Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta'] jaki gosciu :o Jak prawdziwy :o
Piekne!!!!!!!!!!! :biggrina:

anetta,

A gdzie Ty takich gosci w realu spotykasz? ;) Jak ja wychodze na ulice, to albo z miesniem piwnym, albo sama skora i kosci ;) :lol:

Posted

No ładnie :o ... Najpierw była gatka-szmatka, później kawka i ... film mi się urwał (?) Wind, ja nic nie pamiętam!!! :-? Czuje sie wykorzystany! :lol:

Posted

dbsst napisał(a):

a Agi pozowanie to mi sie tak strasznie podoba ze ho ho
mam nadzieje ze dziewczyny planujecie jakas jeszcze sesyjke :D

Dzięki, ale to i tak cała zasługa dla Beatki... no a przy sztaludze Marka...
Może jeszcze kiedyś Wind strzeli mi jakąś fotaskę :wink:

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
dbsst napisał(a):

a Agi pozowanie to mi sie tak strasznie podoba ze ho ho
mam nadzieje ze dziewczyny planujecie jakas jeszcze sesyjke :D

Dzięki, ale to i tak cała zasługa dla Beatki... no a przy sztaludze Marka...
Może jeszcze kiedyś Wind strzeli mi jakąś fotaskę :wink:

oj juz bez zbytecznych skromnosci prosze

hihi tez mam nadzieje ze Wind Ci strzeli fotaska ;) :lol:

Posted

[quote name='Wind']Dziekuje Wszystkim za komentarze :-) Bardzo lubie, gdy moj TZ ma czas i moze usiasc przy sztaludze :-) Niestety poki co Jego hobby wyparte jest przez surowy zawod informatyka, ale mam nadzieje ze sie to wkrotce zmieni ;)

[quote name='tajdzi']Na Waszym ślubie może tajdzi porobi zdjecia 8)

A wiesz, ze to bylby calkiem dobry pomysl :-) Tylko hmmm ... ze tak powiem, trudno bedzie doprowadzic nas do slubu :lol: Strasznie umilowalismy kociolapstwo :lol: :D

[quote name='aga']Beatko, cudny ten pastel!

Pastel pastelem, ale moja ulubiona praca rysunkowa mojego TZ-ta jest portret agi_ostaszewskiej, chociaz i pastel wyszedl tez calkiem fajnie.

aga w pastelu

Evelina,

Hmmm ... tak sobie mysle jaki by tutaj link zapodac ... Cos duzo mamy w galerii kobiet a malo plci brzydszej ...
Wiec bedzie Imperatyw.
Co do czasu pozowania, to przysiadlam chwile na sofie, ciach prach i byl rysunek :D ;)

super portrety i jaki men zniewolony przez kobietę olbrzyma piękne

Posted

Jestem w szoku :o no poprostu bomba, przepraszam Beatko ale pozwoliłam sobie wejść w całą galerie no i brak mi słów , prace rysunkowe Twojego TZ, wyglądają jak prawdziwe zdjęcia Jesteście najlepsi i tak trzymać....

Posted

[quote name='Wind'][quote name='anetta'] jaki gosciu :o Jak prawdziwy :o
Piekne!!!!!!!!!!! :biggrina:

anetta,

A gdzie Ty takich gosci w realu spotykasz? ;) Jak ja wychodze na ulice, to albo z miesniem piwnym, albo sama skora i kosci ;) :lol:
No fakt! Nie ma takich :lol: :o Chociaz...! 8) :lol: z lupa i latarka w reku moze by sie cos znalazlo :lol:

Posted

Wind napisał(a):

Nie, no jasne! :o Nie, no spoko! :o Co innego nasze Panie :D SAME IDEAŁY!!! :wink: 8) :lol:

Posted

Wind no po prostu brak mi slow na to co Ty i Twoj TZ robicie toz to cuda nad cudami no nie wiem co mam jeszcze pisac...

ŚLICZNE TE ZDJĘCIA

a moze jakas sesja koszatniczek?takich zwierzakow chyba jeszcze nie fotografowalas :wink:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Poświata']Co porabia gospodyni tego topicu :P ??????????

Beatko,

Milo Cie widziec :-) Jak po wakacjach? Wypoczeta? Dzieciaki podrosly? :-)

A ja coz ... caly czas robie to co kocham czyli zdjecia :-) Od mojego TZ-ta zamiast pierscionkow z brylantami dostaje najcudowniejsze obiektywy jakie Canon wyprodukowal. Ciesze sie z nich jak dziecko i foce, foce, foce ...
A ze lato w pelni to glownie Nowozencow :-) Staram sie przy tym wprowadzic do tych zdjec duzo uczuc, wrazliwosci i uroku chwili ... Chyba nawet mi to wychodzi ;)
Jak chcecie, to moge troszke pokazac ... :oops:

Posted

Wind napisał(a):

Jak myslicie, Mlodzi beda zadowoleni? :hmmmm:

Nie wiem jak młodzi :wink: ale ja na ich miejscu byłabym zadowolna 8)
Zdjęcia są śliczne, maja w sobie mnóstwo uczucia, ciepła, emocji :angel: i oni wyglądają na takich szczęśliwych :roflt:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Wind, sliczne zdjecia. :D :D :D
No moze poza jednym, tym z mikrofonem w oku celebranta :wink:

Ja osobiscie, siebie w sepii nie lubie ogladac :oops:
Razi mnie postarzanie tego co dzialo sie przed kilkoma dniami, gdy wspomnienia sa jeszcze takie swieze i mlode. :roll: