Pasavera Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 No pewnie! Jak bym mogła jej nie wziąć :lol: 8) :lol: Nie kupiłam jej kubraczka, ale myślę że nie zamarznie :lol: 8) :angel: :angel: :angel: Już się nie mogę doczekać :P Quote
Pasavera Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Fota pt. "Nie lubię poniedziałku" :lol: 8) Troche faceta z prawej obciełam :-? Quote
orsini Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 hahahaha Pas:))to dla mnie tak?:))))zeby mi te dietke latwo bylo zaczac:)))) Quote
Romas Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Ja tez jade w gory ,za tydzien.Przywioze Wam fotki wilkow :-) Powaznie.ak trabia w gazetach o strasznej liczbie wilkow w ieszczadach ,ze mam nadzieje w tym roku je wreszcie spotkac.Ponoc strasznie sie rozuchwalily i atakuja ludzi :roll: Moze jakis bedzie chcial nas przyatakowac a my wtedy siup i fotke mu :D Juz sie nie moge doczekac :loveu: Quote
Mek Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Romas napisał(a): Moze jakis bedzie chcial nas przyatakowac a my wtedy siup i fotke mu :D Romas radzi Ci się za czerwonego kapturka przebrac i koniecznie cos dobrego do koszyczka zabierz :):) Quote
orsini Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Romas musisz pisac o tych gorach:(((((juz Cie nie lubie buuuuu!!!!a ja tu nad zamarznietymi jeziorami musze siedziec...:(((((urlopu to ja mam moze ze 4 dni:((a jak uda mi sie prace zmienic to znowu licznik od zera bic bedzie buuuuu Quote
Romas Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Za czerwonego kapturka zeby sie przebrac to chyba juz za pozno.....moge najwyzej udawac babcie ,blizej mi :D :D Orsini ,lub mnie :D Co dom urlopu to nic nie mow .Walczylam jak lew i teraz to jest taka sytuacja ,ze chyba musze sobie nowej pracy szukac :( Ale... niech tam ...wszystko dla moich ukochanych Bieszczadow :D Najwyzej zaczne pracowac jako wyprowadzacz psow.Jak myslicie mam sznase :D Jeziora tez piekne ,na lyzwacha mozna do pracy :D Do wyjazdu trzy dni !!! Siedze na walizkach :wink: doslownie i w przenosni :D Quote
madzior_ka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 świetne zdjęcia, ale miałam zaległości ale to nic bo zdjęcia zawsze sie swietnie oglada! Quote
Pasavera Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Zimowe widoczki z Karpacza :wink: czarno białe :wink: i kolorowe 8) :wink: Carno białe mi się strasznie podobają :angel: Quote
Justa Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Ja kocham czarno białe fotecki, bo maja taki "polocik" :angel: Quote
orsini Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 fotki czad,ale ja nawet NIE chce wiedziec co Ty tam robilas!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: jak nie gory to inne mexyki a ja tu w pracy :cry: Quote
Pasavera Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 orsini jak danwno już Cię nie czytałam :o Jak dobrze że jesteś :calus: Powklejam jeszcze jakieś foteczki czarno białe jak znajde :wink: Quote
orsini Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Pasavera napisał(a):orsini jak danwno już Cię nie czytałam :o Jak dobrze że jesteś :calus: Powklejam jeszcze jakieś foteczki czarno białe jak znajde :wink: KOCHANA jestes:)))) Quote
jostra Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Teraz foty tylko z wakacji letnich!!! Chyba, że z zimowych w Meksyku albo np na Dominikanie :evilbat: Quote
jostra Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Przedstawiam jesienne bieszczadzkie klimaty Quote
madzior_ka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 jostra ale suuuper zawsze chciałam jechac w bieszczady a teraz zrobiłąś mi na to jescze wieksza ochote :evil: ja już chce wakacje!!! słonko, długie spacerki i pełny luzik! Quote
Justa Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Jostra jak jak kocham Bieszczady :angel: A za 5 miesiecy znowu jadę ;) Chcemy więcej foteeeeek! Quote
orsini Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 ja tez kocham bieszczady,ale sie nie zanosi na to ze tam pojade:(((bo brak kasy:((((wole w psy ja wyrzucic :lol: Quote
jostra Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Nie mam czasu teraz zmniejszać fot z Bieszczad, ale proponuję coś z ciepłych krajów :D Quote
malawaszka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 aaahahaha jakie rapy :lol: :lol: :lol: Quote
Romas Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 " class="ipsImage" alt=""> Pod ta gora mieszkam w Bieszczadach :D Co to za szczyt ? Smerek :D Slaba jakosc, nasz aparat jest do d.... Potem zeskanuje reszte zdjec ,a to tak na zachete :D Quote
Recommended Posts