madzia20sosnowiec Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Wind']madzia, Nie kus ;) Chyba wiesz, ze raz w miesiacu przez ok 3 - 4 dni jestem u Mamy w Sosnowcu :D hah, no proszę :D gajuś na bank się ucieszy :wink: Quote
Wind Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Poki co zdjec zadnych nie bedzie, bo te ktore powstaja sa na prywatny uzytek Nowozencow ;) Ale mam cos innego ;) Wlasnie dostalam prezent od mojego TZ-ta, czyli moj wakacyjny obrazek :-) Quote
dbsst Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 o dzizys Śliczny ja tez kce taki prezent czemu moj TZ nie ma takich zdolnosci :fadein: Quote
Wind Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 dbsst napisał(a):o dzizys Śliczny ja tez kce taki prezent czemu moj TZ nie ma takich zdolnosci :fadein: Eee tam ;) Na pewno ma zdolnosci ... tylko inne :D :D :D Quote
tajdzi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 A to TZcik namalował? 8) ładnie się Państwo dobrali :) Na Waszym ślubie może tajdzi porobi zdjecia 8) Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :klacz: cudneeeeee :angel: więcej tam takich pięknych 8) Quote
aga_ostaszewska Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Beatko, cudny ten pastel! Wiesz dobrze, że ja uielbiam rysunki Marka... :wink: Mój chlop w prezencie dostanie poduszeczke z jedną z pasteli! :D Serdeczne pozdrowienia dla Marka, no i po raz kolejny pochwała za jego talent! Stanowicie cudowną parę! Quote
Evelina Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Wind, piękny pastel, chapeau bas dla Twojego TZ Przyznaj się, długo pozowałaś do tego portretu ? :evil_lol: Z braku zdjęć i w obliczu takiego TALENTU Twojego TZ proponuje uraczyć nas większa ilością jego prac :D Strasznie jesteśmy żarłoczni na wyrafinowane rzeczy :lol: 8) Quote
Wind Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Dziekuje Wszystkim za komentarze :-) Bardzo lubie, gdy moj TZ ma czas i moze usiasc przy sztaludze :-) Niestety poki co Jego hobby wyparte jest przez surowy zawod informatyka, ale mam nadzieje ze sie to wkrotce zmieni ;) [quote name='tajdzi']Na Waszym ślubie może tajdzi porobi zdjecia 8) A wiesz, ze to bylby calkiem dobry pomysl :-) Tylko hmmm ... ze tak powiem, trudno bedzie doprowadzic nas do slubu :lol: Strasznie umilowalismy kociolapstwo :lol: :D [quote name='aga']Beatko, cudny ten pastel! Pastel pastelem, ale moja ulubiona praca rysunkowa mojego TZ-ta jest portret agi_ostaszewskiej, chociaz i pastel wyszedl tez calkiem fajnie. aga w pastelu Evelina, Hmmm ... tak sobie mysle jaki by tutaj link zapodac ... Cos duzo mamy w galerii kobiet a malo plci brzydszej ... Wiec bedzie Imperatyw. Co do czasu pozowania, to przysiadlam chwile na sofie, ciach prach i byl rysunek :D ;) Quote
Wojtek Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Wind! :o Skąd u licha wzięłaś moją fote!? :lol: Quote
Evelina Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='Wind']Evelina, Hmmm ... tak sobie mysle jaki by tutaj link zapodac ... Cos duzo mamy w galerii kobiet a malo plci brzydszej ... Wiec bedzie Imperatyw. Co do czasu pozowania, to przysiadlam chwile na sofie, ciach prach i byl rysunek :D ;)Dziewczyny :lol: :lol: :lol: Patrzcie jakie cuda wyprosilam :angel: :angel: :angel: Mniaaam, niby niewinny, jakby zawstydzony, ale jaki ponapinany ten men :roll: [quote name='Wind']Co do czasu pozowania, to przysiadlam chwile na sofie, ciach prach i byl rysunek :D ;)A ja chcialam Cie podpuscic :oops: :wink: :lol: :lol: zeby sie wydalo, ze z fotografii malowal :wink: Jednym slowem, cieple cialko na pastele przekladal, a nie zimna fotke :wink: [quote name='Wojtek']Wind! :o Skąd u licha wzięłaś moją fote!? :lol: Wojtek, artysta tworzy obraz z uzyciem modela, widac byles niezle na cyku, skoro pozowania nie pamietasz 8) Quote
Alicja Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Wind :o Jestem pod wrazeniem 8) Przekaż wyrazy uznania swojemu TZ :wink: Quote
Evelina Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Wojtek, uwazaj, bo jesli byles na cyku to i inne ujecie moglo Ci sie przytrafic :oops: :lol: Quote
Wind Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Wojtek napisał(a):Wind! :o Skąd u licha wzięłaś moją fote!? :lol: No tak ... sprawa sie rypla ;) :lol: Evelina napisał(a):Jednym slowem, cieple cialko na pastele przekladal, a nie zimna fotke ;) No wiesz ... niech tak pozostanie, ze jesli cieple cialko na obraz przeklada to tylko moje ;) Pozostale wole fotografowac, a reszta niech dzieje sie "na zimno" :lol: :lol: :lol: Quote
Wind Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Wind :o Jestem pod wrazeniem 8) Przekaż wyrazy uznania swojemu TZ :wink: Alicjo, Przekaze, przekaze i dziekuje :-) Lecz wiesz jak to jest z facetami ;) Nie mozna ich za bardzo rozpuszczac :lol: Quote
Evelina Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='Wind'][quote name='Evelina']No wiesz ... niech tak pozostanie, ze jesli cieple cialko na obraz przeklada to tylko moje ;) Pozostale wole fotografowac, a reszta niech dzieje sie "na zimno" :lol: :lol: :lol: :thumbs: Skoro sprawa sie rypla :lol: , to poprosze inna portrety, fotki Wojtusia 8) Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 jesoo z rana takie widoki :o :angel: BOMBOWE!!! a ten gość co to Wojtek chciałby tak wyglądać :evilbat: to jak żywy aaa aż chciałoby siędotknąć :oops: :lol: Quote
Wind Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 malawaszka, Co do tego goscia to tak sobie z Markiem myslelismy, iz to wypisz, wymaluj jak przecietny facet ;) ...w naszych marzeniach of course :lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ehhh żeby tacy przeciętni faceci chodzili po ulicach nago :lol: :evilbat: Quote
Alicja Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='malawaszka']ehhh żeby tacy przeciętni faceci chodzili po ulicach nago :lol: :evilbat:Waszeczko a TZ nie zagląda na dogo :roll: Quote
Olcia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='malawaszka']ehhh żeby tacy przeciętni faceci chodzili po ulicach nago :lol: :evilbat: Waszka Ty zboczku maly :lol: Quote
Wind Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='malawaszka']ehhh żeby tacy przeciętni faceci chodzili po ulicach nago :lol: :evilbat: Waszka Ty zboczku maly :lol: Eeee tam, zaraz zboczek ;) Rozmarzyla sie nam Waszeczka i tyle ;) Quote
Recommended Posts