Wind Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Evelina, Mlodzi zawsze dostaja bardzo wiele zdjec (to byly tylko wybrane na szybko, poniewaz jestem w trakcie procesu obrobki), w tym kolorowe, B&W i sepie :-) Osobiscie bardzo lubie zdjecia monochromatyczne (w tym sepie), za ich klimat i nostalgie :-) Powyzej wrzucilam przyklad reportazu, czyli pracy "na zywym organizmie" ;) Nie ma czasu na aranzacje, ustawianie, czy szepniecie ze z usmiechem i otwartymi oczymy wyglada sie lepiej ;) Moze to i lepiej, bo mimo ze trudniej wychwycic jakies "okazje", to gdy sie juz trafia sa doprawdy niesamowicie naturalne i zywiolowe :-) Quote
Evelina Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Wind, wiem, ze reportaz nie daje czasu ani mozliwosci na ustawianie i aranzacje. W tym przeciez caly jego urok :D Ja osobiscie takie wlasnie fotki najbardziej lubie :D Okolicznosci ich robienia sprawiaja, ze trafiaja sie rowniez, jak sama piszesz, calkiem nieprzewidziane, przez co zabawne sytuacje. Ta z mikrofonem do takich moim zdaniem nalezy, dlatego podsmialam sie z niej troszke :lol: Quote
Wind Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Evelina, Ja tez :lol: :lol: :lol: A im dluzej sie w nia wpatruje tym :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Poświata Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 [quote name='asher'][quote name='Poświata']Co porabia gospodyni tego topicu :P ?????????? hahaha, odezwała się ta, która najbardzej dba o sówj topik :evilbat: :lol: Jak bedę miała czas, to zadbam. A tu proszę, grzeczne pytanie zadałam i już następna stronka leci :angel: :P :P . [quote name='Wind'][quote name='Poświata']Co porabia gospodyni tego topicu :P ?????????? Beatko,Milo Cie widziec :-) Jak po wakacjach? Wypoczeta? Dzieciaki podrosly? :-) Witaj Wind, po wakacjach wypoczęta i wpadnięta od razu w wir robót domowych :evil: . Dzieciaki podrosły, koty zresztą też :P . Zdjęcia jak zwykle cudnie piekne, szkoda że ja już poślubiona :( :wink: . Quote
asher Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Wind napisał(a):Jak myslicie, Mlodzi beda zadowoleni? :hmmmm: Niech spróbują nie :nono: A jak jednak będą grymasić, to im zagróź, że już na żadnym ich ślubie fot robić nie bedziesz 8) :wink: Quote
anetta Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 O! Asher, swieta racja! :wink: I prosze mi Bezyka usunac z podpisu ;) A foty rewelacja!!! Jesli chodzi o ta z mikrofonem to jej nie zauwazylam dopoki nie przeczytalam "o moze poza jednym, tym z mikrofonem w oku celebranta" :o A fota bardzo smieszna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 anetta napisał(a):I prosze mi Bezyka usunac z podpisu ;) :oops: Faktycznie! :oops: Quote
agabass Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Młodzi napewno będą zadowoleni z fotek, bo naprawde robią wrażenie Quote
ryba-pila Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Witam wszytkich!! Co tu takie puchy!? Wind gdzie jestes? Gdzie twoje nowe fotsy? Gdzie nowe fotsy z dogomaniaczkowych sesji? Chociaz teraz to jest chyba sezon dla Cebie i pewnie nie masz czasu nawet sie podrapac.... Wiec czekamy... Pozdrowionka!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 :cry: ja chcę mieć stałe łącze......trochę mnie nie było, a tu wskoczyły takie fajne rzeczy 8) Wind, pogratuluj Markowi talentu. zresztą wpisy na stronie z obrazami mówią za już mnie :wink: (świetny portret mężczyzny :fadein: ) Quote
Wind Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 ryba-pila, Rzeczywiscie pracy mam full :-) I cos mi sie zdaje, ze tendencja zwyzkow sie utrzyma :-) Oznacza to, niestety (a moze nawet stety, z pewnych wzgledow ;)), ze nie bede juz miec czasu na sesje z Dogomaniaczkami :( Ka-ka, Marek bardzo dziekuje :-) Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Wind']:D No to malenka probeczka w sepii, bo akurat nad tym teraz dumam ;) Jak myslicie, Mlodzi beda zadowoleni? :hmmmm: ja mysle ze sie very spodoba szkoda ze ja slubu brac nie bede :-? ale zrobisz mi na pogrzebie takie nastrojowe oki takie jakich nikt jeszcze nie mial obiecaj :D Quote
Alicja Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ło matyldo debeściaczku :o ty to już oprawe pogrzebu kombinujesz :roll: no patrz jaka praktyczna i zapobiegliwa :wink: Beatko fotki :kciuki: Quote
Wind Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 debesciaku, Jak to slubu miec nie bedziesz? :( Toz to dla mnie najwieksze rozczarowanie :cry: A juz myslalam, ze jakies piekne fotki Ci pstrykne ... :-) Alicja, Dzieki :-) Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='dbsst'] szkoda ze ja slubu brac nie bede :-? ale zrobisz mi na pogrzebie takie nastrojowe oki takie jakich nikt jeszcze nie mial obiecaj :D idz ty głupia babo....jak to nie bedziesz miała? :o wind ty sie kochana szykuj z tym sprzetem bo nie wiadomo co nam niedługo zacznie po główkach chodzić... 8) Quote
Wind Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Agga, No ja mysle :-) A sprzecik juz gotowy ... zaladuje tylko baterie i juz mozemy Mloda Pare pstrykac :D Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Wind ja juz trace nadzieje ten moj to jakas durnota niekapliwa ;) gluchy i w ogole a moj zegar biologiczny az sie gotuje ;) :lol: 8) :lol: ale powiedz czy robilas kiedys pogrzeb w romantycznej badz debesciarskiej wersji ;) :lol: tego (pogrzebu) to ja sie napewno doczekam :roll: (ale tego nie koniecznie kce :-? :roll: ) :lol: Quote
sh_maniak Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Beatko... juz teraz zapraszam Cię na swój ślub :wink: wind będzie na wszytkich weselech dogomaniaczek cos czuję :lol: Quote
Wind Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 debesciaczku, Pogrzebu nie robilam ... i sadze, ze raczej bym nie chciala ;) Za to Chrzciny przede mna, wiec nabede kolejne doswiadczenie ;) Moja Mama smieje sie ostatnio, ze w sezonie bywam tak czesto w Kosciele, iz to prosta droga do zostania swieta :lol: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Wind']Agga, No ja mysle :-) A sprzecik juz gotowy ... zaladuje tylko baterie i juz mozemy Mloda Pare pstrykac :D teraz tylko czekam na paya :evilbat: 8) Quote
sh_maniak Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Wind']Agga, No ja mysle :-) A sprzecik juz gotowy ... zaladuje tylko baterie i juz mozemy Mloda Pare pstrykac :D teraz tylko czekam na paya :evilbat: 8) w Dębskiej Kużni w zajezdzie jest ładna sala i w Salomonie , widzisz Agga jaki ci wybór dałam :lol: Quote
Agga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Agga'][quote name='Wind']Agga, No ja mysle :-) A sprzecik juz gotowy ... zaladuje tylko baterie i juz mozemy Mloda Pare pstrykac :D teraz tylko czekam na paya :evilbat: 8) w Dębskiej Kużni w zajezdzie jest ładna sala i w Salomonie , widzisz Agga jaki ci wybór dałam :lol: heheh dziekuje...Tylko jeszcze jak mam przekonać paya zeby u mnie slub był :roll: Quote
sh_maniak Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 według zwyczaju kto załatwia sale pan czy pani młoda bo sie nie znam :roll: Quote
Wind Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 sh_maniak napisał(a):według zwyczaju kto załatwia sale pan czy pani młoda bo sie nie znam :roll: Ja tez nie ... Zawsze przychodze na gotowe ;) :lol: Quote
Recommended Posts