PUENTA imszar Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Teraz wakacje to tu powinno być zaludnienie a tu pustka :roll: To ja wstawiam twórczość, ale mojej przyjaciółki narazie jedno zdjęcie na zachęte. Nie powiem kto jest na tym zdjęciu :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='PUENTA imszar']Teraz wakacje to tu powinno być zaludnienie a tu pustka :roll: To ja wstawiam twórczość, ale mojej przyjaciółki narazie jedno zdjęcie na zachęte. Nie powiem kto jest na tym zdjęciu :evil_lol: strzelam ze to ty ;) a tak poza tym to zapraszam TU -> http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27302&page=57 Quote
PUENTA imszar Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Aż tak publicznie swoich zdjęc nie mam odwagi pokazywać :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Aż tak publicznie swoich zdjęc nie mam odwagi pokazywać :evil_lol: hehe a masz odwage pokazywac innych? mam nadzieje ze masz zgode :P Quote
LeCoyotte Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Na Tym zdjęciu jestem ja :D :evil_lol: czyli jednak masz odwage pokazac swoje zdjecie "az tak publicznie" :evil_lol: lepiej idz powklejaj swoje foty w tym watku Fotografia na ofie :mad: Quote
sznaucerka16 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 cze jestem tu nowa bardzo mi sie podobaja twoje fotka Quote
sznaucerka16 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Na Tym zdjęciu jestem ja :D :evil_lol: pinueta jak to ty to niepoznałam Quote
Doginka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Wasze zdjęcia są przepiękne!:fadein: Oglądałam je aż do 3 nad ranem! To może też coś wkleję Quote
marisia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [SIZE="5"]Greckie klimaty: Przywieziono nas do sympatycznego, małego hotelu. Widok z naszego pokoju hotelowego na morze: A to widok z tegoż pokoju na basen: Kiedy znudziła nam się trasa basen-plaża-basen, udaliśmy się na wycieczkę. O ! co to :hmmmm: , śnieg na szczytach i o tej porze :crazyeye: ? Nic podobnego to miasteczko na płaskowyżu: Teraz widać jeszcze wyraźniej: Jeszcze bliżej: A teraz parę ujęć podniebnego miasta: Parę greckich domostw: Dla turystów poleca się hotelik z basenem :hand: : Zapomniałam dodać z basenem z widokiem na morze :bigok: : Może spacer po uliczkach? A jak można tam się dostać? Może taksówką? Mamy i postój taksówek: Ta taxi coś wygląda na zmęczoną: Samochód dostawczy? Autostrada dwupasmowa: A na koniec, co by za bardzo nie odbiegać od tematu, psiaki prosto z Grecji: jedyny sznaucerek, jakiego spotkałam to ten z lewej umaszczenie czekoladowe oraz dwa pudelki biszkoptowy i brzoskwiniowy, pilnowały domostwa z :hmmmm: ......dachu :sweetCyb: : Widziałam jeszcze pudla, który wyprowadzał swojego pana na smyczy niedaleko naszego hotelu, który miał umaszczenie .......... czarno-srebrne oraz biszkoptowego labradora retrivera, uwiązanego do budy pilnującego sklepu z pamiątkami i był to faktycznie jedyny rasowy pies, jakiego spotkałam. Piesków jak na lekarstwo, za to kotów całe mnóstwo. Quote
orsini Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Kochani , parę dni temu wróciłam z tych najpiękniejszych gór świata. Musiałam pojechać , żeby przemyśleć parę spraw, "...tutaj czas anielsko płynie...", "...żeby nad życiem się zatrzymać...", no i w końcu pobyć samej ze sobą - to ostatnie nie bardzo mi się udało, ale co ja poradzę, że jestem chyba człowiekiem otwartym i lgnę do ludzi. Tylko osy mają tutaj banię Za to każdy ma krótką pamięć Gałązka - gdy jej staniesz na odcisk Prostuje się po przejściu nocy Tutaj strumyk gada do pstrągów Że coś winne są Panu Bogu Storczyk tutaj sterczy z ziemi A ziemia ma wiele kamieni Ludzie! Tu jest takie odludzie Że cud opiera się na cudzie Tutaj trzeba zagrać na trawie Gdy zapłonie kwiatem dziurawiec Tutaj dochodzi się do wniosku Że pewna epoka się kończy A tam w dole komputery Już wykręcają nam numery Tutaj dochodzi się do wniosku Że człowiek coś w sobie skończył Że człowiek coś w sobie skończył Tak...coś się we mnie skończyło. Powiem Wam co tu zrozumiałam: nie ważne są te wszystkie miłości. One przychodzą, odchodzą, a może ich nigdy nie ma, wymyślamy je sobie sami, żeby się czuć nieszczęśliwymi??? Najważniejsza jest przyjaźń, bo ta jest wieczna! Także dbajcie o swoich przyjaciół, bo tylko o to warto dbać. Było wspaniale tyle Wam powiem. Miałam przepiękną pogodę, zachód i wchód słońca na połoninie, wspaniałe widoki i jeszcze wspanialszych ludzi, a na koniec jeszcze ktoś bliski memu sercu dał mi taki koncert poezji ukochanego J.Rybowicza, że do tej pory jestem tym wszystkim oszołomiona. Zbyt dużo piękna w zbyt krótkim czasie- i efekt taki, że czuję się normalnie PIJANA ZE SZCZĘŚCIA!!! Wstawię Wam trochę fotek:))jak zwykle bez duszy, zbyt kolorowe i jak to szło?:)))))))ale trudno- nigdy nie lubiłam fotografowania krajobrazu, a teraz tym bardziej nie jechałam na plener fotograficzny. Zdjecia nie oddaja nawet w 1/1000 piękna Bieszczadów... Quote
orsini Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 A teraz troszkę kiczu:lol: :lol: :lol: Modlitwa o wschodzie słońca Każdy Twój wyrok przyjmę twardy Przed mocą Twoją się ukorzę. Ale chroń mnie Panie od pogardy Od nienawiści strzeż mnie Boże. Wszak Tyś jest niezmierzone dobro Którego nie wyrażą słowa. Więc mnie od nienawiści obroń I od pogardy mnie zachowaj. Co postanowisz, niech się ziści. Niechaj się wola Twoja stanie, Ale zbaw mnie od nienawiści Ocal mnie od pogardy, Panie. Quote
orsini Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Anioły są całkiem samotne zwłaszcza te w Bieszczadach w kapliczkach zimą drzemią choć może im nie wypada Quote
orsini Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 i bieszczadzkie drzewka... i teraz moje ulubione drzewko:...sady tutaj pokrzywione dziko... Quote
orsini Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Anioły są wiecznie ulotne zwłaszcza te w Bieszczadach nas też czasami nosi po ich anielskich śladach One nam przyzwalają i skrzydłem wskazują drogę i wtedy w nas się zapala wieczny bieszczadzki ogień ja mam swojego Anioła, a nawet i więcej tych aniołów:)))) Marisiu ślicznie na tej Krecie miałaś, ale ja bym się nie zamieniła:)))))Podobno w Bieszczady się jedzie raz, a potem się już tylko wraca...no to ja po 5 latach wróciłam do swoich, teraz częściej będę wracać:))))) Quote
sympatyk Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nie masz racji Orsini twierdzac ze nie umiesz (czy nie lubisz?) fotografowac karjobrazow- te zdecia akurat sa super, bardzo mi sie podobaja:-) Odwoluje wszystko co wczesniej zlego bylo przeze mnie napisane o Twoich zdjeciach:-) Quote
orsini Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 sympatyk dziękuję!!! to inaczej nie mam ani serca ani cierpliwości do krajobrazu. Quote
PUENTA imszar Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 sznaucerka16 napisał(a):pinueta jak to ty to niepoznałam No widzisz człowiek się zmienia przez całe życie, ja jestem już po pięciu operacjach :diabloti: A z kim mam przyjemność? Z jakimś adoratorem? :evil_lol: Quote
Meggy Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Witam.Marisiu, piękne widoki i krajobrazy, extra...:loveu: Orsinii, zdjęcia powaliły mnie na kolana..Obłęd.:loveu: :crazyeye: MAsz rację, góry, to życie! Ja od 25 lat jeżdżę w góry i tam żyję!:loveu: Wracając do Krakowa, do szumu za oknem samochodów, ciągłego biegu tęsknię za moimi górami, za szumem za oknem potoku, za chmurami dotykającymi ziemi..Ehhh...To jest życie.:multi: Za rok na 100% jadę w Bieszczady. Zupełnie nie znam tych terenów, a pojadę w ciemno!Nie planując nic, po prostu pojadę....:) Quote
Olivka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Marisiu! To miasteczko jest bardzo urocze, jednak ja słyszałam, że jest w nim bardzo dużo samobójstw.:shake: Quote
Xsenna Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Orsini, zdjęcia wspaniałe. Co Ty mówisz,że nie masz serca do krajobrazów? Ale po prostu masz serce do Bieszczad i stąd te zdjęcia przepiękne. Wspaniałe.. Zazdroszczę i zdjęć i Bieszczad.. I pomyśleć,że mój brat ma je na codzień a ja nie byłam ze 30 lat! Quote
Czarne Gwiazdy Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 To miasteczko jest bardzo urocze, jednak ja słyszałam, że jest w nim bardzo dużo samobójstw.Może dlatego, że przed śmiercią chcieli jeszcze zobaczyć coś pięknego :lol: Quote
Recommended Posts