Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

ToB napisał(a):
super foty, szczegolnie te pod slonce - bravo Justa
pochwalcie sie jaki macie sprzecik foto :cool1:

dziękuje bardzo :)

a sprzęt... raczej nie ma się czym chwalić... najzwyklejszy cyfrak sonyW12:placz:

Posted

nie doceniasz swojego aparatu ;)
a i tak ważniejszy jest fotograf(ka) niż sprzęt
mi sie marzy [SIZE=-1]Canon EOS 1Ds Mark II - 26000zeta - oczywiscie zamienił bym to na autko ;) i jeszcze zostałoby na jakas lustrzanke :cool3:
tez bym wkleił tu jakieś swoje foty ale nie mam nic na kompie (nie mam cyfrowki ale ten stan sie niedlugo zmieni:cool1:) więc jak na razie zostawiam tu po sobie tylko troche textu a nie foty :(

Posted

hm... może i nie doceniam... ale i tak robię nim, bo nic innego nie mam ;)
i pewnie masz racje, że nieważne jakim sprzętem, ale to się raczej odnosi do starych dobrych aparatów analogowych.
mam takie cudo w domu ;)
bo niestety to, że umiesz robić dobre zdjęcia nie znaczy, że będą one dobre, kiedy nie możesz operwać głębią ostrości, czy iloscią światła:roll:

i tak się cieszę, że to moje sony posiada mauala. trochę prymitywnego, ale posiada ;)

pozdrawiam :multi:

Posted

Super zdjęcia zarówno Pas jak i JUsty!!! (podziwiam tym bardziej, że jak sama mówisz nie masz jakiegoś super profesjonalnego sprzetu1!) ja strasznie lubie robić zdjęcia, szczególnie makro i sportowe w ruchu, ale mój aparacik też się do tego nie nadaje, choć robić robię bo innego nie mam:) ja mam Kodaka ale obecnie nie pamiętam jakiego ale mimo ze ma jakies programy typu :sport, makro, portret itd to nawet ręcznych ustawień nie ma:((( ale jedyne czym się pocieszam to, że już za niewiele ponad pół roku mam 18-stke i już sobie wymysliłam, że za pieniądze które dostane kupuje jakiś fajny aparacik:) więc pewnie was jeszcze będę o radę prosić;)

Posted

hehe... ja nie miałam serca porisć rodziców o 4 tys na urodziny ;)

ale może za rok sie dozbieram... na wymarzonego canona...

aha i dziękuję madziorko ;):multi:

Posted

hehe... ja nie miałam serca porisć rodziców o 4 tys na urodziny ;-)

ja rodziców też o tyle prosić ie mam zamiaru, ale rodzinka (babcie, ciocie itd) wiedza, że najlepiej dać kase na urodziny bo nie wiedza co najlepiej kupić a kasa sie zawsze przyda więc myślę, że cosik się z tego co dostane uzbiera, moze nie 4 tyc ale zawsze coś albo kupie za tyle ile bede mieć albo dozbieram jeszvze i bedzie aparacik:)

ale może za rok sie dozbieram... na wymarzonego canona...

tzrymam kciuki!!

aha i dziękuję madziorko ;-):multi:

nie ma za co!!