Pasavera Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Bardzo dziękuję :oops: :calus: Mój aparacik nie jest zbyt dobry, no ale na fotach widać co potrafi :wink: Jest to Kodak DX6340 :wink: A taką ostrość uzyskuje robiąc foty w funkcji makro 8) Na samym początku nie wychodziło mi takie tło. No ale po pewnym czasie w końcu się udało :wink: :P Madziorko wydaje mi się, że powinnaś mieć taką funkcję :P Większość aparatów ją ma :D U mnie jest narysowany taki kwiatuszek :P Quote
Pasavera Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 i jeszcze taka :wink: Ale tło już mniej rozmazane :roll: Za to robaczek się załapał :lol: Quote
Justa Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Nio Pasaverka śliczniaste fotki!!! :angel: :angel: :angel: Nio to i ja kilka wstawię... Pzdr :P Quote
madzior_ka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 U mnie jest narysowany taki kwiatuszek u mnie też:) też mam Kodaka, ale teraz nie pamietam jaki model musiałabym sprawdzić, więc pewnie tez sie tak da u mnie ale jakos to tło mi sie nawet na tej funkcji nie rozmazuje musze coś poeksperymentować, a jak robisz takie zdjecie to zblizasz aparat do przedmiotu czy raczej aparat masz dalej i żywasz do zblizenia zoomu? Quote
Pasavera Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Justa śliczne :angel: :angel: :angel: A mrówki :klacz: Madziorko wszystko zależy od tego jaki jest kwiatek czy inny przedmiot :wink: Czasami mój aparat nie wyrabia jeśli chodzi o bliskość obiektywu od obiektu no i w tedy posługuję się zoomem :lol: Quote
Pasavera Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Robal :D Tylko się obrócił :-? Chyba nie chciał być fotografowany :lol: :P Quote
Pasavera Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 i robal następny z bliska 8) ( kadr z tej foty 8) ) Quote
madzior_ka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 to ostatnie rewelacja:) dopiero na zbliżen iu widać to świetne artystyczne rozmazanie a co do modeklu mojego aparatu to z wyglądu jest podobny do twojego z tego co widziałam, ale chyba nieco prostszy Kodak CX6330 Quote
Pasavera Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Nio aparacik faktycznie bardzo podobny do mojego :D Musisz popróbować robić foty z takim tłem :wink: W końcu dojdziesz do wprawy 8) Motylecki :lol: Quote
orsini Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Pass REWELACJA TE TWOJE FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
orsini Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 za to z Ciebie nie:)) co to za kociubiasty banerek?:))) lapki widze a ta wielka kupa to co ma przedstawiac? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 ŚWINIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka kupa? :o :evil: Ubierz okulary, bo Ty już stara jesteś i tak dobrze, że na 40 wyglądasz, nieźle się trzymasz :evilbat: 0X 0X 0X Quote
orsini Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 no wlasnie nie widze co to jest? napisane ze Elfi dar, wiec moze elfy w prezencie daly kupe? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: albo misia polarnego bo to tez tak wyglada jak mis polarny siedzacy na czarnym kamyku Quote
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Cicho bądź stara wredna babo :evilbat: :lol: :lol: :lol: To symbol Yin-Yang ze sznaucerków, ślepoto!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
orsini Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 jostra napisał(a):Cicho bądź stara wredna babo :evilbat: :lol: :lol: :lol: To symbol Yin-Yang ze sznaucerków, ślepoto!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: WHAT???? :o :o :o :o :o :o :o czyli blisko bylam z misiem polarnym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 :lol: :lol: :lol: Mózg Ci się już zupełnie zlasował :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 MI??? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts