Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

adda napisał(a):

To Ka-ka nie jest blandina? :o

Jakos na blandine nie wyglada... Ale to tak naprawde nigdy nic nie wiadomo. Poza tym brunetki sa teraz w modzie, wystarczy spojrzejc na jakiekolwiek pokazy misek. Ja np chcialabym miec poludniowa urode Addy ale nic mi po tym, nie dane mi bylo. hehhehe 8)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wind :o gdybym nie wiedziała, że to Kamila, to w życiu bym jej na tych fotkach nie pozała :o Kiedy ją widziałam, to taka grzeczna dziewczyneczka była, a tutaj :o

Normalnie opadała mi szczena :eek2:
Z zachwytu, rzecz jasna :D

Gdzie reszta fot :question: :question: :question:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Jak mnie dawno tu nie było :wink:

I od razy z pytaniem do Wind odnośnie zdjęć, czy myslała juz nademną :oops:

:D :D :D Cierpliwosci :-)

Posted

[quote name='ryba-pila']adda ty masz juz chody, wiec usmiechaj sie SZEROKO :D :D :D Kiedy Wind go ukrywa (no, sama bym ukrywała taki towar :wink: :D ) i do kompa nie dopuszcza :evilbat:

Posted

[quote name='adda'][quote name='ryba-pila']adda ty masz juz chody, wiec usmiechaj sie SZEROKO :D :D :D Kiedy Wind go ukrywa (no, sama bym ukrywała taki towar :wink: :D ) i do kompa nie dopuszcza :evilbat:

adda,

Ty mi tu chlopa nie psuj ;) Przeca wiesz, ze takie slowa dzialaja na facetow jak sterydy na miesnie :lol:

Posted

Wind, no normalnie chyba ci zrobie włam do tej szuflady i nawet twój pies obronny mnie nie powstrzyma :evil:

Że tak zoffuję - widziałam w mojej okolicy kilka ogłoszeń o mieszkaniach - zapisać ci numery?

Posted

Wind napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Jak mnie dawno tu nie było :wink:

I od razy z pytaniem do Wind odnośnie zdjęć, czy myslała juz nademną :oops:

:D :D :D Cierpliwosci :-)

cięzko :wink:

Posted

[quote name='Wind']adda,
Ty mi tu chlopa nie psuj ;) Przeca wiesz, ze takie slowa dzialaja na facetow jak sterydy na miesnie :lol:
Myślisz, że się tutaj dokopie? :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']adda,
Myślisz, że się tutaj dokopie? :roll:

Sadze, ze to jest to wielce mozliwe :roll: ;)

Posted

[quote name='Wind']Sadze, ze to jest to wielce mozliwe :roll: ;)
O kurka :roll:
No to dla dobra sprawy: TZ-Wind, wcale nie jesteś towar :lol: :lol: :lol:

Posted

co się działo z naszą DGM :cry:

Wind, bardzo dziękuje za miłe spotkanko 8)

Wind się nie przyzna, ale w kość dałam-ja tu mam być poważna i patrzyć "porządliwie" a ja się chichram od ucha do ucha :lol: :lol: :lol: ale cóż ja na to poradzę :hmmmm: zawsze sie śmieję nie wtedy, co trzeba :D

asher, ja grzeczna?? hehe....zwłaszcza, jak sie do piffka dorwałam i po nocach wracałam 8)

Posted

[quote name='Ka-ka']asher, ja grzeczna?? hehe....zwłaszcza, jak sie do piffka dorwałam i po nocach wracałam 8)

Ale ja nie twierdzę, że ty jesteś grzeczna dziewczynka, ty WYGLĄDASZ jak grzeczna dziewczynka 8)

Posted

Ktoś sie nie bał i pozbawił mnie powiadomien z tego tematu!!! Ale juz nadrobiłam..cudne fotki Kamili!

Czekam jeszcze na te szufladkowe...

Posted

[quote name='adda']Ha ha ha ha, już widzę TZ-Wind jak w te pędy ucieka od takiego uśmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:i.... porzuca otwarta szuflade :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='adda']Ha ha ha ha, już widzę TZ-Wind jak w te pędy ucieka od takiego uśmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:i.... porzuca otwarta szuflade :lol: :lol: :lol:
...a właśnie już miał wrzucać na dogo fotki :lol: :lol: :lol: