Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taa, mały :roll: ale on przez cały czas tańczył!! widać na fotce... w rytm podnosił dwie nogi... i tak w kółko... :roll: super to wyglądało :) niestety jak byłam w zoo to mi bateria w aparacie padła, ale jeszcze Was zasypię fotami, jak pojedziemy drugi raz :lol:

Posted

jeju alż one są słodziutkie a u nas znowu całe lato na naszej choince w ogrodzie kosy zakładają gniazdo tylko ten iglak jest tak gęsty że nie widać gnaizda i maluchów a e kosy tak fajnie od dołu tam wlatują a w tamtym roku też miały młode a jeden wypadł im z gniazda, ale na szczęście zauważyliśmy i osobiście go uratowałam:) jak rodzice polecieli bo jedzonko włożyłam go do gniazdka i już rodzinka w komplecie była:)) a w tym roku też już widziałam te kosy w nasyzm ogrodzie wiec moze gniazdko juz zrobiły....

Posted

[quote name='florance'][quote name='malawaszka']:o a co to za patszyska/?? :o

ptaszyska?? :o to ptaszuńki maleńkie, jescze nie mają piórek :)
zwykłe gołąbki 8)

dachowny obesraniec

Posted

Florance nastepnym razem jak ta matka zniesie jajeczka to Ty zrób z tymi jajeczkami to co zrobiła księżniczka Fiona :lol:

A te dwa śliczne maleństw w podziece za Twoje dobre serce nasrają Ci na głowe :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Aha . I Ty tu nie wypisuj, że matka to a matka tamto bo w rodzinie gołębiej ojciec na równi z matka wysiaduje i wychowuje młode ;)

( a moze nawet lepiej to robi )

Posted

Mek napisał(a):
orsini napisał(a):
eee w lesie???
bo u mnie w lesie tez sa zawilce i przylaszczki...tylko krokusow niet...

Dokładnie :):)

Krokusy mam u siebie w ogrodze (bo sobie posadziłam w tamtym roku) :D