LAZY Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Strona cudowna! Juz dodana do ulubionych, coby oczka nia cieszyc:multi: Quote
PIKA Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Cudna strona :multi: Odwaliliście kawal dobej, baaardzo potrzebnej roboty :multi: Quote
Agga Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 WInd piekna strona. Niech się szybko zapełnia. A wszczegolności galeria slubna:loveu: :lol: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Beatko a kim jest Kasia Winter ona jest PRZESLICZNa juz mialam sie kiedys spytac i zapomnialam masz moze jeszcze wiecej jej fot :D Quote
tajdzi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 a ja trochę nie w temacie, bo gratulacje z okazji otwarcia przepięknej stronki już Beatce przesłałam na maila... Chciałam podziękować za wczorajsze instrukcje przez telefon :) Jest, jest jest aparat :) Quote
Evelina Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Wind Wlasnie wpadlam na pomysl hasla pochwalnego dla Twoich fotek :evil_lol: Windą do nieba ... :oops: :evil_lol: :lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 tajdzi napisał(a):a ja trochę nie w temacie, bo gratulacje z okazji otwarcia przepięknej stronki już Beatce przesłałam na maila... Chciałam podziękować za wczorajsze instrukcje przez telefon :) Jest, jest jest aparat :) i tak malo sie chwalisz no wiesz huuuuuuuuura :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: EVELINA to jest to czego mi brakowalo WINDą DO NIEBA strzał w 10 :D Quote
Basia&Safi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Przepraszam ze z takiego daleka cytuje i wracam do przeszlosci :) ale skoro bylas na tym meczu Mialy byc zdjecia zimowe, wiec beda :-) Korzystajac z zaproszenia na mecz hokeja Zaglebie - Podhale zrobilam pare fotek w koncu facetom :D Jak wiecie, plci brzydszej jak na lekarstwo w moim portfolio, wiec skutecznie nadrobilam zaleglosci :-) To ja zapraszam na mecz GKS TYCHY (obecnego mistrza Polski w hokeju :cool3: :) super foteczki Quote
Wind Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 dbsst napisał(a):Beatko a kim jest Kasia Winter ona jest PRZESLICZNa juz mialam sie kiedys spytac i zapomnialam masz moze jeszcze wiecej jej fot :D Kasia Winter to modelka :-) Bardzo sympatyczna i bardzo ladna :-) Rowniez Dogomaniaczka, ma cudnego Dogue de Bordeaux :-) Stronka wkrotce powiekszy sie o czesc outdoor'owa ;) i wtedy bedzie mozna obejrzec Ja w innych odslonach, jak rowniez inne Dogomaniaczki :loveu: Quote
Wind Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='Evelina']Wind Wlasnie wpadlam na pomysl hasla pochwalnego dla Twoich fotek :evil_lol: Windą do nieba ... :oops: :evil_lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Pooba mi sie :-) Ale jeszcze musze popracowac, nad tym "do nieba" :cool3: Wiosna juz wkrotce, wiec strzezcie sie nieobfotografowane Dogomaniaczki :evil_lol: Quote
Wind Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 basiulka22tychy napisał(a):Przepraszam ze z takiego daleka cytuje i wracam do przeszlosci :) ale skoro bylas na tym meczu To ja zapraszam na mecz GKS TYCHY (obecnego mistrza Polski w hokeju :cool3: :) super foteczki Skoro Mistrz, to niezla musi byc klasa na meczach :-) Pozyjemy zobaczymy :-) Wszystko moze sie zdarzyc :cool1: Quote
Wind Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 tajdzi napisał(a):a ja trochę nie w temacie, bo gratulacje z okazji otwarcia przepięknej stronki już Beatce przesłałam na maila... Chciałam podziękować za wczorajsze instrukcje przez telefon :) Jest, jest jest aparat :) :multi: :multi: :multi: ALEZ SIE CIESZE! Czekam na pierwsze fotki! :-) Co ja mowie, doczekac sie ich nie moge :cool3: Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Wind napisał(a):Kasia Winter to modelka :-) Bardzo sympatyczna i bardzo ladna :-) Rowniez Dogomaniaczka, ma cudnego Dogue de Bordeaux :-) Stronka wkrotce powiekszy sie o czesc outdoor'owa ;) i wtedy bedzie mozna obejrzec Ja w innych odslonach, jak rowniez inne Dogomaniaczki :loveu: siem doczekac nie moge a co do Kasi Winter to nie dosc ze sliczna to jeszcze dogomaniaczka IDEAL :cool1: Quote
Magda Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Strona jest bardzo ladna i zrobiona z pomyslem. Rzeczywiscie ta kasia Winter jest cudowna:multi: Czekamy na fotki!! Quote
Ka-ka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 nareszcie doczekałam się Twojej stronki :multi: oczywiście-jakże mogłoby byc inaczej-piekna i bardzo klimatyczna ;) a w wolnej chwili mam nadzieję, iż wstawisz fotki z zeszłoweekendowych targów. chodzić nie ma po co, żeby nie popaść w zimową depresję ;) ale na stroje i klimat zawsze można popatrzec na fotkach :razz: P.S. jak będziesz kiedys robić wiosenna sesję jakiejś dogomaniaczki, to daj znać, podrzucę Ci Prestonka na 3 fotki na krzyż :cool3: (bo mi razem z kompem ukradli wszystkie zdjęcia Maleństwa, tj. jakieś 250-300.... :placz: ) a z niego jest wielece przystojny i łamiący nie wieście serca model :razz: Quote
Evelina Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A moze by tak ktos cos skrytykowal heee W glowie sie Wind od tych pochwal przewroci i dopiero bedzie problem :evil_lol: Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A na mnie Wind byla dzisiaj zla:diabloti: Ale to przez moja nieuwage:oops: Nie mozna krytykowac, bo nie ma do czego sie przyczepic:eviltong: Quote
Wind Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Evelina']A moze by tak ktos cos skrytykowal heee W glowie sie Wind od tych pochwal przewroci i dopiero bedzie problem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj, oj, oj ... krytykowac to bedziecie jak zaczne frisbee fotografowac, co wcale nie jest takie proste :p A poki co popracuje jutro nad nowa galeria "Obedience" :-) Magda, Nie skarzyc sie na Wind! :) :evil_lol: Tez moze miec nerwa na postronkach :evil_lol: :bigcool: Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Wind napisał(a): Oj, oj, oj ... krytykowac to bedziecie jak zaczne frisbee fotografowac, co wcale nie jest takie proste :p No to juz sie szykujemy, ale znajac ciebie to i tak wybierzesz i pokazesz nam najlepsze fotki:evil_lol: Quote
Wind Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):No to juz sie szykujemy, ale znajac ciebie to i tak wybierzesz i pokazesz nam najlepsze fotki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gorzej jak nie bedzie z czego wybrac :cool1: Quote
Magda Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Wind napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gorzej jak nie bedzie z czego wybrac :cool1: My tzn. dogomaniacy i tak nie znamy sie na profesjonalnych zdjeciach:lol: Oczywiscie nie wszyscy, wiec kazde zdjecie robione przez ciebie jest dla nas piekne. No dobra koniec tych komplementow trzeba sie brac do pracy:roll: Quote
dbsst Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 przyszlam sobie westchnac eiiihhhhhhhhhhhhhh dobra ide ogladalam foty znowu Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 hahahha umarłam ze smiechu jak zobaczyłam pierwszą fotkę jak sie w sport wejdzie :lol: :lol: :lol: BOSKA!!!! Stronka super, ale co tu dużo mówić - tacy artyści to jaka by miała być :loveu: Quote
Recommended Posts