Wind Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 [quote name='dbsst']qrde ja nigdy tego nie ogarne a chce jedynie zeby moje zdjecia nie byly przepalone i zeby byly ostre tylko tyle nic wiecej :( To jest AZ TYLE, a nie TYLKO TYLE! Wbrew pozorom do zdjec nie przepalonych potrzebny dobry pomiar swiatla w aparcie, oraz umiejetnosc jego uzywania (wcale to nie jest takie latwe jakby moglo sie wydawac :roll: ), a do ostrosci dobry, jasny obiektyw i porzadna matryca w aparcie cyfrowym :-) Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 no wiem ze to AZ TYLE to podstawa dobrego zdjecia. Wind a mozesz mi polecic jakas ksiazke co mnie z tego dola nieumiejetnosci moze troche wyciagnie 8) ale Cie dzis katuje wiem wiem wiem ;) Quote
Wind Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 dbsst, Ksiazke? Hmmm ... nie spotkalam jeszcze wspolczesnie napisanej ksiazki, ktora bedzie opisywac wszystkie wazne zagadanienia fotografii :roll: Dlatego polecam grzebanie w internecie, fora fotograficzne, witryny zagraniczne itp. Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Wind napisał(a):dbsst, Ksiazke? Hmmm ... nie spotkalam jeszcze wspolczesnie napisanej ksiazki, ktora bedzie opisywac wszystkie wazne zagadanienia fotografii :roll: Dlatego polecam grzebanie w internecie, fora fotograficzne, witryny zagraniczne itp. hihihihi jak tak dalej bede grzebac to gornikiem zostane ;) Quote
adda Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda czy ty aby nie zaczniesz szukać tego klubu co by sprawdzić to ,,naocznie'' :-? No co Ty, ja domatorka jestem 8) Quote
PIKA Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Wind napisał(a):dbsst, Ksiazke? Hmmm ... nie spotkalam jeszcze wspolczesnie napisanej ksiazki, ktora bedzie opisywac wszystkie wazne zagadanienia fotografii :roll:. :hmmmm: To napisz takową 8) Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 PIKA napisał(a):Wind napisał(a):dbsst, Ksiazke? Hmmm ... nie spotkalam jeszcze wspolczesnie napisanej ksiazki, ktora bedzie opisywac wszystkie wazne zagadanienia fotografii :roll:. :hmmmm: To napisz takową 8) madrze gada :D Quote
aga_ostaszewska Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Beatko zdjecia jak zwykle są fantastyczne! Zdecydowanie bardzo cenię w tych zdjęciach to, że "coś się na nich dzieje", niosą jakąs treść, no i są robione w ciekawych aranżacjach wnetrz! Wielki całus! :D [quote name='ryba-pila']Mi najbardziej ze wszystki podobala sie sesja agi_o, ale oczywiscie nie tylko ze wzgledu na jej welsho-maniactwo.... Nie ma jak SOLIDARNOSC :lol: Dzieki! Quote
Wind Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Hej, hej :-) We wtorek od godz. 14.00 do 18.00 mam wolne studio. Jesli jest jakas chetna, ladna, troche szalona i wyluzowana Dogomaniaczka na krociutka sesyjke to zapraszam. Jednoczesnie przepraszam, ze nie pisze indywidualnie do kazdej Dogomaniczki, ktora zglosila wczesniej akces. Tak sie sklada, ze wiekszosc z Was pracuje do pozna, wiec wiem ze te godziny moga byc raczej niefortunne :( Jesli jednak ktos mi znany, lub nie znany ma czas i ochote zapraszam! :D Quote
adda Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Dziewczyny, zgłaszać się!!!!!!!!!!!!!!!! KORONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lothia Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 czy mogę czuć się zaproszona z Demonem czy raczej nie? Quote
Wind Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 lothia napisał(a):czy mogę czuć się zaproszona z Demonem czy raczej nie? Bez psow :-) Tylko osoba. Konieczne wczesniej zdjecie, najlepiej twarzy i calej sylwetki abym wszystko w glowie sobie poukladala. Male umiejetnosci aktorskie mile widziane. Bedzie tworczo ale tez nie latwo ;) Quote
Wind Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 Justa napisał(a):Wind, ale sie musialas naczekac :D 8) ;) :D Quote
lothia Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 ee to raczej nie bo ja wychodzę jak pijak na fotach :oops: Quote
daga10011 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Ka-Ka na sesje :P .Wind-w jej topicu-prestonek ogonek na poczatku sa jej foty :P Quote
Wind Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 No dobra, to z niecierpliwoscia czekam na zgloszenia :D :D :D Quote
Wind Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 daga10011 napisał(a):Ka-Ka na sesje :P .Wind-w jej topicu-prestonek ogonek na poczatku sa jej foty :P Rzeczywiscie Ka-Ka to fajna dziewczyna! Znam Ja nawet osobiscie :D Quote
daga10011 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Ale Ka-Ka jest niesmiala :cry: .ide jej mieszac na topicu :evilbat: :lol: Quote
Diana14 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Wind zgłosze się kiedyś do Ciebie na sesję ślubną hehehe :lol: Quote
KORONA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ja bym chciała, ale po pierwsze własnie kończę grypę i wyglądam koszmarnie, a po drugie to siem wstydzem :roll: Quote
PIKA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 KORONA napisał(a):Ja bym chciała, ale po pierwsze własnie kończę grypę i wyglądam koszmarnie, ale to mogły by być bardzo ciekawe zdjęcia :lol: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 KORONA napisał(a):Ja bym chciała, ale po pierwsze własnie kończę grypę i wyglądam koszmarnie, a po drugie to siem wstydzem :roll: Wind i tak zrobi z Ciebie bóstwo :D Nie wstydź się, to nic strasznego 8) Quote
Recommended Posts