tak jak Ty to przestane:))))))))))))) a to mi nie grozi Quote
alexandra Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 orsini napisał(a):mam niestety mam z czego:((( ale obiecuje, ze jak bede wygladac tak jak Ty to przestane:))))))))))))) a to mi nie grozi No teraz to przesadziłaś!! owszem na studiach jak byłam nie miałam się z czego odchudzać, a teraz oj przydałoby się :lol: Ale mi się nie chce, więc dobrze to ukrywam co mam to tu to tam, zresztą za tydzień zobaczysz chyba :wink: Quote
alexandra Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 orsini napisał(a):????to tez jedziesz do banskiej???? acha :lol: Quote
orsini Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 aaaa to super!!!!!wreszcie Cie poznam!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
madzior_ka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 alexandra napisał(a):a teraz oj przydałoby się hm.....nie powiedziałabym-ciekawe z czego :roll: z kości na ości?!? :lol: 8) Quote
alexandra Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 madzior_ka napisał(a):alexandra napisał(a):a teraz oj przydałoby się hm.....nie powiedziałabym-ciekawe z czego :roll: z kości na ości?!? :lol: 8) Prosze się tu ze mnie nie śmiać :wink: Mój mężulek potwierdzi że mogłabym zrzucić :lol: Quote
alexandra Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Dam mu jeszcze szansę :evilbat: :P bo ma też swoje dobre strony, a ostatnio szczególnie je ujawnia, więc poczekam :lol: Quote
florance Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 a tu powstawiam kilka innych piesków :))) a tu zarbąbisty dzieciaczek, który mocno trzymał psiaka, żeby się nie zgubić :) Quote
florance Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 i jeszcze kilka :P Kakukazy były wyjątkowo cudne... więcej was nie zamęczam 8) Quote
alexandra Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 byłaś florance na wystawie i nas nie odwiedziłaś :o :( Nie ładnie :( Wielka szkoda :( Quote
Mek Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Florans jak masz jeszcze to dawaj. charty afganskie są najcudniejsze ;) Quote
florance Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 alexandra napisał(a):byłaś florance na wystawie i nas nie odwiedziłaś :o :( Nie ładnie :( Wielka szkoda :( Ola ale ja czarnych miniatur to nawet nie widziałam :( wybaczcie, to była moja pierwsza wystawa i nie bardzo wiedziałam jak się odnaleźć... :roll: Quote
florance Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Mek napisał(a):Florans jak masz jeszcze to dawaj. charty afganskie są najcudniejsze ;) Mek niestety więcej chartów nie widziałam :( w ogóle nie wiedziałam co, gdzie i kiedy... też chorowałam, żeby zobaczyć charty (podobnie jak chihuahuki i mastino)... no i co? no i gucio! :( dla mnie to wszędzie były kaukazy i dogi... ;) ale jakie pięęękne... Quote
florance Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 a w ogóle to późno przyjechaliśmy (ok 13) i musieliśmy się spieszyć, bo mój figo fago do pracy... :-? Quote
madzior_ka Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 charty afganskie są najcudniejsze a ja właśnie dzisiaj doszłam do wniosku że najlepsze są sznaucery i chyba zawsze pozostanę im wierna!!! naprawde!! bylismy u kuzynki która ma jamniczke, ma ona 2 latka wiec powinna skakac, bawic sie biegać a ona leżała cały czas nawet za piłką nie pobiegła jak 9-cio letni pies - ja bym z taką nie wyt\rzymała, jednak sznuacery mają to "cos" jak to koleżanka mojej mamy nazwała to psy "z nerwem" i rzeczywiście Denis od razu reaguje na komende czy jakiś hałas a tamta to jakby z opóźnieniem;d;d; i w ogóle czym bardziej poznaje inne rasy tym bardziej sie w sznaucerach zakochuje a teraz jescze bardziej w czarnych średniakach (Atos :loveu: )....:) no wiec tyle jeśli chodzi o moje wywody a jutro wstawie zdjecia owej jamniczki bo dzisiaj juz nie mam siły ani czasu... Quote
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='madzior_ka'] ma ona 2 latka wiec powinna skakac, bawic sie biegać a ona leżała cały czas nawet za piłką nie pobiegła jak 9-cio letni pies Ooooj to wcale nie musi być prawda!!! Mojej siostry pies ma w tej chwili prawie 12 lat i jest własnie jamnikiem. Naprawde nie ustępuje Gali w szaleństwach i harcach :o Razem biegają za piłką, bawią się i szaleją :D Wspaniały widok! :angel: Hihi a najlepsze jest wtedy, gdy piechu biegnie do płotu z tym swoim basowym szczekaniem, a Gala za nim jazgotem sobie wyje ;) A oto ten piesek: Quote
madzior_ka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 oj no to musi być super widok dwóch chętnych do zabawy piesków bo własnie u nas jest tak z eytlko denis jest chetny a tigra to tylko by sie położyła i non stop ucieka to co on robi?/ GOOONI!!! ją i tak non stop dlatego raczej nie zabierają jej do nas bo nie ma sensu jej męczyć,... a szkoda że nie chce jej sie bawic Quote
Justa Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Jamniki zazwyczaj sa własnie takie energiczne, ale zdarzają się i spokojne osobniki :D Może oni za bardzo nie lubią takich diabłów w domu i dlatego piesek pkojny sie im trafił ;) Quote
madzior_ka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 no moze, ale ja i tak czym dłuzej mam sznaucera tym bardziej zdaje sobie sprawe ze innego psa chyba nigdy nie bede miała, wczoraj oglądałam strone Altaira, Noel Cleopatry i tych dwóch małych sun, które teraz jeszce mają i strasznie mi sie czarne sredniaki podobają:)) a zresztą wszystkie sznuacie... dobra ja tu gadu gadu a Denis czeka ide mu wykąpac te lapki,,, Quote
dorotak Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Madzior_ko, bardzo dziękuję za miłe słowa pod adresem Atosa ;) A teraz trochę zdjęć wiosennych: Gruszka ulęgałka: Jeż wybrał się na wieczorny spacer ;): "Płonieeee ogniiiiiiisko w..." nie, nie w lesie. To mała imprezka u Katarzyny ;): Kaczeńce: Właśnie, co myśmy z mamą tu posadziły :roll: Czyżby to była cebulica syberyjska?: Zawilce: Quote
Recommended Posts