Madziara Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 bahahahahahahaha myślisz, że zawsze masz dużo do powiedzenia?? Oko sprawiedliwości czuwa!!! Quote
Madziara Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 ooooo właśnie o to chodziło :P:P:P Quote
Justa Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 orsini napisał(a):nie, nie, moze mnie nie zrozumialas madziara, ja nie uwazam, ze sie tam nic nie robi...ale to JA bym NIC nie robila:)))))tylko lezala na dziobie niczym ta boginka i sie opalala:)))))a niechaj inni zapie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: orsini tam sie tak po prostu nie da!!! wszyscy równa harują, dzień w dzień ;) I to nie tylko pływanie, ale tez robota w porcie, noszenie kamieni, rabanie drewna, szycie żagielków. I naprawdę nie ma wolnego czasu (pomijając międzyczas którego nie ma :lol: 8) bo zawsze sie cos znajdzie do zrobienia 8) ) plus wdrapywanie sie pod ta orgooomną górę do ośrodka jakieś hm 5 razy dziennie w czasie deszczu, w czasie upału itp :D A na łódeczce to sie nie da tak leżeć i nic nie robić (przynajmniej na omedze) bo trzeba sie przesiadac i balastować ;) Ten obozik to moje życie. Jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak tam, kiedy wieczorem kładę sie i nie mam siły ruszyć nogą :lol: 8) Quote
Justa Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 No to jeszcze troszkę foteczek... Nasz akwenik ABC Nasz porcik. Nocna wachta. Solinka jest piękna nasze omeżki Justyś regeneruje siły po nocnej wachcie... Quote
madzior_ka Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Madziara zdjęcia super:) wasz ogr genialny zdjecia z zawodów tez fajne bo strasznie podobaja mi sie takie parkury na trawce niesttey ui nas takowego nie ma:( a niektóre zdjęcia to naprawde szkoda słów :roll: (chodzi mi o jeźdźców...) jak np. to co orsini pokazała... Justa ale ci zazdroszcze oboziku musi byc tam naprawde super Justa napisał(a):wszyscy równa harują, dzień w dzień I to nie tylko pływanie, ale tez robota w porcie, noszenie kamieni, rabanie drewna, szycie żagielków. I naprawdę nie ma wolnego czasu (pomijając międzyczas którego nie ma bo zawsze sie cos znajdzie do zrobienia ) plus wdrapywanie sie pod ta orgooomną górę do ośrodka jakieś hm 5 razy dziennie w czasie deszczu, w czasie upału itp A na łódeczce to sie nie da tak leżeć i nic nie robić (przynajmniej na omedze) bo trzeba sie przesiadac i balastować Ten obozik to moje życie. Jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak tam, kiedy wieczorem kładę sie i nie mam siły ruszyć nogą ech ale mi ten opis przypomina mój obóz harcerski... jest identycznie:) (no prawie.. zamiast pracy w porcie jest praca w zgrupowaniu:) ale jak sie idzie spac padnietym wieczorem to naprawde chce sie zyc albo jak si jest niewyspanym po cąłonocnym ognisku lub długiej warcie ale to włąsnie jest zycie!!!:) Quote
madzior_ka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 wow ale Pasaverka zaszalała!!! :o :o genialne! Quote
orsini Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Pass WOW!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o Quote
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Pas normalnie mistrzostwo swiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tangram Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Jesienne klimaty, czyli zimowit oraz inni mieszkancy w moim domku Quote
madzior_ka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 a;e superaśne akwarium:) ile litrów ma? ja mam narazie maluskie 25 l ale przymierzam sie dow iekszwego coś ponad 60 mysle albo wiecej:) ale nie strasnzie duze bo mi sie na szafce nie zmiesci:) a jake rybki posiadasz? Quote
Tangram Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Akwarium ma 70 litrow. A chcialabym wieksze, jednak jeszcze nie teraz. Mam rozbory klinowe, neony Inessa, gupiki (powoli sa w odwrocie), otoski i skalara-bandziora. A kiedys zaczynalam od 20 litrowego i jakos akwarystyka nie znudzila sie :) Quote
madzior_ka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 no to super ja wlasnie niegługo bede przymierzala sie do kupna chyba 60l z wypukłą taką półokrągłą przednią szybą, narazie mam głównie neony inessa, kilka danio pręgowanych i kardynałków, ale przy więszym akwarium będę sobie mogła wreszcie pozwolić na wieksze zróżnicowanie:) Quote
Tangram Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Na razie u siebie wiecej gatunkow wprowadzac nie bede. Mam po stadku (6-7 sztuk)rozborek, neonkow i otoskow, jedynie skalar jest solo. Ale to za duza ryba na moje akwarium i niestety znalazl sie przez przypadek i tak zostal. Lepiej nie przerybiac. A to inne efekty mojej dzialalnosci w zimowe wieczory - haft krzyzykowy Quote
alexandra Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Tangram napisał(a):. A to inne efekty mojej dzialalnosci w zimowe wieczory - haft krzyzykowy Tangram wyszywanki rewelacja!! Sama też wyszywam co nieco, ale takich wzorów jeszcze nie dorwałam, możesz zdradzić skąd takie wzory bierzesz?? :roll: Quote
Tangram Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Sznaucerka stojacego podeslalam ci na priva :) Siedzacy to przerobka zdjecia na krzyzyk za pomoca specjalnego programu. Wiecej wyszywanek jest na mojej stronie , w galerii. A schematy najczesciej sciagam z netu. Teraz nazbierala sie tego spora teczka plus pliki w komputerze, a czasu niestety brak aby sobie powyszywac :( Quote
madzior_ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Tangram - cudowne te sznaucerki!!! a mogłabyś mi wysłać tez na prova tego stojącego:) bo ja też jak mam czas (teraz to sie rzadko zdarza) to cosik sie bawie krzyżykami wiec chetnie bym sznaucerki pohaftowala:) acha i jakbys mi mogła jeszcze tego wiekszego wysłac na priva (znalazłam go w galeri na twojej stronie-strasznie mi sie podoba, mam nadzieje ze moge go tu umiescic...) Quote
Tangram Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Schemacik wyslany :) Lezacego sznaucerka przerabialam za pomoca programu ze zdjecia. Postaram sie zeskanowac, ale nie wiem czy to dosc czytelnie wyjdzie :( Programy do haftu sa na stronie: http://www.ats.pl/~gosiaw/ Quote
Tangram Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Przykro mi, nie znalazlam tego schematu, musialam chyba komus oddac :( Quote
orsini Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Tangram Ty sie chyba w domu nudzisz??? ale superasne te hafty!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
alexandra Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Tangram napisał(a):Sznaucerka stojacego podeslalam ci na priva :) Siedzacy to przerobka zdjecia na krzyzyk za pomoca specjalnego programu. Wiecej wyszywanek jest na mojej stronie , w galerii. A schematy najczesciej sciagam z netu. Teraz nazbierala sie tego spora teczka plus pliki w komputerze, a czasu niestety brak aby sobie powyszywac :( Gosia wieeelkie dzieki!!!!! :D Zabieram się do wyszywania :D :wink: Quote
Recommended Posts