madzior_ka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 super Elitesse!!! Ola ale ci dobrze tez bym sobie pohaftowała ale narazie nawet nie zaczynam bo czasu brak:( a teraz troche mojej twórczości:) jesienne kasztanki: i Mistrzostwa Małopolski w Ujeżdżeniu z ubiegłego weekendu, niestety mam tylko jedną parę, bo potem byłam ciągle gdzieś zajęta: a tutaj, neistety tylko dwa zdjęcia z próby terenowej do WKKW (wszechstronny konkurs konia wierzchowego=ujeżdżenie, skoki i cross) i to jedno pod światło, bo reszta przeszkód crossowych jest albo za lasem, albo wlasnie była pod swiatło i nie miałam czasu robic zdjec bo byłam zajeta kibicowaniem naszym klubowiczom:) Quote
jostra Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Natalia ja już jestem chora Jaki ładny ogród buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: ja też chcę taki :fadein: Quote
orsini Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 a nie mowilam, ze Natalia to super partia na zone :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Natalia_W Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 orsini napisał(a):a nie mowilam, ze Natalia to super partia na zone :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buhahahaha :evilbat: Quote
orsini Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 a ja tu mam jesiennego charcika :lol: :lol: :lol: Quote
Romas Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Bardzo fajny charcik ,jakby mu jeszcze ten dlawik wyczyscic byloby super.Chcialabym Orsini miec takie umiejtnosci i tak moc ujac glowke psa jak Ty to robisz ,ze widac ten specyficzny wyraz oczu .Super ! Madziorka ! Koniki fajne ! Quote
orsini Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 to nie jest dlawik:)))))to lancuszek od ringowki:))wiesz ile kosztowal? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: prawie jakby byl ze szczerego zlota :lol: :lol: :lol: Quote
Romas Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 to nie jest dlawik:)))))to lancuszek od ringowki upsss :D . Ale cisnie tego charcika :-) No mniejsza z tym ,zdjecia i tak super ! Quote
orsini Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 hahaha no jak kazda ringowka:)))))na tym to polega, ze ciagniesz w odpowiednia strone...w skrocie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ehhh....ostatnie chwile ze sloncem, bo zaraz przyjdzie listopad i bedzie szaro i mokro:(((( Quote
jostra Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Mi się raczej podobają te foty bez łańcucha :evilbat: Quote
orsini Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 hahahaha bez sie nie dalo:)))ona za szybka:))))) a obok droga szybkiego ruchu....az strach pomyslec co by bylo..... Quote
Madziara Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 to trzeba ją było gwoździkami do podłoża za łapczęta :P dziewczyny łańcucha by nie widziały i byłoby si :P:P a foty super... u nas już nie jest tak kolorowo :( wogóle jakoś mało kolorów liście tej jesieni dostały :( Quote
jostra Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Dla chartów podobają mi się takie szerokie obroże Quote
orsini Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 no to ona taka ma:)))))bo z kazdej innej to chart sie oswobodzi:)))ale Ty chyba na ringowkach nie wyprowadzasz psow na spacer? :o :o :o co innego do zdjec, a co innego normalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sobie wyobraz teraz na takiej pieknej dluuuugiej szyi szeroka obroze-od razu krotka szyja by byla :lol: :lol: :lol: zludzenie optyczne czy jakos tak :lol: :lol: :lol: i wtedy po co wklejac takie foty z szeroka obroza?potem beda gadali , ze suka szyji nie ma a szyje ma :lol: :lol: :lol: ja 5 razy kazda fote obejrze czy na pewno sie nadaje zeby ja wkleic:))))niektorzy nie patrza wklejaja a potem pretensje, ze ktos cos powiedzial :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Madziara Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 jak mają gadać to i tak będą :P a z tą ringówką to prawda - ładniej pies się prezentuje - dlatego jest na wystawę, a do zdjęć to co? wystawa to tylko chwila, a zdjęcia to wieczność.... (prawie) :P:P Quote
Pasavera Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Jakie śliczne foty :angel: Orsini na ile ustawiasz przesłonę? - na możliwie jak najniejszą? A co z migawką? ... :wink: " JESIEŃ w liściu zaklęta ... " :P Quote
orsini Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 SUPER!!!! Pass tak:))))tzn. nie do konca-im nizsza tym mniejsza glebia ostrosci, ale wtedy czas tez jest wazny bo skolei im dluzszy tym kolory lepsze, a jedno z drugim sie gryzie....ja sobie ustawiam polautomat tzn. ja wybieram przeslone a czas mi aparat sam nastawia, wiec ja przeslona reguluje czas. A jak robisz z teleobiektywem to tez ta glebia ostrosci jest mniejsza i np. nastawiony na 300mm to juz sie staram jak najwieksza przeslone dac-zeby jak najwiecej bylo ostrego, a tlo i tak bedzie rozmyte Quote
Madziara Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Dziewczyny! A jakim sprzętem się bawita?? Quote
orsini Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 ja lustrzanka narazie zwykla-kiedys mam nadzieje, ze cyfrowa :lol: :lol: :lol: Quote
Madziara Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 e tam - to że lustrzanką to raczej widać, słychać i czuć :P Firma, model... o to mi chodzi :P Quote
orsini Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 a po co Ci??? :lol: :lol: :lol: firma Nikon moze byc? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lece na wioske papapa Quote
Madziara Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 z ciekawści :P a oczywiście modelu nie znasz :P oj orsini, orsini :fadein: Quote
orsini Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 znam znam:))))ale ni e podam :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts