orsini Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 namiot w gre ni ewchodzi w ogole!!!za zimno, za twardo w i ogole bleee Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 orsini napisał(a):namiot w gre ni ewchodzi w ogole!!!za zimno, za twardo w i ogole bleee Ja bym była za tym, żeby na wszelki wypadek go wziąć, lepsze to niż most Ka-Vangi :evilbat: Ola ja pisałam do wielu hoteli i apartamentów w Szilvasvarad i odpowiedzieli mi, że tam nie ma już ani jednego miejsca, od marca wszystko zajęte i żeby próbować w okolicznych miejscowościach Quote
orsini Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 jak sie zmiesci to mozemy wziazc...ale watpie zeby sie zmiescil...jaki most?:))spimy w domku:))i koniec-nawet w malym domku sie tyle osob zmiesci...ale juz ekipa KaVangi niet:((a szkoda;((ze nie wiemy jakiej jest on wielkosci Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Namiocik mam malutki, napewno się zmieści, może ustal z Fuką ile nas będzie w tym domku i na ile tam jest łóżek. Wtedy będziemy mieć pewność, co? Quote
orsini Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 pewnosc to ja mam:)))) lozko dla Ciebie tez jest,bo jak bysmy nie jechali to tam sa 3 lozka,wiec 1 wolne. a my z Sajko mozemu na karimatce...tyle miejsca na podlodze to bedzie,ale juz na jeszcze 3 osoby to niekoniecznie...a szkoda...bo to by byl dopiero fajny wyjazd.... Quote
Ka-Vanga Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Jostra wiem wiem. My szukamy tylko w okolicznych mijscowosciach. Tylko chodzi o to, ze oni nie odpisuja, najpierw kolezanka napisala do kilku hoteli po ang. i nie odpisali, no to ja napisalam po niem. i tez nie raczyli odpisac :roll: . Orsini no szkoda strasznie, ze i my sie nie zmiescimy, bo by bylo wesolo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :lol: . Quote
Ka-Vanga Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Haha dla mnie moze byc, ale chyba dziewczyny nie bardzo by sie cieszyly, no i problem z kapiela i suszeniem psiaka nie :wink: . Quote
Mek Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Mam dla was rebus. ;) Do którego z dogomaniackich sznaucerów pasuje ten kwiat ??? Quote
madzior_ka Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 niestety odp. na rebus nie znam, alwe popatrzcie jak ślicznie, wiosennie zrobiło się w naszm ogrodzie;): Quote
florance Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Mek dawaj dopowiedź, bo ja też pojęcia nie mam... a szpieg orsini (jedyna, która mogłaby zgadnąć) śpi... :lol: Quote
Mek Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Podpowiem tylko , ze po odrzuceniu jednej literki z nazwy kwiatka wyjdzie imie sznaucerkowe. A sznaucer bardzo znany na DGm i wszyscy się na jego temat niedawno wypowiadali :):):):) Quote
malawaszka Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 no ja tak myślałam, że to ma być od nazwy kwiatka, ale skąd mam wiedzieć jak się on nazywa :niewiem: Quote
florance Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 mek eee... nie da się zdjęcia w google wrzucić, żeby nazwę wyszukało 8) to ja wstawię bardziej pospolite, ale również wiosenne kwiatki :) Quote
florance Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 po rozwiązaniu to sami będziemy znali właściwą odpowiedź :P Quote
Mek Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 [quote name='florance']po rozwiązaniu to sami będziemy znali właściwą odpowiedź :P To tez jest podpowiedz Rozwiązanie Quote
florance Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Mek no i gdzie odpowiedź??? bo chyba nikt nie zgadł 8) (chyba, że coś przegapiłam na sznaucach :roll: ) Quote
Mek Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Odpowiedz jest prosta. A ja podam nazwe kwiatu i suczki ;) po rozwiązaniu , o którym dziś była mowa cały dzień. (Już chyba wiesz o jakim psie i kwiatku pisze :) ) Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Hiehie ja tez jak Jostra stawiam na Livke :D . Quote
orsini Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 Livia???kwiat??????????????nie znam..... Quote
Recommended Posts