aga_ostaszewska Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Bardzo, ale to bardzo fajne zdjecia! Panna młoda bardzo łądna, rozesmiana... aż miło ogladać takie zdjęcia! A ostatnia fota... zdecydowanie najbardziej do mnie przemawiaj! Beatko, foć dalej i dziel sie z nami Twoimi dokonaniami! Quote
AniaZi Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 super fotki i piekna panna młoda :lol: Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Wind jesteś poprostu rewelacyjnym fotografem!!!!! Wyrazy uznania :lol: Quote
Siostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Fajna para - od dziewczyny wdziekiem emanuje na odległość - i jak super foty. Dla takich fot warto za mąż wychodzić ( nawet drugi raz, więc się zastanowię :wink: :D ) Quote
Wind Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Dzieki Dziewczyny :oops: Mam nadzieje, ze Nowozencom tez sie fotki spodobaja :D Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Oj spodobają, spodobają - spokojna głowa :) Quote
Evelina Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Wind, nie ukrywam, ze wrecz ze wzruszeniem obejrzalam zdjecia ostatnio zamieszczone :D Pieknie uchwycone i podkreslone, przez precyzyjnie ustawiona ostrosc, to co najwazniejsze w takich momentach. W moim odczuciu jest to najpiekniejsza seria (obok Panuli) zdjec jakie widzialam w Twoim wykonaniu. Wszystkie serie mialy cos w sobie, ale ta mnie autentycznie zachwyca. :D Niech sie schowa sepia, przy takiej radosci i swiezosci uczuc :lol: (to moje haslo przedwyborcze :wink: ) Siostra napisał(a):Dla takich fot warto za mąż wychodzić ( nawet drugi raz, więc się zastanowię :wink: :D ) :shake: Ja nie moge. :lol: Co za poglady :o :lol: Jedni z milosci inni dla pieniedzy, a ta dla zdjec wyjsc za maz chce :lol: :wink: Quote
Ka-ka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 :placz: :placz: :placz; niech mnie ktoś zechce, bo ja też chcę mieć kiedyś takie cudeńkie foteczki ze ślubu :oops: cos niezwykle ujmującego jest w tej dziewczynie. nie masz tam więcej ich zdjęć??? :wink: napewno się nie obrażą :lol: chociaż mój brat mnie pociesza-że może kiedys zalegalizują sluby z psami iwtedy ślub z Prestonem mam jak w banku :evil: Wind-Majeczka mnie rozbroiła w ramach modelki na jesień :wink: Marek....hmmm...sama wiesz najlepiej 8) co do rozmiarów....wrrrrr....... to jest jedna wielka głupota :evil: ostatnio uzupełniałam garerobę jesienną....i myslałam, że dostanę ataku białej gorączki :evil: jeden z mierzonych modeli płaszczy był za mały w klatce piersiowej przy rozmiarze 40 :evil: podczas. gdy w innym się topiłam po założeniu 38......jednym słowem-beznadzieja Wind, co do rozmiarów-co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem.....:wink: OK, wiem, światło dużo zmnienia....ale dziewczyny mają rację co do propagowania chudości.....wiesz, jeśli ja na zdjęciu widzę, że modelka jest na granicy anoreksji (albo ja ma :evil: ) to jak ona w realu wygląda????? po co coś takiego dawać potem na billlboard albo w magazynach??? chyba, zeby się w kompleksy zapędzić :evilbat: dlatego z tego wszystkiego lubię zdjęcia modelek z bieliźnie. (spokojnie, mam dobrą orientację :evilbat: :wink: ) mało, że można wypatrzyć jakiś fajny komplecik, to jeszcze cokolwiek ciała im zostawiają :evilbat: :evilbat: :evilbat: :wink: P>S> kiedy pokazesz fotki z najnowszej sesji??? :D Quote
Guest bernulka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Wind jak dawno nie wrzucałaś twoich wspaniałych fotek !! Ale códowne fotusie !! Super !! Wind jesteś więcej niż wspaniałym fotografem bo jestes wspaniałą dogomaniaczką fotografką 8) :D Robisz przepiekne zdjęcia!! I domagam się więcej więcej! :evilbat: :oops: paździoszki Quote
Wind Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Evelina, Dzieki :-) Ja natomiast ze wzruszeniem te fotki robilam :-) Cudowna para, bardzo spontaniczna i bardzo w sobie zakochana :D Ka-Ka, Po pierwsze to bardzo sie ciesze, ze wszystko z Prestonkiem_ogonkiem dobrze sie skonczylo :D Po drugie to masz zdecydowana racje co do tych rozmiarow. Czterdziestka, czterdziestce nie jest rowna, nie mowiac juz ze 38 to chyba dawne 32 :lol: Najwazniejsze to nie popadac panike :-) Quote
malawaszka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ka-ka napisał(a)::placz: :placz: :placz; niech mnie ktoś zechce, bo ja też chcę mieć kiedyś takie cudeńkie foteczki ze ślubu :oops: ehhh no właśnie :cry: Ka-ka a może jednak zmienimy orientację i Wind będzie miała okazję pierwszy raz zrobić sesję ślubną dwóm Pannom Młodym :lol: :wink: Quote
asher Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-ka napisał(a)::placz: :placz: :placz; niech mnie ktoś zechce, bo ja też chcę mieć kiedyś takie cudeńkie foteczki ze ślubu :oops: ehhh no właśnie :cry: Ka-ka a może jednak zmienimy orientację i Wind będzie miała okazję pierwszy raz zrobić sesję ślubną dwóm Pannom Młodym :lol: :wink:To ja będe druhną :lol: Bo mam poprawne rozmiary - politycznie poprawne 8) :wink: :lol: Więc będę do takiego poprawnego politycznie ślubu pasowac :lol: Quote
Wind Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 malawaszka napisał(a):Ka-ka napisał(a)::placz: :placz: :placz; niech mnie ktoś zechce, bo ja też chcę mieć kiedyś takie cudeńkie foteczki ze ślubu :oops: ehhh no właśnie :cry: Ka-ka a może jednak zmienimy orientację i Wind będzie miała okazję pierwszy raz zrobić sesję ślubną dwóm Pannom Młodym :lol: :wink: To byloby dla mnie wyjatkowe przezycie :D Jesli tylko podejmiecie taka decyzje, to mozecie na mnie liczyc :-) Bede zaszczycona 8) :D Quote
Basenji Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Wind napisał(a): Ah ... za chwilke bedzie tylko moj :D I ] Świetnie złapałaś ten wyraz przerażenia w jego oczach. Chyba dopiero teraz zdał sobie sprawę..... :lol: Zdrówko Quote
Daga_i_Oskar Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Beatko, supper fotki, uwielbiam ogladac takie ślubne. Para młoda niczemu sobie. Dziewczyna slicznie uśmiechnięta,a chłopak tejemniczy :D Brawo i prosimy o wiecej ;) Quote
LAZY Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Piekne, piękne, piękne....Ja bym chciała slub na wyspie...czy jakbym zafundowała Tobie pobyt w raju to lecisz ze mna jako fotograf??? Quote
Wind Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 LAZY napisał(a):Piekne, piękne, piękne....Ja bym chciała slub na wyspie...czy jakbym zafundowała Tobie pobyt w raju to lecisz ze mna jako fotograf??? Powiedz tylko na kiedy mam pakowac walizy ;) :D Quote
PATIszon Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Basenji napisał(a):Wind napisał(a): Ah ... za chwilke bedzie tylko moj :D http://img371.imageshack.us/img371/9135/img0231xyd7jl.jpg I ] Świetnie złapałaś ten wyraz przerażenia w jego oczach. Chyba dopiero teraz zdał sobie sprawę..... :lol: Zdrówko Basenji to Ci sie udalo!!! :lol: :lol: :lol: Wind Zdjecia piekne. Panna mloda sliczna . Quote
Evelina Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 LAZY napisał(a):Piekne, piękne, piękne....Ja bym chciała slub na wyspie...czy jakbym zafundowała Tobie pobyt w raju to lecisz ze mna jako fotograf???Ale fajne by byly fotki. Bezludna wyspa, panstwo mlodzi i fotograf :lol: Quote
LAZY Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Evelina napisał(a):LAZY napisał(a):Piekne, piękne, piękne....Ja bym chciała slub na wyspie...czy jakbym zafundowała Tobie pobyt w raju to lecisz ze mna jako fotograf???Ale fajne by byly fotki. Bezludna wyspa, panstwo mlodzi i fotograf :lol: przy okazji wind robiłaby jako swiadek. Ale na powaznie mysle o takiej akcji. Jak tylko będzie mnie stac na opłacenie jej popytu z nami to jak najbardiej ja zabieram! Quote
Ka-ka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Wind, dzięki, dzięki....ja również się cieszę z takiego obrotu spraw :wink: teraz jesteśmy na etapie uświadamiania małej czarnej główce, że pancia nie może z nim siedziec od rana do wieczora :evilbat: , a czasem wieczorem, to dopiero może wrócić :roll: co do rozmiarów-nie wpadac w panikę????? nie będę wpadała, jeśli będe w stanie normalnie na siebie ciuchy kupić :evil: a z tym różnie bywa-juz nie mówiąc, że mam w szafie ciuchy od 36 do 42 rozmiaru :o a tak poza tym-to co powiesz na ślub na wysepce we wspomnianym wczesniej składzie??? ale weselicho by było.....jeszcze, jak Bolutek z Lunetką zaprosza swoich znajomych, a Preston swoich...to balanga i niezapomniane wesele murowane 8) Dogomaniacki slub poprawnych rozmiarowo i politycznie dwóch Panien Młodych z niepowtarzalną druhną :lol: o!, do kurczaka!!! chyba sie muszę zastanowić 8) Quote
malawaszka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 aż se za to :drinking: :drinking: :drinking: 8) Quote
Wind Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Wciaz mamy jesien ... a ja miedzy jedna Mloda Para a druga, jedna modelka a inna wciaz fotografuje moja "twarz wrzesnia" :lol: Quote
Basenji Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Matko, ale lwia grzywa i poza. Strasznie groźny ten piesiak. Zdrówko :lol: Quote
Recommended Posts