orsini Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 chcialam zauwazyc,ze ja pierwsza sie pytalam o brata KaVangi!!!moj ci on :lol: :lol: :lol: to wtedy tez sobie pojade do acapulco!!!a co tam mexyk!na madagaskar pojade a co!!! :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 orsini napisał(a):chcialam zauwazyc,ze ja pierwsza sie pytalam o brata KaVangi!!!moj ci on :lol: :lol: :lol: to wtedy tez sobie pojade do acapulco!!!a co tam mexyk!na madagaskar pojade a co!!! :lol: :lol: :cunao: :roflt: :evil_lol: :lol: Quote
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ja mam lepszy pomysł :D Mam wolnego brata, spiknę go z Ka-Vangą i wtedy będę jeździć z nimi - mogę im nawet dzieci bawić :angel: :P Quote
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 jostra napisał(a):Ja mam lepszy pomysł :D Mam wolnego brata, spiknę go z Ka-Vangą i wtedy będę jeździć z nimi - mogę im nawet dzieci bawić :angel: :P :lol: :cunao: ahhhhhahahahahaaa :roflt: Quote
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Nie ma śmiacia :evilbat: Ja na poważnie ... :lol: Muszę mu szybko znaleźć dziewczynę, a on opalony, niebieskooki, przystojny, bez nałogów, 26 lat, w sam raz dla Ciebie :P Quote
orsini Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 hehhehe jak niebieskooki to dobry dla KaVangi-beda czystoaryjskie dzieci:))))) Quote
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 on jest czystej krwi, niebieskooki blondi i do tego opalony :D Quote
orsini Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 hahhaaha KaVanga niezle:)))i co Ty na to?:)))) :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Jeszcze troche fotoskow: to ja noca :wink: :lol: : znowu rybacy z pelikanami :D : i plaza :D : (facet roznosi owoce na patykach :wink: ): majne mutter na lezacku przed hotelem :D : cdn ... . Quote
jostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Jeździ konno, nurkuje, ma patent żeglarza :D Może być? :P Quote
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Hahahaha, przeciez ja podobno nieletnia jestem :lol: . Quote
orsini Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 AAAAA HAPPY HALOWEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: uuuu woodoo night uuuuuu :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Hahahaha, nie to HAPPY ACAPULCO :wink: :lol: . Quote
orsini Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 ladne mi HappY JAK fota jak z HORRORU :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Hahahahahaha, a ja niby zabi co :wink: :evilbat: :lol: . Quote
Ka-Vanga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 malawaszka napisał(a):a ja nie widzę tych fotek :( No wlasnie cos ostatnio swiruje ten ImageShack, bo wczoraj wieczorkiem tez fotek nie bylo widac :-? . Quote
malawaszka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahah dogomaniacy za bardzo go eksploatują i nie wyrabia biedactwo :lol: Quote
Pasavera Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Ka-Vanga super :angel: :angel: :angel: Ja kce tam . . . :roll: Troche zimy :evilbat: Quote
Romas Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Brrry ,Pasavera przestan :D juz dosc zimy ,choc przyznaje przepiekne widoczki. Wiosny ,wiosny :D Quote
orsini Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 ooo u nas po dzisiejszych nocnych opadach to swiat wyglada jak na tych fotach pass:))MASAKRA:)))tylko,ze tak wygladaja glowne drogi!!!sama nie wiem jak dojechalismy do domu w te sniezyce,gdzie zaspy na metr potrafily lezec na krajowej drodze!!! :evilbat: :evilbat: ja chce wiosny!!! Quote
orsini Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 znalazlam w galerii cos smiesznego:))historyjka http://heathergraham-art-pl.amas.superhost.pl/aniastrona/graficzne_na_kacu.htm Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Aaaaaaaaahahahaaaaaa, nie no bajer ale sie usmialam :roflt: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: . Quote
Recommended Posts