Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='ryba-pila'][quote name='adda']
To trzeba się uśmiechać do TZ-Wind :D

adda ty masz juz chody, wiec usmiechaj sie SZEROKO :D :D :DAdda ja Ci pomoge :roll:
Łomatko, jaki zniewalający uśmiech. Chyba go wrzucę do pigułki???
Oczywiście Asher też nie pominę :roflt:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']Łomatko, jaki zniewalający uśmiech. Chyba go wrzucę do pigułki??? Nieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście Asher też nie pominę :roflt:

Może być :lol: :lol: :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Adda , ale od takich zniewalających uśmichów zmarszczki się robią :lol:

Widzisz Evelina, przez Ciebie będę miała zmarchy :roll:

Posted

Evelina, dzięki :roflt:

Poświata, możesz dawac do pigułki, tylko mi wczesniej zeby wyprostujcie, bo z tym uśmiechem i z tymi zębami krzywymi wyglądam jak niedorobiona wampirzyca :lol:

adda, do awatarka dam kiedy:
- Helga znajdzie dom
- Evelina mi zęby wyprostuje
8)

Wind, gdzez reszta fot? :evil:

Posted

a ja nie mam nawet dywaniku na podłodze....wiecie, jak boli spaść z krzesła na taką twardą podłogę ???? nawet, jeśli to ze śmiechu :P 8)

ale widisz Asher, dopiero płakałaś, a tu hop!! i evelina Ci avatarek zrobiła

mówisz, że jak Helga dom znajdzie :hmmmm: to może trzeba zrobić uśmiechającą się Helgę :lol: tylko nie za duże zęby jej trzeba zrobić :lol:

a fotki ponoć będą po powrocie Wind, czyli w pon. albo we wt. ale to pewnie mało będzie, bo to krótka sesyjka była 8) ale możecie się zacząć już bać. tyłki będą bolały od spadania :D:D:D :lol:

Posted

To wy sie jeszcze chichracie :o :lol: :lol: :lol:
Asher, ja Ci moge zeby poprawic, niech no tylko sie w stomatologii podszkole :lol:
Ale uprzedzam bez znieczulenia bedzie :roll:

Adda, zmarchy to najmniejszy problem, retusz sie zrobi i bedziesz gladka jak wisnia :roll: :lol:

Wind, jak sie tylko pojawia fotki, przestane towarzystwo rozsmieszac :oops: , coby w spokoju i ciszy kontemplowalo Twe dziela. :D

Posted

[quote name='Evelina']Adda, zmarchy to najmniejszy problem, retusz sie zrobi i bedziesz gladka jak wisnia :roll: :lol: Ale tylko na zdjęciach :roll:

Wind, jak sie tylko pojawia fotki, przestane towarzystwo rozsmieszac :oops: , coby w spokoju i ciszy kontemplowalo Twe dziela. :D
Nie da się w spokoju i ciszy :D

Posted

Wind, Ka-Ka, obie spisałyście się cudownie :D :angel:
Przepiękne truskawkowe fotki :P
Rozumiem, że jeszcze coś jest, tylko musimy troszkę poczekać? :wink:

Dziewczyny, ale macie piękne uśmiechy! :) :lol:

Posted

Dalma&Maja napisał(a):
Dziewczyny, ale macie piękne uśmiechy! :) :lol:
Oj Dalma, nic nie mów, bo dorobisz się takiego samego :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Evelina']Adda, zmarchy to najmniejszy problem, retusz sie zrobi i bedziesz gladka jak wisnia :roll: :lol: Ale tylko na zdjęciach :roll:

To w realu też się tak... ekhm... szeroko uśmiechasz? :o Bo ja nie :evilbat:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Dalma&Maja']Dziewczyny, ale macie piękne uśmiechy! :) :lol: Oj Dalma, nic nie mów, bo dorobisz się takiego samego :lol:Adda zobacz jak ona precyzyjnie wymierzyla pierwszy usmiech, zeby sie jej przypadkiem nie rozjechal :lol:

Posted

[quote name='Evelina']Adda zobacz jak ona precyzyjnie wymierzyla pierwszy usmiech, zeby sie jej przypadkiem nie rozjechal :lol:
Gdzie??? :o

Posted

W temacie zdjec naszej Ka-Ka. Beda! :-) Ale dopiero w poniedzialek :-)
Teraz lenie sie u rodzinki i wracam dopiero w niedziele w nocy :-)

Ka-Ka jesli mozna to wrzuce Twoje fotki do Galerii Dogomaniakow! ;) Sliczna z Ciebie Dziewczyna, wiec kolejny raz potwierdza sie teoria o urodzie Uzytkowniczek Dogo :-) I kolejny raz na sesje do mnie trafila NIE-BLONDYNKA ;)
To ja juz zupelnie nie wiem ... czyzby brakowalo na Dogo odwaznych blondynek? :-? :(

Posted

adda,

Ale cos strasznie niesmiale :roll: :-? Nie mowiac juz o facetach Dogomaniakach :roll: A moze nie gustuja w fotkach ... moich oczywiscie :roll: ;)