Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

właśnie mogli by się zgrać właściciele Husków w bdg i razem na spacerki czy cos :roll: moja to nie ma z jakim psem się bawić bo od niej uciekają

Posted

[quote name='Kyora']Witam. Mieszkam w Bydgoszczy. Mam roczna suczke - Kyore. Biegamy z rowerem :-) . Moze znajdzie sie ktos, kto chciałby sie przylaczyc z rowerem i psem do wycieczek po lesie? Zapraszam.
tokocz@poczta.onet.pl
A masz czas rano?
Bo jesli tak to ja chetnie pojezdze po jakims lesie ale tak do 10.30 max bo potem musze Pajo z przedszkola odebrac.
Moga byc tez niedziele, od poludnia.

gg 4585970

Nie piszesz, ze MUSI byc Husky:razz:

Posted

Monika_Lucky napisał(a):
hay...my tez mieszkamy w Bydgoszczy i prawie w każdy weekend jeżdzimy z psami na rowerkach do Myślęcinka ...to jakies (2km):lol:

tez mam okolo tyle do mysla :cool3: 2 km to chyba troche mało co ?:>

Posted

Chciałbym zwrócić uwagę na dwie sprawy

1. Jola Ł. nie jest członkiem Sfory Nakielskiej
2. Popatrzcie na datę postu właściciela Kiory (to było 2-lata temu, choć dalej jeździ po lesie teraz już z dwoma psami).

Posted

Ja z psami trenuję w lasach na południu Bydgoszczy (okolice Glinek), a oprócz tego w prawie każdy weekend spotykamy się grupką w okolicach Bydgoszczy, tzn. czasami w Świeciu, czasami w okolicach Brzozy.

Gdyby ktoś był chętny i chciał się przyłączyć, zapraszamy.

Posted

Kyora napisał(a):

W razie czego, jutro o 12.00 w Kobylarni.
Robimy sobie małe zawody.
Zapraszamy.

A mozecie mi przyblizyc gdzie jest Kobylarnia...?
Ja w sumie nietutejsza.....

Edit: a jutro czyli dzis, czyli niealtulne... ok.

Posted

Manu napisał(a):
Golden Husky Team chyba juz nie istnieje. Sa dwa kluby w okolicy:
- Sfora Nakielska (tam jest teraz Jola)
- Śnieżne Psy

Wiekszosc GHT jest teraz w Sforze - ale nie Nakielskiej a tej z Sobotki :)
GHT nie byl formalnie klubem i jako taki faktycznie nie istnieje. Po calym zamieszaniu w sporcie zaprzegowym wstapilismy wlasnie do Sfory.

Posted

AguŚ napisał(a):
tez mam okolo tyle do mysla :cool3: 2 km to chyba troche mało co ?:>

Heh no tak do Myślęcinka jest ok.2km ale jeszcze robimy trasę która była na zawodach i jeszcze spowrotem do domu przez las :eviltong: więc psiaki są wybiegane..!

Posted

AdrianY napisał(a):
Wiekszosc GHT jest teraz w Sforze - ale nie Nakielskiej a tej z Sobotki :)
GHT nie byl formalnie klubem i jako taki faktycznie nie istnieje. Po calym zamieszaniu w sporcie zaprzegowym wstapilismy wlasnie do Sfory.
Cześć Monika/Adrian ! :p
Chyba sobie poprzeglądam listy z zawodów... :roll: :lol:

• 2 weeks later...
Posted

ostatnio w centrum BDG ( tam mieszkam ) spotykam pełno Husky:crazyeye: i to jeszcze te same jasne co ja mam:roll: hmm moze ta sama hodowla:roll: tylko ci ludzie jacys dziwni nie mozna sie nawet na spacer zgadać:p

Posted

Ja też jestem z bydgoszczy i mieszkam niedaleko urzędu pracy i też szukałam ludzi którzy mają tak cudownego zwierzaczka jakim jest husky miłoby było sie kiedyś spotkac i pogadac o naszych ulubieńcach no i przy okazjo maleństwa by sie razem pobawiły moja ma dopiero 6 tyg i bardzo lubi się bawić z innymi psiakami
To moje gg 5764154 i niedaleko mnie są rydzle jeszcze tam z małą nie chodziłam ale sąsiedzi polecają bo tam psiak ma duże pole do popisu :cool3:

Posted

[quote name='jovanna']no wiesz co AguŚ kilka razy zagadywalam cie o spacer z psem ale widze ze twoim zdaniem beagle to zly kompan dla huskiego :(...

oejej w zadnym wypadku nie jest zły kompan dla moejgo huska :*
tylko teraz pisałam o centrum miasta i psach które mieszkają w mojej okolicy :*

napisz mi na prive gdzie dokładnie mieszkasz na szwederku bo czesto tam bywam, moj facet jest z tego osiedla ;)