Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
nie, nie, moze mnie nie zrozumialas madziara, ja nie uwazam, ze sie tam nic nie robi...ale to JA bym NIC nie robila:)))))tylko lezala na dziobie niczym ta boginka i sie opalala:)))))a niechaj inni zapie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orsini tam sie tak po prostu nie da!!!
wszyscy równa harują, dzień w dzień ;) I to nie tylko pływanie, ale tez robota w porcie, noszenie kamieni, rabanie drewna, szycie żagielków. I naprawdę nie ma wolnego czasu (pomijając międzyczas którego nie ma :lol: 8) bo zawsze sie cos znajdzie do zrobienia 8) ) plus wdrapywanie sie pod ta orgooomną górę do ośrodka jakieś hm 5 razy dziennie w czasie deszczu, w czasie upału itp :D
A na łódeczce to sie nie da tak leżeć i nic nie robić (przynajmniej na omedze) bo trzeba sie przesiadac i balastować ;)

Ten obozik to moje życie. Jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak tam, kiedy wieczorem kładę sie i nie mam siły ruszyć nogą :lol: 8)

Posted

Madziara zdjęcia super:) wasz ogr genialny zdjecia z zawodów tez fajne bo strasznie podobaja mi sie takie parkury na trawce niesttey ui nas takowego nie ma:( a niektóre zdjęcia to naprawde szkoda słów :roll: (chodzi mi o jeźdźców...) jak np. to co orsini pokazała...

Justa ale ci zazdroszcze oboziku musi byc tam naprawde super

Justa napisał(a):
wszyscy równa harują, dzień w dzień I to nie tylko pływanie, ale tez robota w porcie, noszenie kamieni, rabanie drewna, szycie żagielków. I naprawdę nie ma wolnego czasu (pomijając międzyczas którego nie ma bo zawsze sie cos znajdzie do zrobienia ) plus wdrapywanie sie pod ta orgooomną górę do ośrodka jakieś hm 5 razy dziennie w czasie deszczu, w czasie upału itp
A na łódeczce to sie nie da tak leżeć i nic nie robić (przynajmniej na omedze) bo trzeba sie przesiadac i balastować

Ten obozik to moje życie. Jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak tam, kiedy wieczorem kładę sie i nie mam siły ruszyć nogą

ech ale mi ten opis przypomina mój obóz harcerski... jest identycznie:) (no prawie.. zamiast pracy w porcie jest praca w zgrupowaniu:) ale jak sie idzie spac padnietym wieczorem to naprawde chce sie zyc albo jak si jest niewyspanym po cąłonocnym ognisku lub długiej warcie ale to włąsnie jest zycie!!!:)

Posted

a;e superaśne akwarium:) ile litrów ma? ja mam narazie maluskie 25 l ale przymierzam sie dow iekszwego coś ponad 60 mysle albo wiecej:) ale nie strasnzie duze bo mi sie na szafce nie zmiesci:) a jake rybki posiadasz?

Posted

Akwarium ma 70 litrow. A chcialabym wieksze, jednak jeszcze nie teraz.
Mam rozbory klinowe, neony Inessa, gupiki (powoli sa w odwrocie), otoski i skalara-bandziora.
A kiedys zaczynalam od 20 litrowego i jakos akwarystyka nie znudzila sie :)

Posted

no to super ja wlasnie niegługo bede przymierzala sie do kupna chyba 60l z wypukłą taką półokrągłą przednią szybą, narazie mam głównie neony inessa, kilka danio pręgowanych i kardynałków, ale przy więszym akwarium będę sobie mogła wreszcie pozwolić na wieksze zróżnicowanie:)

Posted

Na razie u siebie wiecej gatunkow wprowadzac nie bede. Mam po stadku (6-7 sztuk)rozborek, neonkow i otoskow, jedynie skalar jest solo. Ale to za duza ryba na moje akwarium i niestety znalazl sie przez przypadek i tak zostal. Lepiej nie przerybiac.

A to inne efekty mojej dzialalnosci w zimowe wieczory - haft krzyzykowy

Posted

Tangram napisał(a):
.

A to inne efekty mojej dzialalnosci w zimowe wieczory - haft krzyzykowy

Tangram wyszywanki rewelacja!! Sama też wyszywam co nieco, ale takich wzorów jeszcze nie dorwałam, możesz zdradzić skąd takie wzory bierzesz?? :roll:

Posted

Sznaucerka stojacego podeslalam ci na priva :)
Siedzacy to przerobka zdjecia na krzyzyk za pomoca specjalnego programu.
Wiecej wyszywanek jest na mojej stronie , w galerii. A schematy najczesciej sciagam z netu. Teraz nazbierala sie tego spora teczka plus pliki w komputerze, a czasu niestety brak aby sobie powyszywac :(

Posted

Tangram - cudowne te sznaucerki!!! a mogłabyś mi wysłać tez na prova tego stojącego:) bo ja też jak mam czas (teraz to sie rzadko zdarza) to cosik sie bawie krzyżykami wiec chetnie bym sznaucerki pohaftowala:)
acha i jakbys mi mogła jeszcze tego wiekszego wysłac na priva (znalazłam go w galeri na twojej stronie-strasznie mi sie podoba, mam nadzieje ze moge go tu umiescic...)

Posted

Tangram napisał(a):
Sznaucerka stojacego podeslalam ci na priva :)
Siedzacy to przerobka zdjecia na krzyzyk za pomoca specjalnego programu.
Wiecej wyszywanek jest na mojej stronie , w galerii. A schematy najczesciej sciagam z netu. Teraz nazbierala sie tego spora teczka plus pliki w komputerze, a czasu niestety brak aby sobie powyszywac :(

Gosia wieeelkie dzieki!!!!! :D Zabieram się do wyszywania :D :wink: