Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Orsini!!! Szok!! Zdjęcia rewelacyjne a tereny :lying: !! nigdy nie byłam w Bieszczadach i widze ze duzo straciłam!
Jak sie dokladnie to miejsce nazywa? masakra!!! :loveu:
[/LEFT]

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orsini']..........Najważniejsza jest przyjaźń, bo ta jest wieczna! Także dbajcie o swoich przyjaciół, bo tylko o to warto dbać.
............

Melancholijna orsini jest bardzo sympatyczna :Cool!: . Masz rację przyjaźń należy pielęgnować. Prawdziwe przyjaźnie zawiera się najczęściej w młodości, w późniejszym wieku jest dużo trudniej.
Zdjęcia z Bieszczad są śliczne:lol: :lol: :lol: . Kiedyś, bardzo dużo chodziłam z plecakiem po naszych górach: Sudetach, Beskidach, Tatrach, Pieninach, Górach Świętokrzyskich, a czasem, jak zabrakło miejsca to i na podłodze w schronisku się spało :loveu: . Zimą jeździłam na nartach. Mam z tego okresu piękne wspomnienia :lol: . Wprawdzie w Bieszczadach byłam tylko raz, ale pięknie oddałaś ich jesienny urok :lol: :lol: :lol: .

Posted

Olivka napisał(a):
Marisiu!

To miasteczko jest bardzo urocze, jednak ja słyszałam, że jest w nim bardzo dużo samobójstw.:shake:

Nie słyszałam :roll: . To jest Santorini, w 1956 było silne trzęsienie ziemi, zginęło dużo ludzi i były ogromne zniszczenia. Grecy zaczęli masowo opuszczać tą wyspę, ale ponieważ turyści nadal chętnie to miejsce odwiedzali, to spowodowało, że wyspa przeżywa rozkwit. Są specjalne zalecenia, jak budować domy w oparciu o konstrukcję na specjalnych żelbetonowych słupach. W ten sposób domy są w stanie wytrzymać nawet bardzo silne wstrząsy. Oczywiście w sezonie mieszka tam oprócz turystów dużo więcej Greków. Zimą wyspa pustoszeje.

Posted

[quote name='sympatyk']Nie masz racji Orsini twierdzac ze nie umiesz (czy nie lubisz?) fotografowac karjobrazow- te zdecia akurat sa super, bardzo mi sie podobaja:-)

orsini jednak chyba umie focic fajne zdjecia :) piekne sa:thumbs:

szczegolnie te dwa mi sie podobaja

[quote name='orsini']

krajobraz w wydaniu minimalnym ;)

i to:
[quote name='orsini']

kilka warstw kolorow, super:)

Posted

ja bylem tydzien temu w Beskidzie Slaskim/Zywieckim
to nie to samo co Bieszczady ale tez OK :)

sznaucie tez byly ;)

:lol:

i na koniec wybieg dla psow...

EDIT
i jeszcze takie dwa sie znalazly

Posted

super!!!!ja w tym roku tez posadzilam takie dynie i kukurydze ozdobna, ale mi wyszly tylko 4 sztuki, z kukurydzy tez chyba niewiele-jeszcze jest na krzaku,ale jakas taka mikro jest

Posted

Waszko jak ja Ci zazdroszczę własnej działeczki i ztego co widze to i domeczku. A mi pozostaje tylko "wsiąść do pociagu byle jakiego............." i zabrac pieska mego małego:eviltong:
Żeby było miło pojechaliśmy pociągiem 30 km nad jeziorko:loveu: