madzior_ka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 to czas na mnie nie sa to tak profesjonalne fotki jak Pasaverki:) ale powoli zaczynam eksperymentowac ze zblizeniami i oto to co z tego wczoraj wyszło: Quote
Pasavera Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 bardzo dobrze :klacz: Już niedługo dojdziesz do wprawy :wink: :angel: :angel: :angel: :angel: moje robale 8) ehh, że tesz zawsze musze natrafiać na właśnie takie sytuacje :lol: Quote
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 maczek :D Czekam na Wasze foty :angel: :angel: :angel: Quote
orsini Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 Pass: milego czekania:))))))))))) JAKIM aparatem Ty te zblizenia robisz????super nie ma co!!! Quote
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Nio Kodakiem DX6340 :wink: Większość tych fot są robione w "makro" :P Zaraz może jesze cosik powstawiam :D Quote
Natalia_W Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Pas zdjecia sa genialne...masz taleny...jestem pod wrazeniem Quote
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 dzięki jeszcze raz :calus: Jakiś motylkowaty :D :wink: Quote
madzior_ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 to teraz ja się popisze moimi mniej genialnymi fotami:) ale u mnie nie ma takich fajnych motylkóf i robaczkóf zeby im fotki robic....tylko jakies brzydkie robale znalazłam :-? Quote
madzior_ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Pasavera'] Jakiś motylkowaty :D :wink: a czy tło na tej fotce jest coś zamazywane w programie czy tak ci wyszło naturalne? jest swietne Quote
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 :klacz: :klacz: :klacz: I bardzo dobre fotki :angel: To tło jest zamazane automatycznie przez aparat (właśnie tak chciałam) :wink: Ale zobacz, że na Twoich niektórych fotkach też jest takie tło, tylko troszke mniej rozmazane :P Dochodzisz powoli do wprawy :angel: Quote
madzior_ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 a masz jakąś dodatkową funkcje zamazywania tła czy po prostu robisz je w trypie makro? bo ja tez w trybie makro robie tylko wlasnie zauwazylam ze zeby sie tło rozmazało to musi byc wyrazna granica miedzy pierwszym planem a tłem i wtedy fajnie to wychodzi Quote
Pasavera Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 To jest zwykłe makro :wink: Tylko ustawiam w odpowiedniej odległości obiektyw :D Quote
Guest bernulka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 moge dac też coś takiego... może noe zbyt piękne... i wogóle nie twórcze.. ale... wstawie :D Pas ? Gdzie ty te wszystkie motylko znajdujesz? Bo ja wczoraj czekałam aż wkońcu sobie motylek gdzieś siądzie, a on na dach wleciał. I robaczka mam tylko takiego brzydkiego: paździoszki :lol: Quote
Pasavera Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Bernulko śliczne foty :angel: :klacz: :angel: Ja swoje robie na takiej łączce gdzie jest mnóstwo kwiatków i wiadomo, że wszystkie robale się tam chowają :angel: Mają pyłki kwiatowe itp. Istny raj 8) A to z Fiśką na tej łączce :wink: A tą fotkę zrobiłam koleżanki Minoltą 8) Ale jakoś dziwne kolory wychodzą :roll: I jakoś zamazane mi powychodziły - ta jest w miare :lol: Ehh . . . Nie ma jak to mój Kodaczek 8) Quote
Guest bernulka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 PAs zazdroszcze łączki i fotecek! A tu jeszcze kilka moich: Sztuczny też kwiatek!! te już prawdziwe :evilbat: paździoszki :lol: Quote
Mek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='bernulka'] Te kwiatki widziałem w realu i są super szczególnie w wiekszym gronie . Quote
Elitesse Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 kfiatuszki piekne ! ale to chyba forum o sznuacerach jest hihi :) Quote
Mek Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Elitesse napisał(a):kfiatuszki piekne ! ale to chyba forum o sznuacerach jest hihi :) I tu sie kochana mylisz !!!!! bo to jest własnie specjalnie stworzony temat na takie właśnie fanaberie niesznaucerowe w przeciwienstwie do galerii sznaucerów. Quote
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Elitesse miaal defragmentację mózgu, więc trzeba jej wybaczyć Ja bym jej zaleciła wakacje, bo biedaczka przestaje jarzyć :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 To może kilka innych fot :lol: Bo same robale ostatnio wklejałam :wink: Wrocławskie ZOO 26.05.2005 kózki 8) :D Założyłam temat w galerii o ZOO więc nie wiem czy tu też wklejać. Wklejać? :lol: 8) Czy pooglądacie w galerii? :roll: Quote
jostra Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wklejej, wklejaj i więcej goopio się nie pytaj :evilbat: A foty boskie :P Quote
Recommended Posts