Wind Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Evelino, Owszem, ale odpowiednim programem wyssasz kazde zdjecie ze strony ... chociaz na pewno masz racje, zawsze to jakies utrudnienie :roll: BTW teraz i tak nic nie zrobie :( Skrypt strony jest wraz z moim glownym komputerem na serwisie :( Trwa to juz dwa tygodnie, a zgodnie z warunkami reklamacji moze potrwac kolejne dwa :-( Ciezkie, wiec przezywam chwile :( Quote
Aga_Eli Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Witam wszystkich !!!! Dzisiaj poraz pierwszy zobaczylam ten temat i sama sobie sie dziwie jak moglam go przeoczyc , gdyz juz od dawna jestem pod wielkim urokiem zdjec Wind . Do tej pory widzialam tylko zdjecia z zawodow agility bo akurat mam kontakt z tym sportem i zawsze nie moglam sie oderwac wzroku od tak przecudnych obrazow :) Staralam sie przeczytac wszystko co bylo do tej pory napisane ale narazie zrobilam sobie przerwe na 75 stronie , bo wiecej nie dam narazie rady :D No i naprawde zdjecia ktore widzialam sa naprawde super i modelki oczywiscie tez :D JESTEM POD WIELKIM WRAZENIEM Pozdrawiam Agnieszka Quote
Wind Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Dziekuje :oops: :oops: :oops: :loveu: W. Quote
Evelina Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Wind']Skrypt strony jest wraz z moim glownym komputerem na serwisie :( Trwa to juz dwa tygodnie, a zgodnie z warunkami reklamacji moze potrwac kolejne dwa :-( Ciezkie, wiec przezywam chwile :(Chyba to jakis pseudoserwis, pewnie nie ma rodowodu :shake: Na drugi raz ubezpiecz sie na taka ewentualnosc :roll: , zeby siedzieli nad Twym kompem non stop az naprawia Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :angryy: hmmmmmmmm chyba mam problem ze wzrokiem bo jakos fot NIE WIDZE :angryy: :eviltong: Quote
Wind Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']:angryy: hmmmmmmmm chyba mam problem ze wzrokiem bo jakos fot NIE WIDZE :angryy: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fakt, troche sie we wstawianiu zaniedbalam ;) Ale juz nadrabiam zaleglosci :-) Ewa Saleta i najslawniejszy polski hydraulik ;) Jedna z moich ulubionych modelek - Iwonka :-) Wywijasny meskiej grupy tanecznej :-) podobno mozna ich tez zaprosic na pikantny wieczor panienski :cool3: Quote
Wind Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Ciag dalszy ;) Dla lubiacych czerwien: i bardziej wiosenne kolory :-) Na koniec meski akcent ;) pozdrawiam, W. Quote
mrowka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :-o Wind, fotki śliczne!! Napatrzeć się nie można na nie :oops: jestem jak zwykle pod wrażeniem Twoich zdjęć... :loveu: :loveu: :loveu: Piękne! Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :-o :-o Wind REWELA ja a ta czerwien to chyba for me normalnie :loveu: i ta pani CUUUUUUUUDO WPSANIALE CUDOWNE FANTASTICO ORGAZMICO normalnie Quote
Yorkies Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wind, Gratulacje, piękne zdjecia... :loveu: a ja znam trochę przebieg tego pokazu od kulis... :cool3: chyba domyślasz się o co chodzi :cool1: :p mam na myśli pewną moja znajomą fryzjerkę z Warki m.in. pozdrawiam Quote
Wind Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Dziekuje za opinie :loveu: [quote name='Yorkies']mam na myśli pewną moja znajomą fryzjerkę z Warki m.in. pozdrawiam Ha! Jaki ten swiat jest maly :-) Dorotka po pokazach w Kongresowej stala sie moja ulubiona fryzjerka :-) Cudownie i wyjatkowo kreatywnie czesze, jest przemila i przesympatyczna, urodzila sie pod znakiem ryb (tak jak ja :cool3: ), ma yorka i na moje pytanie "Dorotko, co mozna zrobic z moimi wlosami", odpowiada to co chce uslyszec ;): "wszystko!". No doslownie, jak tu nie uwielbiac taka osobe?! :loveu: W. Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Zdjęcia przepiękne!!! A żeby zrobić takie zdjęcie to trzeba mieć zaiste refleks:crazyeye: Quote
Wind Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 r_2005 napisał(a):Zdjęcia przepiękne!!! A żeby zrobić takie zdjęcie to trzeba mieć zaiste refleks:crazyeye: Dzieki :cool3: A co do zdjecia to mozna je ogladac rowniez "do gory nogami" :evil_lol: W. Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wind napisał(a): A co do zdjecia to mozna je ogladac rowniez "do gory nogami" :evil_lol: W rzeczy samej:lol: Quote
Yorkies Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ha! Jaki ten swiat jest maly :smile: Dorotka po pokazach w Kongresowej stala sie moja ulubiona fryzjerka :smile: Cudownie i wyjatkowo kreatywnie czesze, jest przemila i przesympatyczna, urodzila sie pod znakiem ryb (tak jak ja :cool3: ), ma yorka i na moje pytanie "Dorotko, co mozna zrobic z moimi wlosami", odpowiada to co chce uslyszec ;-): "wszystko!". No doslownie, jak tu nie uwielbiac taka osobe?! :loveu: No właśnie! Mi super włoski pofarbowała i obcięła przed 100-dniówką i często bywa w moim domu, a dokładnie u mojej cioci która mieszka piętro wyżej ;) z tego co słysząłam chyba wybierasz się do Warki? Wiec koniecznie musimy sie jakoś umówić i spotkać ...;) serdecznie zapraszam do siebie ... będzie yorkofiołe spotkanko :cool3: pozdrawiam;) Quote
r_2005 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Wind'] Wywijasny meskiej grupy tanecznej :-) podobno mozna ich tez zaprosic na pikantny wieczor panienski :cool3: A muszę powiedzieć, że kiedyś byłam na właśnie takim pikantnym wieczorze panieńskim. Ale to nie był ten pan ze zdjęcia, na oko widzę, że tamten był jakby szerszy:lol: A wieczór był... hmmm... niczego sobie:Cool!: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Beatko - super fotki, zazdroszczę i fotek i sesji.... fajne ujecia :p Quote
Wind Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Gosiek']Beatko - super fotki, zazdroszczę i fotek i sesji.... fajne ujecia :p Dzieki Gosiu :-) Sama wiesz jak to jest, gdy polknie sie bakcyla fotografowania :cool3: Malwi, Rzeczywiscie wybieram sie Warki, ale pewnie nie wczesniej niz pod koniec marca. Zapraszalam Dorotke na trening agility, aby mogal zobaczyc yorka na przeszkodach ;) Przeraza ja troche godzina naszego biegania (7.00 w weekendy), ale mam nadzieje ze jakos do nas dotrze :evil_lol: BTW zaktualizowalam troszke stronke :-) Mam jeszcze nadzieje, ze jutro lub pojutrze wstawie kolejne zdjecia tym razem w dziale sport - temat obedience. I jeszcze jedno. 25 i 26 lutego w malej Hali Osrodka Sportowego Znicz w Pruszkowie odbeda sie Zawody Agility i pierwsze w Polsce Zawody Paragility. Mam nadzieje, ze dotra nie tylko sportowcy, ale rowniez zapaleni fotografowie :-) Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Super sesja :multi: Piekne, po prostu piekne :loveu: Quote
Yorkies Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Malwi, Rzeczywiscie wybieram sie Warki, ale pewnie nie wczesniej niz pod koniec marca. Zapraszalam Dorotke na trening agility, aby mogal zobaczyc yorka na przeszkodach ;-) Przeraza ja troche godzina naszego biegania (7.00 w weekendy), ale mam nadzieje ze jakos do nas dotrze :evil_lol: No właśnie dzięki temu agility skojarzyłam Ciebie :evil_lol: rzadko trafia sie york w agility ;) a Dorotka właśnie mi tesh mówiła o tej przerażajacej wizji porannego wstawania :lol: dla mnie to pozna godzina jak na codzien wstaje sie po 5 :razz: w kazdym abdz razie ja czekam w Warce, no chyba ze jeśli Dorotka zdecydowalaby sie na przyjazd na trening chetnie zabrałabym się z nią :cool1: :evil_lol: pozdrawiam;) Quote
julita104 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 r_2005 napisał(a):A muszę powiedzieć, że kiedyś byłam na właśnie takim pikantnym wieczorze panieńskim. Ale to nie był ten pan ze zdjęcia, na oko widzę, że tamten był jakby szerszy:lol: A wieczór był... hmmm... niczego sobie:Cool!: Ja tez mialam takiego pana, tyle ze na swoim panienskim. Bylo super bo facet by naprawde z klasa i wszystkie panie ktore sie u mnie bawily do dzis wspominaja :-) Wind - suuuuuper foteczki, tylko cus mało :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Wind'] wind :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wind Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']wind :loveu: :loveu: :loveu: Oj madzia, madzia :evil_lol: :cool3: julitko, A jakies fotki z tego wieczoru? :loveu: No podziel sie! :cool3: Quote
Wind Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 A teraz bedzie nie o zdjeciach, tylko o chwaleniu ;) Od wczoraj na roznych telewizyjnych stacjach, mozna ogladac reklame gazety VIVA, w ktorej wystepuje Majutek :loveu: Glownym aktorem reklamy jest Borys Szyc, a calosc krecona byla w kasynie :-) Quote
Recommended Posts