Mek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 orsini napisał(a):Elitesse super!!!a gdzie to???? w ciepłych krajach Orsini :lol: Quote
Natalia_W Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 :eek: :eek: :eek: wwwooooooooooooooooowwwwwwww .... brak mi słów... przepiękne, cudowne, zjawiskowe, fenomenalne... ehhh.... Quote
orsini Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Mek napisał(a):w ciepłych krajach Orsini :lol: bardzo smieszne!!!!ale GDZIE???? Quote
Elitesse Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 orsini napisał(a):bardzo smieszne!!!!ale GDZIE???? to mieszanka - troche USA, Meksyk, Barcelona, Amazonia i inne takie :eviltong: Quote
Czarne Gwiazdy Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 łądne :) - szczególnie mi się spodobały te zwierzaczki - co to? Małpy czy coś w tym stylu? :P TO z pepsi mioodzioo :D Quote
iwonka_ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 a ja Ci tylko tej chałupy zazdroszczę,że ja widziałać na własne oczy, a fotki super Quote
Pasavera Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Odkopałam temat :evil_lol: Więc wstawię moje 'radosne zdjęcia' :lol: Troszkę za ciemne wyszło :roll: a to za jasne :lol: Quote
Justa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 w formie linków, bo po zmniejszeniu do 500pix tracą ;) http://img161.imageshack.us/img161/679/dsc040643wb.jpg http://img161.imageshack.us/img161/4376/dsc040665rx.jpg http://img453.imageshack.us/img453/1066/dsc040829ie.jpg http://img83.imageshack.us/img83/4016/dsc041001nc.jpg Quote
Pasavera Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Justa genialne fotki :klacz: :angel: :klacz: świetny klimat mają :-) Takie sobie macro :lol: robal :-o Quote
Justa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 hihi ciesze się, zę Ci się podobają ^^ to źdźbło super !!!:multi: mój aparat nie ma takich możliwości:roll: a szkoda. więcej !!! Quote
LeCoyotte Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 super foty, szczegolnie te pod slonce - bravo Justa pochwalcie sie jaki macie sprzecik foto :cool1: Quote
Justa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ToB napisał(a):super foty, szczegolnie te pod slonce - bravo Justa pochwalcie sie jaki macie sprzecik foto :cool1: dziękuje bardzo :) a sprzęt... raczej nie ma się czym chwalić... najzwyklejszy cyfrak sonyW12:placz: Quote
orsini Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Justa wcale nie traca SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
LeCoyotte Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Justa napisał(a):mój aparat nie ma takich możliwości:roll: a szkoda. eeeee na pewno ma macro poszukaj;) Quote
Justa Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 yyy... makro ma. 2 przysłony... i na tym koniec :/ marzy mi sie canon d20:roll: jedyne 5299zł :) Quote
LeCoyotte Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 nie doceniasz swojego aparatu ;) a i tak ważniejszy jest fotograf(ka) niż sprzęt mi sie marzy [SIZE=-1]Canon EOS 1Ds Mark II - 26000zeta - oczywiscie zamienił bym to na autko ;) i jeszcze zostałoby na jakas lustrzanke :cool3: tez bym wkleił tu jakieś swoje foty ale nie mam nic na kompie (nie mam cyfrowki ale ten stan sie niedlugo zmieni:cool1:) więc jak na razie zostawiam tu po sobie tylko troche textu a nie foty :( Quote
Justa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hm... może i nie doceniam... ale i tak robię nim, bo nic innego nie mam ;) i pewnie masz racje, że nieważne jakim sprzętem, ale to się raczej odnosi do starych dobrych aparatów analogowych. mam takie cudo w domu ;) bo niestety to, że umiesz robić dobre zdjęcia nie znaczy, że będą one dobre, kiedy nie możesz operwać głębią ostrości, czy iloscią światła:roll: i tak się cieszę, że to moje sony posiada mauala. trochę prymitywnego, ale posiada ;) pozdrawiam :multi: Quote
madzior_ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Super zdjęcia zarówno Pas jak i JUsty!!! (podziwiam tym bardziej, że jak sama mówisz nie masz jakiegoś super profesjonalnego sprzetu1!) ja strasznie lubie robić zdjęcia, szczególnie makro i sportowe w ruchu, ale mój aparacik też się do tego nie nadaje, choć robić robię bo innego nie mam:) ja mam Kodaka ale obecnie nie pamiętam jakiego ale mimo ze ma jakies programy typu :sport, makro, portret itd to nawet ręcznych ustawień nie ma:((( ale jedyne czym się pocieszam to, że już za niewiele ponad pół roku mam 18-stke i już sobie wymysliłam, że za pieniądze które dostane kupuje jakiś fajny aparacik:) więc pewnie was jeszcze będę o radę prosić;) Quote
Justa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hehe... ja nie miałam serca porisć rodziców o 4 tys na urodziny ;) ale może za rok sie dozbieram... na wymarzonego canona... aha i dziękuję madziorko ;):multi: Quote
madzior_ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hehe... ja nie miałam serca porisć rodziców o 4 tys na urodziny ;-) ja rodziców też o tyle prosić ie mam zamiaru, ale rodzinka (babcie, ciocie itd) wiedza, że najlepiej dać kase na urodziny bo nie wiedza co najlepiej kupić a kasa sie zawsze przyda więc myślę, że cosik się z tego co dostane uzbiera, moze nie 4 tyc ale zawsze coś albo kupie za tyle ile bede mieć albo dozbieram jeszvze i bedzie aparacik:) ale może za rok sie dozbieram... na wymarzonego canona... tzrymam kciuki!! aha i dziękuję madziorko ;-):multi: nie ma za co!! Quote
Recommended Posts