Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o BOŻE :o :o :o :o :o

nie ma ikonki mdlejacej to sie tylko pomodle :modla: ale to stanowczo za malutko

Aga
Wind

i co za puste zdania mam teraz powiedziec hmmm mina moja z rozdartym dziobem jest tylko w stanie powiedziec co czuje

Aga bede Cie wspomagac w walce z Wind o fotki ;)

Posted

dbsst napisał(a):

Sa jeszcze na poprzedniej stronie... :lol:
Ale niezly ubaw maial wtedy z Beatka, bo bylo chyba z 40 stopni, a sloneczko walolo mi prosto w pysk! Na szczescie Beata wpadla na konvepcje psikania mnie woda! :lol: Pomoglo! No i jaka opalona wrocilam!

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
dbsst napisał(a):

Sa jeszcze na poprzedniej stronie... :lol:
Ale niezly ubaw maial wtedy z Beatka, bo bylo chyba z 40 stopni, a sloneczko walolo mi prosto w pysk! Na szczescie Beata wpadla na konvepcje psikania mnie woda! :lol: Pomoglo! No i jaka opalona wrocilam!

hahaha aga z kogo Ty mnie masz te z tamtej strony odebraly mi juz mowe ;) hihihihihihihi

no prosze same przyjemnosci znajomosc z Wind :lol: nie dosc ze robi takie cuda to jeszcze opalanko serwuje

Wind :buzi:

Posted

dbsst,

Bylo dokladnie jak pisze aga ;) Sytuacja strasznie smieszna, bo w jednej rece mialam ciezki sprzet foto, a w drugiej spryskiwacz do kwiatkow, ktrym co chwile age traktowalam ;) Wysychala tak szybko, ze prawie nie nadazalam :lol: I jakos tak dziwnie ludzie na nas patrzyli ... :o :lol:

Posted

Dobrze, dobrze,
Bo byśmy tych cudnych fotek nie mieli :)
A ja poproszę o odpowiedź na niedyskretne pytanie:
Co to za puder?
nienawidzę się świecić, a większość pudrów świeci się już po kilku minutach intensywnej sesji...No chyba, ze się pudrowałyscie co kilka minut? :lol:

Posted

tajdzi,

To puder charakteryzatorski 8) Taki jaki uzywa sie w filmach, teatrach i przy sesjach fotograficznych :-) Jednak mimo, iz jest bardzo trwaly i skutecznie wchlania sebum, przy 40-sto stopniowym upale co jakis czas trzeba bylo age lekko przypudrowac ;)

Posted

Ja na sesji ślubnej taki miałam... akurat też trafiłam 40 stopniowy upał...Ale niedawno byłam w sklepie koło Wilczej (ponoć ostani sklep z art. dla artystów) i kosztował ponad 100 zł :(
Ale kupię, kupię. Od razu lepiej się wygląda...
A chcecie zobaczyć moje ślubne? ;)

Posted

No dobra, kochane moje... :) wymusiłyście na mnie wizytę u rodziców w weekend (tam jest mój album)
Pozowany ofkors
bo takie badziewie pstrykane zwykłą małpką mam ot tak...ale chyba nie chcecie takiego.... 8)

Posted

tajdzi napisał(a):
To jeszcze powiem, że suknie sama zaprojektowalam... i czekam na pochwały 8)

:o :eek2: :shocked!: no co Ty :modla:

ło jej nie no suknie sama jaaaaa pitole

Uzdolniona niezmiernie jestes bestia

To mam juz projektanta mojej sukni ;)
charakteryzatorke oraz fotografke ;)

tylko narzeczonego mi brak :lol:

Posted

tajdzi suuper i jeszcze z tą suknią to już mnie kompletnie zabiłaś, bo ja to się cieszę jak mi się uda dzień sobie zaprojektować, a co dopiero suknię. Wooow 8)

Posted

Dziewczynki,
Projekt sukni to nic trudnego, jak ma się odpowiedniego krawca, co uszyje to, co ci się wymarzy 8)
A zdjecia są baaardzo takie sobie. Dużo ciekawsze są te "pozowane", ale to musiałabym wyrwać album od rodziców i zeskanować...
Ale jak będziecie chętni to się podzielę z Wami tymi chwilami ;)

Posted

[quote name='dbsst']no bo On cos nie biegnie na polamania nog z pierscieniem dla mnie
hihihihi
:o dziwak!
Ty ze swoim zamiłowaniem do noży, byłabyś świetna w kuchni. A pewnie po innych pomieszczeniach też potrafisz się poruszać :wink: :D

Wind, jesteś okrutna. Dopiero co zaleczyłem moje złamane przez nią serce, a teraz to! Znów będę cierpiał... :(

Posted

[quote name='Wind']Skoro wniosek jest aby bylo mniej psow, to coz ... ;)

Oto aga_ostaszewska :-)

Bardzo się cieszę, że tak szybko reagujesz na moje uwagi.
Fajnie być recenzentem Twoich prac,
Zdrówko :wink: