Pasavera Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 orsini napisał(a):http://www.karusek.com.pl/show.php?show=dermapharmkonkurs :D hmmm tyle mam psich fot, że pewnie nie będę sie mogła zdecydować które dać :lol: Quote
madzior_ka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 supr zdjecia florance sczególnie podoba mi sie to zdjecie z drewnem:) fajnie jest wkomponowane przy domku tata ostatnio u nas tez zrobił podobne zadaszenie:)) ps. a to twoja działka czy u jakiejs rodzinki?? Quote
florance Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 gdyby była moja, to bym tam mieszkała 8) ale niestety nie jest i dlatego też nie mam mastifka :lol: to u brata było... a ja tam wytrzymuję góra tydzień, bo jednak blokolubna jestem 8) ale pies miał raj... nie dość, że non stop na dworzu, to jeszcze starszy kolega, który nawet swoim żarciem się z nim dzielił :lol: Jak wróciliśmy, to spał 15 godzin bez przerwy :lol: Quote
orsini Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 KaVanga łowieczka???? cos Ty jarala????????????????????? Quote
Elitesse Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 :HUT012: orsini a co masz przeciwko łowieczkom ?? :ak-shot: Quote
Pasavera Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 i jeszcze muszki, ale fota kiepskiej jakości :-? Aparat już nie wyrabiał :lol: Quote
madzior_ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 super artystyczne robisz te foty Pas;) powiedz mi, jaki ty masz apracik i jak się robi takie zdjęcia, że coś jest takie ostre na pierwszym planie, a z tyłu zamazane tło - strasznie mi się takie foty podobaja, ale chyba moim aparacikiem chyba się takich nie da. :roll: Quote
alexandra Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 No właśnie, Pas zdradź pliss co to za aparacik masz bo ja ostatnio nareszcie przymierzam się do zakupu cyfrówki i poszukuję tej naj.. A foteczki Pas faktycznie robi rewelacyjne!!! :D Quote
Ka-Vanga Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Nooooooooo Pas fotki SUPER :angel: . Nie wiem jak Pas, ale u mnie w aparacie jest taka funkcja do robienia takich fotek, tzn aparat lapie ostrosc na danym przedmiocie,lub rzeczy, a tlo jest wlasnie takie rozmazane :D . Quote
Recommended Posts