Evelina Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Wind']A teraz bedzie nie o zdjeciach, tylko o chwaleniu ;) Od wczoraj na roznych telewizyjnych stacjach, mozna ogladac reklame gazety VIVA, w ktorej wystepuje Majutek :loveu: Glownym aktorem reklamy jest Borys Szyc, a calosc krecona byla w kasynie :-)Ciekawe czy mam szanse na jakims kanale to zobaczyc ? :roll: Dzis siedze kolkiem przed TV. Jak rozpoznam to dam znac :lol: Madzia, nie kaz sie prosic :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Wind'] oj no nie mówcie kobietki...no że...no wiecie...no...fajny facet :eviltong: Wind nie masz jeszcze gdzieś jego zdjęć w zapasie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Wind napisał(a):A teraz bedzie nie o zdjeciach, tylko o chwaleniu ;) Od wczoraj na roznych telewizyjnych stacjach, mozna ogladac reklame gazety VIVA, w ktorej wystepuje Majutek :loveu: Glownym aktorem reklamy jest Borys Szyc, a calosc krecona byla w kasynie :-) Widzialam, widzialam!!! Ale nie wiedzialam ze to ona... Teraz sie przyjze lepiej :lol: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Cytat: Napisał(a) Wind wind :loveu: :loveu: :loveu: :hmmmm: przeciez to nie Wind :evil_lol: A teraz bedzie nie o zdjeciach, tylko o chwaleniu ;-) Od wczoraj na roznych telewizyjnych stacjach, mozna ogladac reklame gazety VIVA, w ktorej wystepuje Majutek :loveu: Glownym aktorem reklamy jest Borys Szyc, a calosc krecona byla w kasynie :smile: patrz a ja reklam nie ogladam :roll: Chyba zaczne :razz: Quote
Gosiek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Teklunia napisał(a):Widzialam, widzialam!!! Ale nie wiedzialam ze to ona... Teraz sie przyjze lepiej :lol: a na którym progranmie Kasiu widziałaś? Ja jakoś nie moge trafić a chciałabym baaardzo Majeczkę zobaczyć w TV :multi: Beatko.... gratuluję medialnej pociechy ;):loveu: Quote
Aga_Eli Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ja widzialam i to juz pare razy (chyba mam szcescie :D ) Gratulacje dla GWIAZDECZKI :D Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :multi::multi::multi:My też z Alką Tuffikową widziałysmy Majeczkę w telewizorni :laola: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:My też z Alką Tuffikową widziałysmy Majeczkę w telewizorni :laola: kurcze kiedy i na jakim programie? :angryy: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 PIKA napisał(a):kurcze kiedy i na jakim programie? :angryy::shake: nie kojarzę ale chyba to było na Animal Planet , kurcze nie wiem może Ala sobie przypomni bo ja jestem po urodzinowej kawie i razem oglądałysmy ;) Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: nie kojarzę ale chyba to było na Animal Planet , kurcze nie wiem może Ala sobie przypomni bo ja jestem po urodzinowej kawie i razem oglądałysmy ;) :hmmmm: ta kawa to z wkladka byla chyba :diabloti: Quote
Wind Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Qrna, a ja jeszcze nie widzialam :( Wszyscy mi mowia, ze widzieli na TVP1, TVP2, TVN, Polsat, TV4 i innych, a ja trafic nie moge :( PECHOZA :( Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 o rany ja tez nie widzialam reklamy :( iiiiiiiiiiiii ale moze w weekend przychacze :D Maja gwiazdeczka sliczniutka pewnie wyszla najzacniej :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Cześć Beatko, ale śliczne zdjęcia nam tu wstawiłaś, p oprostu cudo :loveu: a te modelki och :cool3: :cool3: a Ci modele :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: Za każdym razem jak się coś pojawi w Twojej galeri to wołam siostrę bo obie jestesmy zwolenniczkami Twoich zdjęć :oops: a ja Majutrka tez nie widziałam, jutro po poludniu siedze przezd TV, a na jakim kanale najlepiej ją uchwyucic TVN?? W kazdym badz razie gratuluje Majeczce :) Quote
Alka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 sama :niewiem: na którym kanale widziałyśmy Majeczkę ... Beatko gratulacje , masz śliczną sunieczkę :thumbs: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A ja własnie siedziałam przed TV, przerzucałam kanały na reklamy no i udało się :multi: :multi: :multi: widziałam Majeczkę w telewizji :loveu: Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']A ja własnie siedziałam przed TV, przerzucałam kanały na reklamy no i udało się :multi: :multi: :multi: widziałam Majeczkę w telewizji :loveu: Ale ta reklama jest na ViVie? Czy jeszcze na innych stacjach?:roll: Quote
Wind Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Malwi, Gdzie bylas jak Cie nie bylo, he? Jak wiesz bylam u Dorotki :loveu: Zrobila mi niezly remont na glowie :cool3: Powiem tylko, ze jest mistrzynia! Chyba jeszcze nigdy nie trafilam tak dobrze :crazyeye: Jednym slowem regularnie bede sie tachac z Wawy do Warki w celach estetyczno-fryzjerskich :loveu: W. Quote
SwEet_LiLi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :multi: :multi: Mi tez udało się zobaczyć Majeczke :loveu: Quote
Yorkies Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Malwi, Gdzie bylas jak Cie nie bylo, he? Jak wiesz bylam u Dorotki :loveu: Zrobila mi niezly remont na glowie :cool3: Powiem tylko, ze jest mistrzynia! Chyba jeszcze nigdy nie trafilam tak dobrze :crazyeye: Jednym slowem regularnie bede sie tachac z Wawy do Warki w celach estetyczno-fryzjerskich :loveu: witaj Beatko, Przepraszam że dopiero odpisuje ale nawalił mi monitor i dopiero dziś doczekałam się nowego sprzetu ;) więc nie dałam rady dotrzec do was w tamten piątek bo akurat jak Dorotka dzwoniła do mnie to byłam w pociągu w drodze do Warki i dotarłam ok 18.30 a na 19 musiałam byc na miejscu imprezy której byłam wspólorganizatorem no i poza tym trzeba było zając się gościem ze Słowacji a konkretnie Dj'em który zgodził się przyjechac i zagrać w naszej małej mieścinie...:cool3: szkoda że tak późno dowiedziałam się że będziesz w Warce bo wtedy inaczej zagospodarowałabym sobie czas ;/ ale widzę że teraz będziesz bywac w Warce na zabiegach fryzjerskich więc wtedy jush mam nadzieje ze uda nam sie zorganizowac jakieś spotkanko ;) a moze jakiś autoportret w nowej fryzurce? :razz: jestem ciekawa rezultatu pracy Dorotki na twojej głowie ;) pozdrawiam Quote
Ka-ka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 taaaaaacy fajni faceci, a ja od dłuuugich tygodni miałam zepsuty profil DGM i nie mogłam odpisywać :( i udało mi się doczekać na reklame z naszą nową gwiazdą-Mają :multi: Wind, nie masz tam w zapasie jeszcze jakis fotek ciekawych osobników płci brzydkiej, ale jakże potrzebnej ? (czasem...;) ) wiosna idzie, to bym sobie popatrzyła :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 no tak ja tu zaglądam a zdjęc nie ma wind nie ma i zdjecia wind fryzury tez nie ma :placz: Quote
Wind Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no tak ja tu zaglądam a zdjęc nie ma wind nie ma i zdjecia wind fryzury tez nie ma :placz: Cos zaniedbalam galerie :oops: Pracy full, od rana do nocy albo robie zdjecia, albo przygotowuje je dla klientow :shake: Rzadko zdarza sie fotografowanie ot tak ... jedynie dla wlasnej satysfakcji ... Oto nieliczny przyklad :cool3: Potem pewnie jeszcze cos konskiego wrzuce bo popelnilam troche fajnych ujec :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Wind napisał(a):Cos zaniedbalam galerie :oops: Pracy full, od rana do nocy albo robie zdjecia, albo przygotowuje je dla klientow :shake: Rzadko zdarza sie fotografowanie ot tak ... jedynie dla wlasnej satysfakcji ... Oto nieliczny przyklad :cool3: Potem pewnie jeszcze cos konskiego wrzuce bo popelnilam troche fajnych ujec :p Witaj zapracowana Beatko ;) Najpierw piekne zdjecia Debe koników, a teraz Twoje - noć wspaniałego, boomba :loveu: Quote
Wind Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Daga, Konie sa rzeczywiscie pieknym obiektem do fotografowania. Psy rowniez ... ludzie tez ... ehhhhh duzo tych obiektow :-) Zanim wrzuce jakas modeleczke, to kolejne koniki :-) W. Quote
Recommended Posts