Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję :oops: :calus:
Mój aparacik nie jest zbyt dobry, no ale na fotach widać co potrafi :wink:
Jest to Kodak DX6340 :wink:

A taką ostrość uzyskuje robiąc foty w funkcji makro 8)
Na samym początku nie wychodziło mi takie tło. No ale po pewnym czasie w końcu się udało :wink: :P

Madziorko wydaje mi się, że powinnaś mieć taką funkcję :P Większość aparatów ją ma :D U mnie jest narysowany taki kwiatuszek :P

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie jest narysowany taki kwiatuszek

u mnie też:) też mam Kodaka, ale teraz nie pamietam jaki model musiałabym sprawdzić, więc pewnie tez sie tak da u mnie ale jakos to tło mi sie nawet na tej funkcji nie rozmazuje musze coś poeksperymentować, a jak robisz takie zdjecie to zblizasz aparat do przedmiotu czy raczej aparat masz dalej i żywasz do zblizenia zoomu?

Posted

Justa śliczne :angel: :angel: :angel:
A mrówki :klacz:

Madziorko wszystko zależy od tego jaki jest kwiatek czy inny przedmiot :wink: Czasami mój aparat nie wyrabia jeśli chodzi o bliskość obiektywu od obiektu no i w tedy posługuję się zoomem :lol:

Posted

to ostatnie rewelacja:) dopiero na zbliżen iu widać to świetne artystyczne rozmazanie a co do modeklu mojego aparatu to z wyglądu jest podobny do twojego z tego co widziałam, ale chyba nieco prostszy Kodak CX6330

Posted

ŚWINIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaka kupa? :o :evil:
Ubierz okulary, bo Ty już stara jesteś i tak dobrze, że na 40 wyglądasz, nieźle się trzymasz :evilbat: 0X 0X 0X

Posted

no wlasnie nie widze co to jest?
napisane ze Elfi dar, wiec moze elfy w prezencie daly kupe? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: albo misia polarnego bo to tez tak wyglada jak mis polarny siedzacy na czarnym kamyku

Posted

jostra napisał(a):
Cicho bądź stara wredna babo :evilbat: :lol: :lol: :lol:
To symbol Yin-Yang ze sznaucerków, ślepoto!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

WHAT???? :o :o :o :o :o :o :o
czyli blisko bylam z misiem polarnym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: