Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orsini jak white to juz wszystko hihihihihihihihi i biale myszki jeszcze do kolekcji by sie przydaly :P :P :P :P :P :P :P ale to juz moze po wiekszej ilosci alkoholu :D :D :D :D :D :D :D :D

• 3 weeks later...
Posted

w poniedzialek po powrocie z Sopotu to jeszcze pojechalam na zurawie tak o 6stej rano:)))Zurawie na moj widok spier.... :lol: :lol: :lol: :lol: ale oto efekty wyprawy o wschodzie slonca:

to sa dzikie gesi-leca z kazachstanu razem z ptasia grypa :lol: :lol: :lol: :lol:

a tu juz zurawie i na gorze i na dole

i sarenka

Posted

Super fotki. Ale już takie... jesienne... Zauważyliście, że już jesień? Rano zimno, wieczorem szybko ciemno się robi a i słońce nie takie jak dawniej...

Ale za to grzyby w lesie, śliweczki, jabłuszka itp. ;)

Posted

Ale romantyczki-sznauceromanki jesień ,jesień ,do roboty skubać sznaucery do łysego , a nie po polach latać z aparatem .Poznań tuż , tuż . Potem będzie ŻE SĘDZIA BE :roll: :roll: :roll:

Posted

Pas jeszcze jedno takie swietne zdjecia a siem naprawde obraze bo wprowadzasz mnie w kompleksy (to był oczywisci zart - wiecej takich cudnych fotek prosimy:)

a ja jak byłam w Gdańsku w księgarni widziałam taką super książkę do obsługi Photoshopa i chyba sobie taką u rodziców na jakąs najblizsza okazje zamówie bo była super... grubaśna i pełno przydatnych info było chyba wszystkie narzedzia opisane i tricki w photoshopie:) strasznie mi sie ten program podoba ale wnerwia mnie ze umiem wykorzystac go chyba w 1/20 jego mozliwosci, wiec postanowiłam nauczyc sie go [porzadnie:) robic ładne banerki i obrabiac zdjecia w ładne rameczki:)