adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 A mnie nie pytali tylko mi wtrynili :roll: Ale to duża dziewucha i fajna :D Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Kuba i Bartek to równolatki , obaj prawie po 16.. Ale nie nadążam z żarciem , bo teraz musze gotować na 3 chłopa i zawsze zle policzę i sama to juz nie jem bo mi braknie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ja jak już gotuję to jak dla pułku wojska. Dlatego nie lubię gotować, bo dużo czasu tracę i sił :D A dziewuchy... co tam sobie upolują to zjedzą... siostra wie jaki ja mam stosunek do gospodarstwa domowego :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 adda napisał(a):Ja jak już gotuję to jak dla pułku wojska. Dlatego nie lubię gotować, bo dużo czasu tracę i sił :D A dziewuchy... co tam sobie upolują to zjedzą... siostra wie jaki ja mam stosunek do gospodarstwa domowego :lol:oj to ja bym potem lodówki nie poznała jakbym nie gotowała konkretów :-? Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 adda napisał(a):A co może się zmienić w pustej lodówce :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Wind Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 adda napisał(a):A co może się zmienić w pustej lodówce :roflt: No jak to co? :o Swiatlo albo jest, albo go nie ma :roflt: Wypisz wymaluj, jak u mnie :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 twoje mają łatwiej , bo w puszczy mogą upolować :roll: :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Wind napisał(a):adda napisał(a):A co może się zmienić w pustej lodówce :roflt: No jak to co? :o Swiatlo albo jest, albo go nie ma :roflt: Wypisz wymaluj, jak u mnie :lol: Ale u Ciebie zawsze są jakieś pycha jagodzianki... :lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Wind napisał(a):adda napisał(a):A co może się zmienić w pustej lodówce :roflt: No jak to co? :o Swiatlo albo jest, albo go nie ma :roflt: Wypisz wymaluj, jak u mnie :lol: Ale u Ciebie zawsze są jakieś pycha jagodzianki... :lol:Wind , ja też lubię jagodzianki :wink: Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ja też :oops: no to Wind-teraz aparat w odstawkę i brać się trzeba za jagodzianki :lol: Quote
asher Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Dziewczyny, ależ co wy z tymi czarownicami? :o Przecież już dawno temu zostało ustalone, że po Dogomanii to adda na miotle lata 8) Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='asher']Dziewczyny, ależ co wy z tymi czarownicami? :o Przecież już dawno temu zostało ustalone, że po Dogomanii to adda na miotle lata 8) hehehe a to na miotle bo ona jest super czarownica a my tylko takie podrobki z tajwanu ;) Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 u mnie każda baba ma we krwi latanie na miotle, taki region :lol: :wink: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-ka napisał(a):u mnie każda baba ma we krwi latanie na miotle, taki region :lol: :wink: :cunao: Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 :o a co?? o sabatach czarownic na Łysej Górze nie słyszałaś ??ech, kobieto, to Cie dużo w zyciu ominęło :wink: i cycka masłowskiego napewno nie jadłaś :lol: hihihi.....ja to jednak pochodze z fajnego regionu....a za parę dni do domku :multi: przywitam się z MOIMI czarownicami 8) :wink: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Ka-ka']:o a co?? o sabatach czarownic na Łysej Górzenie słyszałaś ??ech, kobieto, to Cie dużo w zyciu ominęło :wink: i cycka masłowskiego :o napewno nie jadłaś :lol: hihihi.....ja to jednak pochodze z fajnego regionu....a za parę dni do domku :multi: przywitam się z MOIMI czarownicami 8) :wink: heheh o Łysej Gorze to slyszalam i ja chyba mam jakies korzenie tam ;) acycek no pewnie ze nie jadlam i juz wiem co kce zebys wziela ze soba na zjazd :D ;) chyba ze to niebezpieczne :-? Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 hahaha Ka-ka ja też cycków nie jadłam :lol: :oops: przywieź :modla: dla mnie i dla Debest to musisz przywieźć 2 cycki :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha Ka-ka ja też cycków nie jadłam :lol: :oops: przywieź :modla: dla mnie i dla Debest to musisz przywieźć 2 cycki :evilbat: :lol: :lol: :lol: hahaha dwa to beda napewno :oops: ;) Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 cycki dwa, to ja mogę przywieźć, ale tylko takie maleńkie, co to Matka Natura z łaski swojej ogromnej gdzieś w przelocie mi przykleiła :lol: cięzko będzie przywieźć, to się je na ciepło :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-ka napisał(a):cycki dwa, to ja mogę przywieźć, ale tylko takie maleńkie, co to Matka Natura z łaski swojej ogromnej gdzieś w przelocie mi przykleiła :lol: cięzko będzie przywieźć, to się je na ciepło :D hahahha to nam zrobisz na ciepko cyki dwa :D :angel: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 malawaszka napisał(a):odgrzejemy :lol: Ka-ka z waszka damy rade :D czyli jemy cycki huuuuuuuuuuuuuuuuuura Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 iii....nie da rady....to by trzeba takie smieszne cósie przywieść ciasta i upiec. a do tego gulasz na ostrawo zrobić. a tam warunki polowe :lol: trudno, będziemy musiały poprzestać na piffku :lol: 8) Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-ka napisał(a):iii....nie da rady....to by trzeba takie smieszne cósie przywieść ciasta i upiec. a do tego gulasz na ostrawo zrobić. a tam warunki polowe :lol: trudno, będziemy musiały poprzestać na piffku :lol: 8) no wez a ja sie na te cycki tak juz napalilam Quote
Recommended Posts