Wind Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 arima napisał(a): :oops: :oops: ale ja głupia jestem :lol: :lol: :lol: :lol: Absolutnie nie! Tylko Ty od razu chcialas do tematu podejsc bardziej ambitnie :-) Quote
Ka-ka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 :D:D:D śliiiczneeee...... Beatko, BŁAGAM....jak się znajdzie kiedyś jakiś samobójca, to przyjedziesz na mój ślub???????? i ja chcę mieć taki kapelusz (chociaż może lepiej nie, bo kapelusz, jak mawiają znawcy tematu, TRZEBA UMIEĆ NOSIĆ, gdyż w przeciwnym razie lepiej go w ogóle nie zakładać :evilbat: ) nie masz jeszcze gdzieś takich kapeluszowych foteczek????? :oops: Quote
Wind Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Ka-Ka, A ja sie zastanawiam, ktora z Was bedzie pierwsza, Ty czy Agga? ;) A w kontrze do kapelusza, mam ostatnio piekne, powloczyste welony. Ostatnio taki podziwialam na sesji plenerowej Mlodej Pary. Pogoda byla raczej malo fotograficzna, ale welon robil za wszystko ... za glowny rekwizyt, rekwizyt romantyczny, tajemniczy, za kawalek architektury, a nawet za element ogrzewajacy :lol: Polecam ... pieknie wychodzi na zdjeciach :D Quote
Wind Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 aaa ... i jeszcze jedno ... kapelusza pozniej poszukam, ale poki co mam takie jedno ... cos dla tych, ktorym nie pasuje czysto bialy kolor :-) Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 sliczne te zdjecia ale jakos na slub mi sie nie zbiera ;) pieknie wyg;adaja wszystkie inne ;) :lol: Quote
Ka-ka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 hihi...Wind, no coś Ty..... żeby się ślubić i na tym ślubie focić, to trzeba mieć Z KIM... a ja nie mam...i z moim szczęściem nieprędko mieć będę...a jeszcze jeśli mi się uda dostać tam, gdzie chcę na nowe studia, to....uuuu......nie będę mieć czasu na szukanie kandydata na męża.... 8) chyba, że jak twierdzi mój brat w przypływie braciszkowatej złośliwości, zalegalizują śluby z psami :wink: Preston ma od razu czarny garnitur na miarę :lol: ale coraz bardziej mi serducho ściska, że mój portfel nie jest wystarczająco zasobny na porządny aparacik.... sukienka śliczna.moja bratowa miała sukienkę z przewagą ecru i wyglądało to doprawdy genialnie :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Beatko, wszytskie fotki są cudne, Twóją galerię śledzę na bieżącą, ale brakuje mi już słów by opisac to co czuje oglądając te wszytskie zdjęcia, Coś wspaniałego :klacz: :klacz: Quote
LAZY Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Puk puk... jest tam kto? Oj chyba nie ma nikogo z nowymi fotkami... Quote
Wind Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 LAZY napisał(a):Oj chyba nie ma nikogo z nowymi fotkami... :nonono2: :nonono2: :nonono2: Nie ma :( Juz sie nie wyrabiam ... sesje, zycie towarzyskie i odgruzowanie mieszkania zdecydowanie przerasta dlugosc doby :sg168: Po Nowym Roku cos przybedzie :-) Cierpliwosci :haha: Quote
Ka-ka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 a kiedy ruszy twoja stronka?????:question: Quote
Wind Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Ka-ka napisał(a):a kiedy ruszy twoja stronka?????:question: Jeszcze sie pisze :-) Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 czyli kolejne miliony lat swietlnych czekac mamy ;) Wind zaczelam poglebiac wiedze w PS (hahahaha poglebic to moge co najwyzej dolek hahahahaha) a tak na serio zaczelam probowac bo wiedze w tej materii mam zadna i narazie ksiazek tez nie bede miec ale liczy sie ten pierwszy krok ponoc ;) Quote
Ka-ka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Wind napisał(a):Jeszcze sie pisze :-) to mnie obudź ze snu zimowego, jak "się już napisze" :lookarou: dbsst, a co Ty tutaj slangiem jakimś brylujesz...czuję się poważnie ograniczona umysłowo...a napewno wiedzowo...to nie fair :sabber: Quote
aga_ostaszewska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Wind napisał(a):Jeszcze sie pisze :-) Oj Beatko Beatko... skoro ani groźby ani prośby na Ciebie nie działają, to trzeba będzie zacząć napastować Marka :thinkerg: Quote
Wind Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Oj Beatko Beatko... skoro ani groźby ani prośby na Ciebie nie działają, to trzeba będzie zacząć napastować Marka :thinkerg: Marek bedzie zachwycony :bigok: Przeca to On bedzie autorem strony, wiec niech sie poczuwa ;) Nie zloscic sie na mnie ... pewnie cos sie pojawi w polowie stycznia :-) dbsst, I jak Ci idzie z PS? Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ka-ka skuuuuuup sie wiesz co to PS sama mi proponowalas go ;) Wind wiesz co idzie jak po gruzie jestem zalamana swoja niewiedza i swoim brakiem gustu i wyczucia smaku no ale nie poddaje sie walcze ;) a co do strony mam nadzieje ze sie linkiem podzielicie ;) jak raczka :D a raczej nadgarstek ;) moze to on przeszkadza w tworzeniu strony ;) Quote
Wind Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 dbsst, Nic sie nie martw. Ja eksploruje PS juz dluzszy czas i wciaz jestem na poczatku poznania. Ostatnio najbardziej fascynuje mnie korekcja i separacja, czyli zarzadzanie kolorem :-) Z nadgarstkiem ciut lepiej ... moze to przez regularne masaze. Z tym, ze to nie ja masuje, ale Marek mnie ;-) Buziaki dla SLODKIEJ Igielki :-) Quote
Recommended Posts