Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a wkleje tu , bo w galerii chyba nie moge,bo to nie sznaucerki:))))
troche mojej tworczosci:))zapraszam na sesyje do Olsztyna:))))ze zwierzakami:)))

i pomoscik pomiedzy psami i koniami :lol: :lol:

a teraz qnie:)))

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orsini słoneczko, rozsądne dziewczątko dziękuję za oszczędzenie mi porządków w Glerii :evilbat: 8) Bardzo dobrze zrobilaś :angel: :wink:

Śliczne fotaski ;) Chcemy więcej!

Posted

no tak:)))ale i tak mam to w kompie u Krysi,chyba,ze mi skasowala,bo cos kiedys krzyczala,ze jej zasmiecam kompa:))a co ja zrobie,ze na pulpit jak sie wrzuci to najlatwiej i najszybciej sie to znajduje :lol: :lol:

Posted

Oki, więc czekamy az poszukasz ;)

A to białe grzywiaste to chyba było kiedys w Przyjacielu psie, prawda?

Proszę mi tylko z tego tematu offa nie zrobić :evilbat: Bo całego wrzuce na Offa naszego :evilbat:

Posted

Tak byla ta grzywaczka:))))wygralam wtedy nia takia oblesna zolta bluze:)))))
Tytul jest specjalny-chwyt markietingowy:)))))
i tu bedziem moze wklejac inne foty nie zwiazane ze sznaucerkiem?:))))

Posted

orsini napisał(a):
i tu bedziem moze wklejac inne foty nie zwiazane ze sznaucerkiem?:))))

No wiesz, foty nieziwązane ze sznaucerkami to w Galerii ogólnej powinny być :evilbat: No chyba, że to będzie TWOJE twórczość :evilbat: 8) :wink:

Posted

nie zadne dawaj wiecej tylko dawajCIE wiecej:))))tez cos chowacie po szufladach :evilbat: :evilbat: :evilbat: to prosze tu wlepiac:))moga byc gory,morze,lasy,zachody slonca wsio co tylko znajdziecie.
Ale milo mi , ze sie Wam podobaja :D

Posted

Nio to ja mam troszkie fotek z mojej działeczki :D Może nie sa jakimiś dziełami sztuki i może nie mam telantu fotograficznego, ale je lubie, bo są takie... cieplutkie ;)
Seria WIDOCZKI ;)

Kościółek w miasteczku nocą...

i w dzień

Wkra

i starorzecze

wiewiór :)

Gołąbek ;)

Posted

rzeka cudowna....o rany...lato....
ale kosciol noca to jest w ogole?bo ja mam ciemny ekran i jedyne co widze to czarny prostokat:)))))
wiewiora pamietam :angel: :angel: :angel:

Posted

Moj ulubiony temat :-) moje pieski :-) i ja :-)
Tu akurat wspinalismy sie na Smerek w Bieszczadach .I ja juz oddalam ducha a moj piesek w najlepsze sie zabawial ogryzaniem drzew ,ech :-)

Posted

Romas napisał(a):
[.I ja juz oddalam ducha a moj piesek w najlepsze sie zabawial ogryzaniem drzew ,ech :-)

jak to mowia gorale: starosc nie radosc :angel: :lol: :angel: :lol: :angel:

Posted

orsini napisał(a):
Romas SUPER!!!tez bym chciala sie wybrac w bieszczady,ale ...nie balas sie zmij?tzn.nie o siebie a o psy?

Nio w bieszczadach to i żmije i zaskrońce są :o Duuuuzio, ale one w droge nikoomu nie wchodzą i naprawdę trudno na takie cos nadepnąc i sprowokowac atak. One uciekają, boją się ludzi.

Posted

ale zaskroniec Ci kuku nie zrobi:)))a wiesz,moje sznaucery glupie sa i by chetnie sie pobawily ze zmijka:))))tylko,ze zmijka moze niekoniecznie sie chce bawic ze sznaucerkami:)))szelciak moze i madrzejszy,ale i tak sie boje,ze by nadepnal.