Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind']A teraz bedzie nie o zdjeciach, tylko o chwaleniu ;)

Od wczoraj na roznych telewizyjnych stacjach, mozna ogladac reklame gazety VIVA, w ktorej wystepuje Majutek :loveu: Glownym aktorem reklamy jest Borys Szyc, a calosc krecona byla w kasynie :-)Ciekawe czy mam szanse na jakims kanale to zobaczyc ? :roll:
Dzis siedze kolkiem przed TV.
Jak rozpoznam to dam znac :lol:

Madzia, nie kaz sie prosic :cool3:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wind napisał(a):
A teraz bedzie nie o zdjeciach, tylko o chwaleniu ;)

Od wczoraj na roznych telewizyjnych stacjach, mozna ogladac reklame gazety VIVA, w ktorej wystepuje Majutek :loveu: Glownym aktorem reklamy jest Borys Szyc, a calosc krecona byla w kasynie :-)

Widzialam, widzialam!!!
Ale nie wiedzialam ze to ona...
Teraz sie przyjze lepiej :lol:

Posted

Cytat:
Napisał(a) Wind

wind :loveu: :loveu: :loveu:

:hmmmm: przeciez to nie Wind :evil_lol:

A teraz bedzie nie o zdjeciach, tylko o chwaleniu ;-)

Od wczoraj na roznych telewizyjnych stacjach, mozna ogladac reklame gazety VIVA, w ktorej wystepuje Majutek :loveu: Glownym aktorem reklamy jest Borys Szyc, a calosc krecona byla w kasynie :smile:

patrz a ja reklam nie ogladam :roll: Chyba zaczne :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
Widzialam, widzialam!!!
Ale nie wiedzialam ze to ona...
Teraz sie przyjze lepiej :lol:
a na którym progranmie Kasiu widziałaś? Ja jakoś nie moge trafić a chciałabym baaardzo Majeczkę zobaczyć w TV :multi:

Beatko.... gratuluję medialnej pociechy ;):loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:My też z Alką Tuffikową widziałysmy Majeczkę w telewizorni :laola:
kurcze kiedy i na jakim programie? :angryy:

Posted

PIKA napisał(a):
kurcze kiedy i na jakim programie? :angryy:
:shake: nie kojarzę ale chyba to było na Animal Planet , kurcze nie wiem może Ala sobie przypomni bo ja jestem po urodzinowej kawie i razem oglądałysmy ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake: nie kojarzę ale chyba to było na Animal Planet , kurcze nie wiem może Ala sobie przypomni bo ja jestem po urodzinowej kawie i razem oglądałysmy ;)
:hmmmm: ta kawa to z wkladka byla chyba :diabloti:

Posted

Qrna, a ja jeszcze nie widzialam :(

Wszyscy mi mowia, ze widzieli na TVP1, TVP2, TVN, Polsat, TV4 i innych, a ja trafic nie moge :(
PECHOZA :(

Posted

o rany ja tez nie widzialam reklamy :(

iiiiiiiiiiiii ale moze w weekend przychacze :D

Maja gwiazdeczka sliczniutka pewnie wyszla najzacniej :loveu:

Posted

Cześć Beatko,

ale śliczne zdjęcia nam tu wstawiłaś, p oprostu cudo :loveu: a te modelki och :cool3: :cool3: a Ci modele :loveu: :loveu: :cool3: :cool3:
Za każdym razem jak się coś pojawi w Twojej galeri to wołam siostrę bo obie jestesmy zwolenniczkami Twoich zdjęć :oops:

a ja Majutrka tez nie widziałam, jutro po poludniu siedze przezd TV, a na jakim kanale najlepiej ją uchwyucic TVN?? W kazdym badz razie gratuluje Majeczce :)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']A ja własnie siedziałam przed TV, przerzucałam kanały na reklamy no i udało się :multi: :multi: :multi: widziałam Majeczkę w telewizji :loveu:

Ale ta reklama jest na ViVie? Czy jeszcze na innych stacjach?:roll:

Posted

Malwi,

Gdzie bylas jak Cie nie bylo, he? Jak wiesz bylam u Dorotki :loveu: Zrobila mi niezly remont na glowie :cool3: Powiem tylko, ze jest mistrzynia! Chyba jeszcze nigdy nie trafilam tak dobrze :crazyeye: Jednym slowem regularnie bede sie tachac z Wawy do Warki w celach estetyczno-fryzjerskich :loveu:

W.

• 2 weeks later...
Posted

Malwi,

Gdzie bylas jak Cie nie bylo, he? Jak wiesz bylam u Dorotki :loveu: Zrobila mi niezly remont na glowie :cool3: Powiem tylko, ze jest mistrzynia! Chyba jeszcze nigdy nie trafilam tak dobrze :crazyeye: Jednym slowem regularnie bede sie tachac z Wawy do Warki w celach estetyczno-fryzjerskich :loveu:

witaj Beatko,

Przepraszam że dopiero odpisuje ale nawalił mi monitor i dopiero dziś doczekałam się nowego sprzetu ;) więc nie dałam rady dotrzec do was w tamten piątek bo akurat jak Dorotka dzwoniła do mnie to byłam w pociągu w drodze do Warki i dotarłam ok 18.30 a na 19 musiałam byc na miejscu imprezy której byłam wspólorganizatorem no i poza tym trzeba było zając się gościem ze Słowacji a konkretnie Dj'em który zgodził się przyjechac i zagrać w naszej małej mieścinie...:cool3: szkoda że tak późno dowiedziałam się że będziesz w Warce bo wtedy inaczej zagospodarowałabym sobie czas ;/ ale widzę że teraz będziesz bywac w Warce na zabiegach fryzjerskich więc wtedy jush mam nadzieje ze uda nam sie zorganizowac jakieś spotkanko ;) a moze jakiś autoportret w nowej fryzurce? :razz: jestem ciekawa rezultatu pracy Dorotki na twojej głowie ;)

pozdrawiam

Posted

taaaaaacy fajni faceci, a ja od dłuuugich tygodni miałam zepsuty profil DGM i nie mogłam odpisywać :(

i udało mi się doczekać na reklame z naszą nową gwiazdą-Mają :multi:

Wind, nie masz tam w zapasie jeszcze jakis fotek ciekawych osobników płci brzydkiej, ale jakże potrzebnej ? (czasem...;) ) wiosna idzie, to bym sobie popatrzyła :cool1:

• 3 weeks later...
Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
no tak ja tu zaglądam a zdjęc nie ma wind nie ma i zdjecia wind fryzury tez nie ma :placz:

Cos zaniedbalam galerie :oops: Pracy full, od rana do nocy albo robie zdjecia, albo przygotowuje je dla klientow :shake: Rzadko zdarza sie fotografowanie ot tak ... jedynie dla wlasnej satysfakcji ...

Oto nieliczny przyklad :cool3:

Potem pewnie jeszcze cos konskiego wrzuce bo popelnilam troche fajnych ujec :p

Posted

Wind napisał(a):
Cos zaniedbalam galerie :oops: Pracy full, od rana do nocy albo robie zdjecia, albo przygotowuje je dla klientow :shake: Rzadko zdarza sie fotografowanie ot tak ... jedynie dla wlasnej satysfakcji ...

Oto nieliczny przyklad :cool3:

Potem pewnie jeszcze cos konskiego wrzuce bo popelnilam troche fajnych ujec :p

Witaj zapracowana Beatko ;)

Najpierw piekne zdjecia Debe koników, a teraz Twoje - noć wspaniałego, boomba :loveu:

Posted

Daga,

Konie sa rzeczywiscie pieknym obiektem do fotografowania. Psy rowniez ... ludzie tez ... ehhhhh duzo tych obiektow :-)
Zanim wrzuce jakas modeleczke, to kolejne koniki :-)

W.