florance Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 To ja wstawię łódzkie kaczki 8) (uczę się fotografować :lol: ) Quote
orsini Posted April 13, 2005 Author Posted April 13, 2005 maly slonik :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
florance Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 taa, mały :roll: ale on przez cały czas tańczył!! widać na fotce... w rytm podnosił dwie nogi... i tak w kółko... :roll: super to wyglądało :) niestety jak byłam w zoo to mi bateria w aparacie padła, ale jeszcze Was zasypię fotami, jak pojedziemy drugi raz :lol: Quote
Mek Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 florance napisał(a):taa, mały :roll: ale on przez cały czas tańczł hahaha pewnie go z cyrku mają :) Quote
florance Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Magda&Egri napisał(a):Nie z cyrku tylko pewnie chory z nudów :( dokładnie... też tak sądzę... Quote
Mek Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Troche wiosny :) Kto sie zna na przyrodzie to bedzie wiedział gdzie mieszkam ;) Quote
orsini Posted April 14, 2005 Author Posted April 14, 2005 eee w lesie??? bo u mnie w lesie tez sa zawilce i przylaszczki...tylko krokusow niet... Quote
florance Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Mek napisał(a): Kto sie zna na przyrodzie to bedzie wiedział gdzie mieszkam ;) orsini napisał(a): eee w lesie??? heheheheheh :lol: :lol: Quote
Mek Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 orsini napisał(a):eee w lesie??? bo u mnie w lesie tez sa zawilce i przylaszczki...tylko krokusow niet... Dokładnie :):) Quote
florance Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 zaraz Wam wstawię coś cudnego, tylko obrobię !! 8) Quote
florance Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 malawaszka napisał(a)::o a co to za patszyska/?? :o ptaszyska?? :o to ptaszuńki maleńkie, jescze nie mają piórek :) zwykłe gołąbki 8) Quote
florance Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Już się dawno zainteresował... jak sama gołębica na jajkach siedziała :lol: Przez to niestety bakon nie może być otwierany, tylko uchylany od góry :roll: Quote
madzior_ka Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 jeju alż one są słodziutkie a u nas znowu całe lato na naszej choince w ogrodzie kosy zakładają gniazdo tylko ten iglak jest tak gęsty że nie widać gnaizda i maluchów a e kosy tak fajnie od dołu tam wlatują a w tamtym roku też miały młode a jeden wypadł im z gniazda, ale na szczęście zauważyliśmy i osobiście go uratowałam:) jak rodzice polecieli bo jedzonko włożyłam go do gniazdka i już rodzinka w komplecie była:)) a w tym roku też już widziałam te kosy w nasyzm ogrodzie wiec moze gniazdko juz zrobiły.... Quote
Mek Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='florance'][quote name='malawaszka']:o a co to za patszyska/?? :o ptaszyska?? :o to ptaszuńki maleńkie, jescze nie mają piórek :) zwykłe gołąbki 8) dachowny obesraniec Quote
florance Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Ale one w ogóle nie srają na balkonie... (tzn ta matka...) Jesteście okropni!! :evil: :lol: Quote
Mek Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Florance nastepnym razem jak ta matka zniesie jajeczka to Ty zrób z tymi jajeczkami to co zrobiła księżniczka Fiona :lol: A te dwa śliczne maleństw w podziece za Twoje dobre serce nasrają Ci na głowe :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
Mek Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Aha . I Ty tu nie wypisuj, że matka to a matka tamto bo w rodzinie gołębiej ojciec na równi z matka wysiaduje i wychowuje młode ;) ( a moze nawet lepiej to robi ) Quote
orsini Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 hahahahaha dachowy obesraniec:)))) a nie mozesz tam wpuscic kota jakiegos??? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):eee w lesie??? bo u mnie w lesie tez sa zawilce i przylaszczki...tylko krokusow niet... Dokładnie :):) Krokusy mam u siebie w ogrodze (bo sobie posadziłam w tamtym roku) :D Quote
Recommended Posts