Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
orsini napisał(a):
hahahaha co to za potfory???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orsini tapira nigdy na oczy nie widzialas czy co ? hihi przeciez to biega w kazdym parku :)

:(

aaaa taaak zapomnialam :lol: :lol: :lol:
a postow trzech, bo ta DGM tak sie czka:((

Posted

Dzisiaj byłam na polowaniu z aparatem w poszukiwaniu owadzików :D
Nic ciekawego nie znalazłam :-?
No ale w końcu udało mi się uchwycić motylki :P

i jeszcze taki, ale niestety zamazany troszke :wink:

• 2 weeks later...
Posted

no to zeby przerwacta trwajaca juz i tak z adługo cisze wstawie fotki z działeczki:) troche ogrodu z róznych perspektyw:

studnia:

"szwedzka świeca" roboty mojego dziadka (pieniek przecięty wzdłuż dwóch średnic ale nie do końca i te szpary wypchane słomą i polane czyms łatwopalnym - gdy sie pali wygląda rewelacyjnie szczególnie wieczorem):

i górskie, poranne mgły unoszace się ponad lasem:

Posted

no nawwet sie z tym szybko uporałam bo moze jeszce dzisiaj (mam 10 minut do północy:) zdaze wstawic reszte zdjęc...

oto zblizenia nad oczkiem wodnym nie najlepsze ale sa:) w koncu to terning czyni mistrza:

i trochę zamazanych waszek:

a co do wspomnianego wczensiej treningu który czyni mistrza to popatrzcie co mi fajnego wyszło:
waszka (która strasznie mi się podoba-tak sie cudnie rozmazało tło):

i pszczółka:

i to koniec zdjęć z pobytu w górach.... kolejne to chyba dopiero jak JUlcia z rodzicami i Denkiem wróca z Darłówka bo mnie w sierpniu nie bedzie wiec pewnie i fotek nie:) chyba ze Jula sie zlituje i cos pstryknie to moze wstawi;) a tymczasem ide spac dobranoc:)

Posted

Pasavera w podpisie napisał(a):
Sprzedam aparat cyfrowy - KODAK DX6340

a cóż to, jaki masz nowy aparacik? czemu sprzedajesz stary:) a zdjęcia oczywiscie cudne i to ostatnie zrobione nowym aparacikiem tez genialne:)

Posted

madzior_ka napisał(a):
Pasavera w podpisie napisał(a):
Sprzedam aparat cyfrowy - KODAK DX6340

a cóż to, jaki masz nowy aparacik? czemu sprzedajesz stary:) a zdjęcia oczywiscie cudne i to ostatnie zrobione nowym aparacikiem tez genialne:)

Sprzedaje stary bo nie sa potrzebne mi dwa :lol:
A nowy to Kodak Z740 :wink:

Dzięki za pochwały :calus:

Posted

dzieki Dorotak:) ale w porównaniu do Pasacerki to ja dopiero laik jestem ale uwielbiam fotografowac i mam nadzieje ze kiedys jescze sie wprawie:) bo przy ilosci zdjec jakie obecnie robie denisowi to chyba nie sposób w koncu nabrac wprawy:)

Pasavero ale super masz teraz ten aparacik!! :o :o ogladam własnie na allegro:) wiec teraz jak masz takie cacko to prosimy o nowe zdjecia Figusi i w ogóle inne makro robione nowym aparacikiem:) a jakie robi zbliżenia w porównaniu do poprzedniego co miałas? bo ten co miałas poprzedni to był b. podobny do mojego a mój to tak nie za bardzo jak z daleka robie to czesto troche zamazuje.... moze kiedys sobie na jakis lepszy uzbieram ale narazie to chyba nierealne przy ilosci rzeczy które chce kupic Denulkowi :lol: :lol:

Posted

a jescze mam jedno pytanie czy u ciebie w tym nowym apoaracie ten ekranik jest ruchomy? mozna go "wyjąć" i podnosząc np. aparat do góry widziec ekranik od dołu? bo mnie sie wlasnie takie strasznie podobaja i sa bardzo przydatne

Posted

Dzięki kochane :calus:

madzior_ka napisał(a):
a jakie robi zbliżenia w porównaniu do poprzedniego co miałas?

No wiadomo robio wiele lepiej :wink:
Ma 100x zoo więc robi duże przybliżenia 8)

A co do makro, to robi już z kilku mm :D - do 70 cm :wink:

Hi hi strasznie się cieszę, że go jednak kupiliśmy :angel:
Wczoraj byłam na działeczce, więc troszke fotek jest :lol:

Posted

madzior_ka napisał(a):
a jescze mam jedno pytanie czy u ciebie w tym nowym apoaracie ten ekranik jest ruchomy? mozna go "wyjąć" i podnosząc np. aparat do góry widziec ekranik od dołu? bo mnie sie wlasnie takie strasznie podobaja i sa bardzo przydatne

Nie nie wyciąga się :lol: Jeszcze takiego nie wiedziałam :o
No, ale bajer fajowy :D
Tylko przez to aparat chyba jest drogi że ho ho :-?