dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 o BOŻE :o :o :o :o :o nie ma ikonki mdlejacej to sie tylko pomodle :modla: ale to stanowczo za malutko Aga Wind i co za puste zdania mam teraz powiedziec hmmm mina moja z rozdartym dziobem jest tylko w stanie powiedziec co czuje Aga bede Cie wspomagac w walce z Wind o fotki ;) Quote
aga_ostaszewska Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 dbsst napisał(a):Aga bede Cie wspomagac w walce z Wind o fotki ;) Sa jeszcze na poprzedniej stronie... :lol: Ale niezly ubaw maial wtedy z Beatka, bo bylo chyba z 40 stopni, a sloneczko walolo mi prosto w pysk! Na szczescie Beata wpadla na konvepcje psikania mnie woda! :lol: Pomoglo! No i jaka opalona wrocilam! Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):dbsst napisał(a):Aga bede Cie wspomagac w walce z Wind o fotki ;) Sa jeszcze na poprzedniej stronie... :lol: Ale niezly ubaw maial wtedy z Beatka, bo bylo chyba z 40 stopni, a sloneczko walolo mi prosto w pysk! Na szczescie Beata wpadla na konvepcje psikania mnie woda! :lol: Pomoglo! No i jaka opalona wrocilam! hahaha aga z kogo Ty mnie masz te z tamtej strony odebraly mi juz mowe ;) hihihihihihihi no prosze same przyjemnosci znajomosc z Wind :lol: nie dosc ze robi takie cuda to jeszcze opalanko serwuje Wind :buzi: Quote
Wind Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 dbsst, Bylo dokladnie jak pisze aga ;) Sytuacja strasznie smieszna, bo w jednej rece mialam ciezki sprzet foto, a w drugiej spryskiwacz do kwiatkow, ktrym co chwile age traktowalam ;) Wysychala tak szybko, ze prawie nie nadazalam :lol: I jakos tak dziwnie ludzie na nas patrzyli ... :o :lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 hahahaha dobrze ze nikt nie zadzwonil po fartuchy ;) hahahha Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Dobrze, dobrze, Bo byśmy tych cudnych fotek nie mieli :) A ja poproszę o odpowiedź na niedyskretne pytanie: Co to za puder? nienawidzę się świecić, a większość pudrów świeci się już po kilku minutach intensywnej sesji...No chyba, ze się pudrowałyscie co kilka minut? :lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 iiiihhhhh sobie jeszcze raz popatrzylam :oops: :roll: :D Quote
Wind Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 tajdzi, To puder charakteryzatorski 8) Taki jaki uzywa sie w filmach, teatrach i przy sesjach fotograficznych :-) Jednak mimo, iz jest bardzo trwaly i skutecznie wchlania sebum, przy 40-sto stopniowym upale co jakis czas trzeba bylo age lekko przypudrowac ;) Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Ja na sesji ślubnej taki miałam... akurat też trafiłam 40 stopniowy upał...Ale niedawno byłam w sklepie koło Wilczej (ponoć ostani sklep z art. dla artystów) i kosztował ponad 100 zł :( Ale kupię, kupię. Od razu lepiej się wygląda... A chcecie zobaczyć moje ślubne? ;) Quote
tanita Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 tajdzi napisał(a):A chcecie zobaczyć moje ślubne? ;) Ty się jeszcze pytasz?? :D 8) Quote
Wind Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 No wlasnie, tajdzi ... gdzie te foty? Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No dobra, kochane moje... :) wymusiłyście na mnie wizytę u rodziców w weekend (tam jest mój album) Pozowany ofkors bo takie badziewie pstrykane zwykłą małpką mam ot tak...ale chyba nie chcecie takiego.... 8) Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 hahahhaha jak nie chcemy na rozgrzewke malpke ;) Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No dobra :) Małpka :)proszę... Te od fotografa trochę lepsze, te robione przez TZ mojej świadkowej ;) NIE ŚMIAĆ SIĘ :lol: 8) Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 :saint1: jaka grzeczna no no no ;) :klacz: Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 To jeszcze powiem, że suknie sama zaprojektowalam... i czekam na pochwały 8) Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 tajdzi napisał(a):To jeszcze powiem, że suknie sama zaprojektowalam... i czekam na pochwały 8) :o :eek2: :shocked!: no co Ty :modla: ło jej nie no suknie sama jaaaaa pitole Uzdolniona niezmiernie jestes bestia To mam juz projektanta mojej sukni ;) charakteryzatorke oraz fotografke ;) tylko narzeczonego mi brak :lol: Quote
Wind Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 tajdzi, Gratuluje pomyslu i talentu :D :D :D dbsst, No wiesz? Jak to narzeczonego Ci brak, he? Gdyby to Twoj TZ czytal Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 no bo On cos nie biegnie na polamania nog z pierscieniem dla mnie ;) hihihihi Quote
tanita Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 tajdzi suuper i jeszcze z tą suknią to już mnie kompletnie zabiłaś, bo ja to się cieszę jak mi się uda dzień sobie zaprojektować, a co dopiero suknię. Wooow 8) Quote
tajdzi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Dziewczynki, Projekt sukni to nic trudnego, jak ma się odpowiedniego krawca, co uszyje to, co ci się wymarzy 8) A zdjecia są baaardzo takie sobie. Dużo ciekawsze są te "pozowane", ale to musiałabym wyrwać album od rodziców i zeskanować... Ale jak będziecie chętni to się podzielę z Wami tymi chwilami ;) Quote
Wojtek Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='dbsst']no bo On cos nie biegnie na polamania nog z pierscieniem dla mnie hihihihi :o dziwak! Ty ze swoim zamiłowaniem do noży, byłabyś świetna w kuchni. A pewnie po innych pomieszczeniach też potrafisz się poruszać :wink: :D Wind, jesteś okrutna. Dopiero co zaleczyłem moje złamane przez nią serce, a teraz to! Znów będę cierpiał... :( Quote
Basenji Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Wind']Skoro wniosek jest aby bylo mniej psow, to coz ... ;) Oto aga_ostaszewska :-) Bardzo się cieszę, że tak szybko reagujesz na moje uwagi. Fajnie być recenzentem Twoich prac, Zdrówko :wink: Quote
Recommended Posts