Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 To ja moze swoje upasione glonojadki wstawie :D :D :D :D :D :D No i jeszcze WHITE molinezje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 fuuu Ty tesz masz te trupie rybki???? :o :o :o na fotach o wiele lepiej wygladaja niz w realu!!! Quote
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Orsini jak white to juz wszystko hihihihihihihihi i biale myszki jeszcze do kolekcji by sie przydaly :P :P :P :P :P :P :P ale to juz moze po wiekszej ilosci alkoholu :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
orsini Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 w poniedzialek po powrocie z Sopotu to jeszcze pojechalam na zurawie tak o 6stej rano:)))Zurawie na moj widok spier.... :lol: :lol: :lol: :lol: ale oto efekty wyprawy o wschodzie slonca: to sa dzikie gesi-leca z kazachstanu razem z ptasia grypa :lol: :lol: :lol: :lol: a tu juz zurawie i na gorze i na dole i sarenka Quote
maga18 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 sarenka tez spier... :lol: super fotki !! kłosy najlepsze :klacz: Quote
dorotak Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Super fotki. Ale już takie... jesienne... Zauważyliście, że już jesień? Rano zimno, wieczorem szybko ciemno się robi a i słońce nie takie jak dawniej... Ale za to grzyby w lesie, śliweczki, jabłuszka itp. ;) Quote
Pasavera Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Orsini fajniuśkie foty :angel: :klacz: :angel: Czas na kilka moich 8) Quote
maga18 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 tą pierwsza z owadkiem mam na tapecie :B-fly: Quote
orsini Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Pass co tak malo fotek???? obijalas sie na wakacjach czy jak???? :x :x :x Quote
Pasavera Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 orsini napisał(a):obijalas sie na wakacjach czy jak???? :x :x :x No można tak powiedzieć :cunao: Więcej fotek narobiłam Fiśce :wink: Quote
orsini Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 no super ma te nad morzem nie ma co!!! ale robale tesh by sie jakies przydaly:))))) Quote
szorka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ale romantyczki-sznauceromanki jesień ,jesień ,do roboty skubać sznaucery do łysego , a nie po polach latać z aparatem .Poznań tuż , tuż . Potem będzie ŻE SĘDZIA BE :roll: :roll: :roll: Quote
madzior_ka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 ojojoj widze ze nie tylko w galeri nowych bombowych zdjec przbyło - gratulacje dla autorów!!! Quote
jostra Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Pas, gdzie Ty spędziłaś te wakacje? Za kratkami??? :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 tja, bywało się tu i tam :evilbat: :cunao: Quote
madzior_ka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Pas jeszcze jedno takie swietne zdjecia a siem naprawde obraze bo wprowadzasz mnie w kompleksy (to był oczywisci zart - wiecej takich cudnych fotek prosimy:) a ja jak byłam w Gdańsku w księgarni widziałam taką super książkę do obsługi Photoshopa i chyba sobie taką u rodziców na jakąs najblizsza okazje zamówie bo była super... grubaśna i pełno przydatnych info było chyba wszystkie narzedzia opisane i tricki w photoshopie:) strasznie mi sie ten program podoba ale wnerwia mnie ze umiem wykorzystac go chyba w 1/20 jego mozliwosci, wiec postanowiłam nauczyc sie go [porzadnie:) robic ładne banerki i obrabiac zdjecia w ładne rameczki:) Quote
Natalia_W Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 :D kilka fotek z mojego ogrodka :D http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nataliawznk/album?.dir=9123&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nataliawznk/my_photos Quote
Elitesse Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Pasavera']:P sliczne !! kocham tecze !! :P Quote
madzior_ka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Madziara a cóż to za cudo na twoich zdjeciach? Quote
Recommended Posts