alexandra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Beska nie nawidzi parasoli, nie wiem czemu; już jak ja idę pod parasolem patrzy na mnie z niesmakiem; co by się działo gdyby jej coś takiego sprawiła :biggrina: Quote
madzior_ka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 heh a Denis znowu nienawidzi deszczu, wiec ciekawe jakby mu sie taki parasolik spodobal :roll: ale wjednak wydaje mi sie ze bardziej ucieszy go nowe ortalionowe ubranko kóre mamy zamiar w mr. dog zamówic:) Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 a tu co taka cisza :( Wstawiać foty :angel: łabędzie :P Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 poszukiwania w trzcinie 8) Ciekawe czego :wink: poprawa piórek :P i odpłynęły w siną dal :P Jaka ulewa w oddali :o Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 jeszcze troche krajobrazów i MAKRO :lol: Kamycki :wink: i śliczniaste chmurki :angel: foto robine z samochodu 8) :P Quote
Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Pola z rzepakiem są zasze sliczne . szkoda , że u nas nie uprawia się. Jak pierwszy raz zobaczyłem takie łany w żółci to mnie zatkało i pamiętam to do dziś . To były okolice Dębicy. Ech wspomnienia ;) A co to jest za zbiornik wodny? Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Nio rzepak jest przepiękny :P Ale jaki słodki zapach ma :lol: po pewnym czasie to w głowie może się zakręcić :lol: Mek napisał(a):A co to jest za zbiornik wodny? To jest ogromne jezioro w Prężycach koło Wrocławia :wink: Naprawde śliczne wody są w tamtej okolicy :P Quote
Mek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Pasavera napisał(a): To jest ogromne jezioro w Prężycach koło Wrocławia :wink: Naprawde śliczne wody są w tamtej okolicy :P No ja tamtych stron nie znam ;( . A we Wrocku byłem tylko tranzytem :) Dworzec bardzo ładny w typie Krakowskiego i Lwowskiego (podobno) Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Mek napisał(a):Dworzec bardzo ładny w typie Krakowskiego i Lwowskiego (podobno) Tego nie wiem bo nie widziałam ani Krakowskiego ani Lwowskiego :lol: 8) Quote
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 No to macie kilka ścian... więcej mi się zmniejszać nie chce 8) pięknie, prawda? :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 śliczne :angel: :angel: :angel: :lol: Ale widok z okna chyba nie jest zachwycający :-? ? Quote
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Już w lipcu oddadzą ten ostatni blok, więc i widok będzie w miarę...;) oczywiście nie są to lasy i pola, ale takie są wady mieszkania w mieście... :-? Pocieszające jest to, że po drugiej stronie ulicy mamy las! :) Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 hi hi no jak lasek to już supcio :angel: :angel: :angel: Ja nie mam lepszego widoku z okna :-? :lol: Quote
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 aha, zaletą są jeszcze spacerujący ochroniarze, już się z jednym dogadałam, że będzie mi psa zabierał :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :lol: Mek sie zmył :( zostałyśmy same :-? :lol: Quote
Recommended Posts