Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelina,

Mlodzi zawsze dostaja bardzo wiele zdjec (to byly tylko wybrane na szybko, poniewaz jestem w trakcie procesu obrobki), w tym kolorowe, B&W i sepie :-)
Osobiscie bardzo lubie zdjecia monochromatyczne (w tym sepie), za ich klimat i nostalgie :-)
Powyzej wrzucilam przyklad reportazu, czyli pracy "na zywym organizmie" ;) Nie ma czasu na aranzacje, ustawianie, czy szepniecie ze z usmiechem i otwartymi oczymy wyglada sie lepiej ;) Moze to i lepiej, bo mimo ze trudniej wychwycic jakies "okazje", to gdy sie juz trafia sa doprawdy niesamowicie naturalne i zywiolowe :-)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wind, wiem, ze reportaz nie daje czasu ani mozliwosci na ustawianie i aranzacje.
W tym przeciez caly jego urok :D

Ja osobiscie takie wlasnie fotki najbardziej lubie :D
Okolicznosci ich robienia sprawiaja, ze trafiaja sie rowniez, jak sama piszesz, calkiem nieprzewidziane, przez co zabawne sytuacje.
Ta z mikrofonem do takich moim zdaniem nalezy, dlatego podsmialam sie z niej troszke :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Poświata']Co porabia gospodyni tego topicu :P ??????????
hahaha, odezwała się ta, która najbardzej dba o sówj topik :evilbat: :lol:
Jak bedę miała czas, to zadbam.
A tu proszę, grzeczne pytanie zadałam i już następna stronka leci :angel: :P :P .

[quote name='Wind'][quote name='Poświata']Co porabia gospodyni tego topicu :P ??????????
Beatko,Milo Cie widziec :-) Jak po wakacjach? Wypoczeta? Dzieciaki podrosly? :-)
Witaj Wind, po wakacjach wypoczęta i wpadnięta od razu w wir robót domowych :evil: . Dzieciaki podrosły, koty zresztą też :P .
Zdjęcia jak zwykle cudnie piekne, szkoda że ja już poślubiona :( :wink: .

Posted

Wind napisał(a):
Jak myslicie, Mlodzi beda zadowoleni? :hmmmm:

Niech spróbują nie :nono: A jak jednak będą grymasić, to im zagróź, że już na żadnym ich ślubie fot robić nie bedziesz 8) :wink:

Posted

O! Asher, swieta racja! :wink: I prosze mi Bezyka usunac z podpisu ;)

A foty rewelacja!!! Jesli chodzi o ta z mikrofonem to jej nie zauwazylam dopoki nie przeczytalam
"o moze poza jednym, tym z mikrofonem w oku celebranta"
:o
A fota bardzo smieszna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Witam wszytkich!!

Co tu takie puchy!? Wind gdzie jestes? Gdzie twoje nowe fotsy? Gdzie nowe fotsy z dogomaniaczkowych sesji?

Chociaz teraz to jest chyba sezon dla Cebie i pewnie nie masz czasu nawet sie podrapac....

Wiec czekamy...

Pozdrowionka!!!
:lol: :lol: :lol:

Posted

:cry: ja chcę mieć stałe łącze......trochę mnie nie było, a tu wskoczyły takie fajne rzeczy 8)

Wind, pogratuluj Markowi talentu. zresztą wpisy na stronie z obrazami mówią za już mnie :wink: (świetny portret mężczyzny :fadein: )

Posted

ryba-pila,

Rzeczywiscie pracy mam full :-) I cos mi sie zdaje, ze tendencja zwyzkow sie utrzyma :-) Oznacza to, niestety (a moze nawet stety, z pewnych wzgledow ;)), ze nie bede juz miec czasu na sesje z Dogomaniaczkami :(

Ka-ka,

Marek bardzo dziekuje :-)

Posted

[quote name='Wind']:D

No to malenka probeczka w sepii, bo akurat nad tym teraz dumam ;)

Jak myslicie, Mlodzi beda zadowoleni? :hmmmm:

ja mysle ze sie very spodoba

szkoda ze ja slubu brac nie bede :-?

ale zrobisz mi na pogrzebie takie nastrojowe oki takie jakich nikt jeszcze nie mial

obiecaj :D

Posted

debesciaku,

Jak to slubu miec nie bedziesz? :( Toz to dla mnie najwieksze rozczarowanie :cry: A juz myslalam, ze jakies piekne fotki Ci pstrykne ... :-)

Alicja,

Dzieki :-)

Posted

[quote name='dbsst']
szkoda ze ja slubu brac nie bede :-?

ale zrobisz mi na pogrzebie takie nastrojowe oki takie jakich nikt jeszcze nie mial

obiecaj :D

idz ty głupia babo....jak to nie bedziesz miała? :o

wind ty sie kochana szykuj z tym sprzetem bo nie wiadomo co nam niedługo zacznie po główkach chodzić... 8)

Posted

Wind ja juz trace nadzieje ten moj to jakas durnota niekapliwa ;)

gluchy i w ogole a moj zegar biologiczny az sie gotuje ;) :lol: 8) :lol:

ale powiedz czy robilas kiedys pogrzeb w romantycznej badz debesciarskiej wersji ;) :lol:

tego (pogrzebu) to ja sie napewno doczekam :roll: (ale tego nie koniecznie kce :-? :roll: ) :lol:

Posted

debesciaczku,

Pogrzebu nie robilam ... i sadze, ze raczej bym nie chciala ;) Za to Chrzciny przede mna, wiec nabede kolejne doswiadczenie ;)

Moja Mama smieje sie ostatnio, ze w sezonie bywam tak czesto w Kosciele, iz to prosta droga do zostania swieta :lol:

Posted

[quote name='Wind']Agga,

No ja mysle :-) A sprzecik juz gotowy ... zaladuje tylko baterie i juz mozemy Mloda Pare pstrykac :D

teraz tylko czekam na paya :evilbat: 8)

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Wind']Agga,

No ja mysle :-) A sprzecik juz gotowy ... zaladuje tylko baterie i juz mozemy Mloda Pare pstrykac :D

w Dębskiej Kużni w zajezdzie jest ładna sala i w Salomonie , widzisz Agga jaki ci wybór dałam :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Agga'][quote name='Wind']Agga,

w Dębskiej Kużni w zajezdzie jest ładna sala i w Salomonie , widzisz Agga jaki ci wybór dałam :lol:

heheh dziekuje...Tylko jeszcze jak mam przekonać paya zeby u mnie slub był :roll:

Posted

sh_maniak napisał(a):
według zwyczaju kto załatwia sale pan czy pani młoda bo sie nie znam :roll:

Ja tez nie ... Zawsze przychodze na gotowe ;) :lol: