Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='adda']Wind, myślę, że większość facetów uważa pozowanie do fotek za ekm... przepraszam... pedalskie zajęcie :roll:Adda najpierw było pedalskie piwo , teraz pedalskie zajęcie.... :lol: Quote
Wind Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 [quote name='adda']Wind, myślę, że większość facetów uważa pozowanie do fotek za ekm... przepraszam... pedalskie zajęcie :roll: Pewnie tak :( Pozowanie nijak ma sie do meskiego przesiadywania w pub'ie, meskiego zapachu trawionego piwa, meskiego zasiedzenia przy "strong man" i pokrzykiwania na meskich meczach :roll: :lol: Jednak nadzieja ma nie umiera ;) :D A moze to problem nie z brakiem meskosci tego zajecia, tylko brakiem ... hmmm ... warunkow ogolnych, ze tak powiem :-? :lol: Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Wind napisał(a):A moze to problem nie z brakiem meskosci tego zajecia, tylko brakiem ... hmmm ... warunkow ogolnych, ze tak powiem :-? :lol: Ha ha ha, bo oni nie wiedzą, że Ty cuda robisz aparatem :lol: Quote
Wind Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Wind napisał(a):A moze to problem nie z brakiem meskosci tego zajecia, tylko brakiem ... hmmm ... warunkow ogolnych, ze tak powiem :-? :lol: Ha ha ha, bo oni nie wiedzą, że Ty cuda robisz aparatem :lol: :oops: :tard: :oops: Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Wind napisał(a): :oops: :tard: :oops: W ogóle nie wiem, co sobie pomyślałaś :roll: Quote
Wind Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Wind napisał(a): :oops: :tard: :oops: W ogóle nie wiem, co sobie pomyślałaś :roll: Po pierwsze, ze nie cuda, a po drugie przeciez ... ja wlasciwie nic nie robie :roll: :D :D :D Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 adda napisał(a):Wind napisał(a):A moze to problem nie z brakiem meskosci tego zajecia, tylko brakiem ... hmmm ... warunkow ogolnych, ze tak powiem :-? :lol: Ha ha ha, bo oni nie wiedzą, że Ty cuda robisz aparatem :lol:i pędzelkiem :wink: Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Wind napisał(a):... ja wlasciwie nic nie robie :roll: :D :D :D Jaaaaasneeee..... Wind przed stołem, Wind na stole, Wind pod stołem, Wind leżąca, siedząca, stojąca... pstryk, pstryk, pstryk... zupełnie nic :lol: Quote
Ka-ka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Wind, a wrzucaj, prosze bardzo :wink: wstydzić się nie muszę Twoich fotek :D:D:D adda napisał(a): Wind przed stołem, Wind na stole, Wind pod stołem, Wind leżąca, siedząca, stojąca... pstryk, pstryk, pstryk... zupełnie nic uffff.....no to dobrze, że u mnie nie siedziała pod stołem :lol: bo już bym za nic nie potrafiła byc poważna :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ka-ka napisał(a):uffff.....no to dobrze, że u mnie nie siedziała pod stołem :lol: bo już bym za nic nie potrafiła byc poważna :lol: :lol: :lol: Nie siedziała pod stołem? :o Noooooo....... to czuję się uhonorowana :lol: :lol: :lol: Quote
sh_maniak Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Wind chciałam cię zapytac jako profesjonalistki co sądzisz o tej fotce ......... :roll: Quote
dbsst Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 http://i.pbase.com/v3/84/572484/1/45471050._MG_3587xxx_bwy.jpg no brak mi slow dziewczyny swietna robita Ka-ka jestes piekna :D Wind jestes geniuszem :D wsapniale :D cudowne piekne :D Quote
Miga Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Ja też przyszłam pochwalić Mistrza i Małgorzatę, znaczy się ten.. no .. Kamilę ;) Ka-Ka Na 100% także nie poznałabym Cię, gdybym miała się sugerować artystycznymi zdjęciami Wind :) No i obowiązkowo czekam wśród publiczności na kolejne zdjęcia. Wind wyjdź wreszcie spod stołu 8) Quote
Dalma&Maja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='adda'][quote name='Dalma&Maja']Dziewczyny, ale macie piękne uśmiechy! :) :lol: Oj Dalma, nic nie mów, bo dorobisz się takiego samego :lol:Adda zobacz jak ona precyzyjnie wymierzyla pierwszy usmiech, zeby sie jej przypadkiem nie rozjechal :lol: Że niby ja? :o Quote
Wind Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 sh_maniak, Juz kiedys pisalam, ze zbyt malo wiem aby oceniac jakakolwiek fotke 8) Jesli juz sie wypowiadam, to w "mojej" dziedzinie, czyli fotografii ludzi. Wtedy w miare trafnie moge powiedziec, czy cos technicznie jest dobre czy zle, chociaz jest to sprawa bardzo umowna (poza razacymi bledami), bo przeciez reguly sa po to aby je lamac ;) Co do estetyki zdjec, to tutaj tez ocena moze byc jak najbardziej subiektywna :-) A teraz jesli chodzi o Twoj zachod slonca. Mnie sie podoba :-) Fajna ciepla kolorystyka ... taka prawie na pocztowke reklamowa wakacyjnej miejscowosci :-) Ka-Ka, jeszcze troche cierpliwosci bo dopiero usiadlam przy kompie :-) Upal straszny i najchetniej spod zimnego prysznica bym nie wychodzila :lol: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='sh_maniak']Wind chciałam cię zapytac jako profesjonalistki co sądzisz o tej fotce ......... :roll: ja z fotografia nie mam nic wspolnego ale powiem ze ta fota jest rewelacyjna :D moim skoromnym zdaniem :D Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wind, ależ czy ja coś mówię 8) ja dopiero wróciłam z malinowej uczty u kumpeli :D:D:D Quote
Alicja Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Ka-ka']Wind, ależ czy ja coś mówię 8) ja dopiero wróciłam z malinowej uczty u kumpeli :D:D:Dwow Wind to masz okazję teraz sesyjkę z malinkami i Ka-ka zrobić :D A fotki mnie się bardzo , bardzo podobały :angel: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 no Ka-ka moja Tuskaweńka jako MAlineczka tez bylaby do schrupania mniam :D Quote
agabass Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 no znowu nie taka ciemna :wink: raz się spotkałyśmy i od razu ciemna dzieki dzięki Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 agabass napisał(a):no znowu nie taka ciemna :wink: raz się spotkałyśmy i od razu ciemna dzieki dzięki heheh z wlosia ;) Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 agabass napisał(a):farbowana podszyta lisem hehehe hehehe a Ty zreszta czemu tu zagladasz jak ja Cie wlasnie reklamuje ;) nic sie przed nie nie uchowa :D Quote
Recommended Posts