Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chcialam zauwazyc,ze ja pierwsza sie pytalam o brata KaVangi!!!moj ci on :lol: :lol: :lol: to wtedy tez sobie pojade do acapulco!!!a co tam mexyk!na madagaskar pojade a co!!! :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
chcialam zauwazyc,ze ja pierwsza sie pytalam o brata KaVangi!!!moj ci on :lol: :lol: :lol: to wtedy tez sobie pojade do acapulco!!!a co tam mexyk!na madagaskar pojade a co!!! :lol: :lol:

:cunao: :roflt: :evil_lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Ja mam lepszy pomysł :D
Mam wolnego brata, spiknę go z Ka-Vangą i wtedy będę jeździć z nimi - mogę im nawet dzieci bawić :angel: :P

:lol: :cunao: ahhhhhahahahahaaa :roflt:

Posted

Nie ma śmiacia :evilbat:
Ja na poważnie ... :lol:
Muszę mu szybko znaleźć dziewczynę, a on opalony, niebieskooki, przystojny, bez nałogów, 26 lat, w sam raz dla Ciebie :P

Posted

Jeszcze troche fotoskow:
to ja noca :wink: :lol: :

znowu rybacy z pelikanami :D :

i plaza :D :
(facet roznosi owoce na patykach :wink: ):

majne mutter na lezacku przed hotelem :D :

cdn ... .

Posted

AAAAA HAPPY HALOWEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: uuuu woodoo night uuuuuu :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

ooo u nas po dzisiejszych nocnych opadach to swiat wyglada jak na tych fotach pass:))MASAKRA:)))tylko,ze tak wygladaja glowne drogi!!!sama nie wiem jak dojechalismy do domu w te sniezyce,gdzie zaspy na metr potrafily lezec na krajowej drodze!!! :evilbat: :evilbat: ja chce wiosny!!!