Ka-Vanga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Passsss ale Ty te foty cudne robisz :grins: . Madziorko koniki przepiekne :D . Quote
orsini Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):hahahaha co to za potfory???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: orsini tapira nigdy na oczy nie widzialas czy co ? hihi przeciez to biega w kazdym parku :) :( aaaa taaak zapomnialam :lol: :lol: :lol: a postow trzech, bo ta DGM tak sie czka:(( Quote
orsini Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 [quote name='Pasavera']:calus: Konik polny :P GENIALNE!!! Pass jak Ty go dopadlas????????????? Quote
Pasavera Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):GENIALNE!!! Pass jak Ty go dopadlas????????????? A siedział tak sobie na działeczce, to mu fotke zrobiłam :lol: Quote
orsini Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 a potem skoczyl Ci do gardla i wgryzl sie w nie??? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Dzisiaj byłam na polowaniu z aparatem w poszukiwaniu owadzików :D Nic ciekawego nie znalazłam :-? No ale w końcu udało mi się uchwycić motylki :P i jeszcze taki, ale niestety zamazany troszke :wink: Quote
Pasavera Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 dzięki :wink: A tu co taka cisza? :-? Wstawiać swoje fotki :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
madzior_ka Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 no to zeby przerwacta trwajaca juz i tak z adługo cisze wstawie fotki z działeczki:) troche ogrodu z róznych perspektyw: studnia: "szwedzka świeca" roboty mojego dziadka (pieniek przecięty wzdłuż dwóch średnic ale nie do końca i te szpary wypchane słomą i polane czyms łatwopalnym - gdy sie pali wygląda rewelacyjnie szczególnie wieczorem): i górskie, poranne mgły unoszace się ponad lasem: Quote
madzior_ka Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 no nawwet sie z tym szybko uporałam bo moze jeszce dzisiaj (mam 10 minut do północy:) zdaze wstawic reszte zdjęc... oto zblizenia nad oczkiem wodnym nie najlepsze ale sa:) w koncu to terning czyni mistrza: i trochę zamazanych waszek: a co do wspomnianego wczensiej treningu który czyni mistrza to popatrzcie co mi fajnego wyszło: waszka (która strasznie mi się podoba-tak sie cudnie rozmazało tło): i pszczółka: i to koniec zdjęć z pobytu w górach.... kolejne to chyba dopiero jak JUlcia z rodzicami i Denkiem wróca z Darłówka bo mnie w sierpniu nie bedzie wiec pewnie i fotek nie:) chyba ze Jula sie zlituje i cos pstryknie to moze wstawi;) a tymczasem ide spac dobranoc:) Quote
Pasavera Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Madziorko śliczne fotasy :angel: Troszke moich zdjęć :wink: Quote
Pasavera Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 I muffa :D Fotka zrobiona nowym aparacikiem :lol: 8) Troszke oświatlenie złe, dlatego fotka "chropowata" :wink: Quote
madzior_ka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Pasavera w podpisie napisał(a):Sprzedam aparat cyfrowy - KODAK DX6340 a cóż to, jaki masz nowy aparacik? czemu sprzedajesz stary:) a zdjęcia oczywiscie cudne i to ostatnie zrobione nowym aparacikiem tez genialne:) Quote
Pasavera Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 madzior_ka napisał(a):Pasavera w podpisie napisał(a):Sprzedam aparat cyfrowy - KODAK DX6340 a cóż to, jaki masz nowy aparacik? czemu sprzedajesz stary:) a zdjęcia oczywiscie cudne i to ostatnie zrobione nowym aparacikiem tez genialne:) Sprzedaje stary bo nie sa potrzebne mi dwa :lol: A nowy to Kodak Z740 :wink: Dzięki za pochwały :calus: Quote
dorotak Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Madzior_ko, wspaniałe zdjęcia - zwłaszcza ostatnia ważka super! :klacz: Pas, jak zwykle ;), makrorewelacja :D Quote
madzior_ka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 dzieki Dorotak:) ale w porównaniu do Pasacerki to ja dopiero laik jestem ale uwielbiam fotografowac i mam nadzieje ze kiedys jescze sie wprawie:) bo przy ilosci zdjec jakie obecnie robie denisowi to chyba nie sposób w koncu nabrac wprawy:) Pasavero ale super masz teraz ten aparacik!! :o :o ogladam własnie na allegro:) wiec teraz jak masz takie cacko to prosimy o nowe zdjecia Figusi i w ogóle inne makro robione nowym aparacikiem:) a jakie robi zbliżenia w porównaniu do poprzedniego co miałas? bo ten co miałas poprzedni to był b. podobny do mojego a mój to tak nie za bardzo jak z daleka robie to czesto troche zamazuje.... moze kiedys sobie na jakis lepszy uzbieram ale narazie to chyba nierealne przy ilosci rzeczy które chce kupic Denulkowi :lol: :lol: Quote
madzior_ka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 a jescze mam jedno pytanie czy u ciebie w tym nowym apoaracie ten ekranik jest ruchomy? mozna go "wyjąć" i podnosząc np. aparat do góry widziec ekranik od dołu? bo mnie sie wlasnie takie strasznie podobaja i sa bardzo przydatne Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Dzięki kochane :calus: madzior_ka napisał(a):a jakie robi zbliżenia w porównaniu do poprzedniego co miałas? No wiadomo robio wiele lepiej :wink: Ma 100x zoo więc robi duże przybliżenia 8) A co do makro, to robi już z kilku mm :D - do 70 cm :wink: Hi hi strasznie się cieszę, że go jednak kupiliśmy :angel: Wczoraj byłam na działeczce, więc troszke fotek jest :lol: Quote
Pasavera Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 madzior_ka napisał(a):a jescze mam jedno pytanie czy u ciebie w tym nowym apoaracie ten ekranik jest ruchomy? mozna go "wyjąć" i podnosząc np. aparat do góry widziec ekranik od dołu? bo mnie sie wlasnie takie strasznie podobaja i sa bardzo przydatne Nie nie wyciąga się :lol: Jeszcze takiego nie wiedziałam :o No, ale bajer fajowy :D Tylko przez to aparat chyba jest drogi że ho ho :-? Quote
orsini Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 Pass Ty kcesz sprzedac ten aparat ktorym TAKIE ladne foty robisz???? za ile???? Quote
Recommended Posts