Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ika202 napisał(a):
Dokładnie ma 1 m-siąc 2 tyg i 4 dni :D

Ika,
Twoj pies powinien byc jeszcze przy matce, albo w najlepszym wypadku na kwarantannie w domu.

Mam nadzieje, ze te psy z ktorymi sie bawi sa zdrowe, masz co do tego pewnosc i dobrze pilnujesz, zeby nic z ziemi nie zjadla....

:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Widze ze jeszcze niektorzy maja stare dane co do mojej osoby, ale to wynik mojego "zaniku" :) Obecnie mieszkam znow w Toruniu i mysle ze tu juz dlugo pozostane - no w sumie za pol roku to juz ojkolice Torunia bede - Lubicz i liczne lasy i tereny do wznowienia treningow :)

• 3 months later...
Posted

Cześć. Ja też jestem z Bydgoszczy. Tzn. Bydzia jest naszym drugim domem (mieszkamy na Osowej). Krążymy z Kilerem pomiędzy Bydzią i Grudziądzem (a Świecie po drodze :)). Myślęcinku też bywamy. Jakby co: alenam@vp.pl

Posted

Jola napisał(a):
Widze ze jeszcze niektorzy maja stare dane co do mojej osoby, ale to wynik mojego "zaniku" :) Obecnie mieszkam znow w Toruniu i mysle ze tu juz dlugo pozostane - no w sumie za pol roku to juz ojkolice Torunia bede - Lubicz i liczne lasy i tereny do wznowienia treningow :)

Z lubicza powiadasz :lol: moja kochana sunia jest właśnie z lubicza dolnego ;)

Posted

AguŚ napisał(a):
nie ma innych husków w Bdg ?:-(
Już jest starsza i ona to też istny wulkan :crazyeye:ostatnio widziałam cudnego Alaskana aż mnie zatkało no i babka z kiosku na Szwederowie ma suczkę już starsza ale często jeżdżąc przez miasto widzę ludzi z husky'mi ;)

• 4 weeks later...
Posted

AguŚ napisał(a):
nie ma innych husków w Bdg ?:-(

Cześć.Ja też jestem z Bydgoszczy i właśnie szukam nowego właściciela dla mojego huska.Pomyliłam sie niestety z wyborem rasy.W galerii macie jego foty.Pozdrawiam