Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adda']Wind, myślę, że większość facetów uważa pozowanie do fotek za ekm... przepraszam... pedalskie zajęcie :roll:Adda najpierw było pedalskie piwo , teraz pedalskie zajęcie.... :lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda']Wind, myślę, że większość facetów uważa pozowanie do fotek za ekm... przepraszam... pedalskie zajęcie :roll:

Pewnie tak :( Pozowanie nijak ma sie do meskiego przesiadywania w pub'ie, meskiego zapachu trawionego piwa, meskiego zasiedzenia przy "strong man" i pokrzykiwania na meskich meczach :roll: :lol:

Jednak nadzieja ma nie umiera ;) :D

A moze to problem nie z brakiem meskosci tego zajecia, tylko brakiem ... hmmm ... warunkow ogolnych, ze tak powiem :-? :lol:

Posted

Wind napisał(a):
A moze to problem nie z brakiem meskosci tego zajecia, tylko brakiem ... hmmm ... warunkow ogolnych, ze tak powiem :-? :lol:
Ha ha ha, bo oni nie wiedzą, że Ty cuda robisz aparatem :lol:

Posted

adda napisał(a):
Wind napisał(a):

:oops: :tard: :oops:

Posted

adda napisał(a):
Wind napisał(a):
:oops: :tard: :oops:
W ogóle nie wiem, co sobie pomyślałaś :roll:

Po pierwsze, ze nie cuda, a po drugie przeciez ... ja wlasciwie nic nie robie :roll: :D :D :D

Posted

adda napisał(a):
Wind napisał(a):
i pędzelkiem :wink:

Posted

Wind napisał(a):
... ja wlasciwie nic nie robie :roll: :D :D :D

Jaaaaasneeee..... Wind przed stołem, Wind na stole, Wind pod stołem, Wind leżąca, siedząca, stojąca... pstryk, pstryk, pstryk... zupełnie nic :lol:

Posted

Wind, a wrzucaj, prosze bardzo :wink: wstydzić się nie muszę Twoich fotek :D:D:D

adda napisał(a):
Wind przed stołem, Wind na stole, Wind pod stołem, Wind leżąca, siedząca, stojąca... pstryk, pstryk, pstryk... zupełnie nic

uffff.....no to dobrze, że u mnie nie siedziała pod stołem :lol: bo już bym za nic nie potrafiła byc poważna :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):
uffff.....no to dobrze, że u mnie nie siedziała pod stołem :lol: bo już bym za nic nie potrafiła byc poważna :lol: :lol: :lol:
Nie siedziała pod stołem? :o
Noooooo....... to czuję się uhonorowana :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja też przyszłam pochwalić Mistrza i Małgorzatę, znaczy się ten.. no .. Kamilę ;)

Ka-Ka
Na 100% także nie poznałabym Cię, gdybym miała się sugerować artystycznymi zdjęciami Wind :)

No i obowiązkowo czekam wśród publiczności na kolejne zdjęcia.
Wind wyjdź wreszcie spod stołu 8)

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='adda'][quote name='Dalma&Maja']Dziewczyny, ale macie piękne uśmiechy! :) :lol: Oj Dalma, nic nie mów, bo dorobisz się takiego samego :lol:Adda zobacz jak ona precyzyjnie wymierzyla pierwszy usmiech, zeby sie jej przypadkiem nie rozjechal :lol:
Że niby ja? :o

Posted

sh_maniak,

Juz kiedys pisalam, ze zbyt malo wiem aby oceniac jakakolwiek fotke 8) Jesli juz sie wypowiadam, to w "mojej" dziedzinie, czyli fotografii ludzi.
Wtedy w miare trafnie moge powiedziec, czy cos technicznie jest dobre czy zle, chociaz jest to sprawa bardzo umowna (poza razacymi bledami), bo przeciez reguly sa po to aby je lamac ;) Co do estetyki zdjec, to tutaj tez ocena moze byc jak najbardziej subiektywna :-)

A teraz jesli chodzi o Twoj zachod slonca. Mnie sie podoba :-) Fajna ciepla kolorystyka ... taka prawie na pocztowke reklamowa wakacyjnej miejscowosci :-)

Ka-Ka, jeszcze troche cierpliwosci bo dopiero usiadlam przy kompie :-) Upal straszny i najchetniej spod zimnego prysznica bym nie wychodzila :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']Wind chciałam cię zapytac jako profesjonalistki co sądzisz o tej fotce ......... :roll:

ja z fotografia nie mam nic wspolnego ale powiem ze ta fota jest rewelacyjna :D moim skoromnym zdaniem :D

Posted

[quote name='Ka-ka']Wind, ależ czy ja coś mówię 8)

ja dopiero wróciłam z malinowej uczty u kumpeli :D:D:Dwow Wind to masz okazję teraz sesyjkę z malinkami i Ka-ka zrobić :D
A fotki mnie się bardzo , bardzo podobały :angel:

Posted

agabass napisał(a):
farbowana podszyta lisem hehehe

hehehe a Ty zreszta czemu tu zagladasz jak ja Cie wlasnie reklamuje ;)

nic sie przed nie nie uchowa :D