Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']qrde ja nigdy tego nie ogarne a chce jedynie zeby moje zdjecia nie byly przepalone i zeby byly ostre tylko tyle nic wiecej :(

To jest AZ TYLE, a nie TYLKO TYLE! Wbrew pozorom do zdjec nie przepalonych potrzebny dobry pomiar swiatla w aparcie, oraz umiejetnosc jego uzywania (wcale to nie jest takie latwe jakby moglo sie wydawac :roll: ), a do ostrosci dobry, jasny obiektyw i porzadna matryca w aparcie cyfrowym :-)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no wiem ze to AZ TYLE to podstawa dobrego zdjecia.
Wind a mozesz mi polecic jakas ksiazke co mnie z tego dola nieumiejetnosci moze troche wyciagnie 8)

ale Cie dzis katuje wiem wiem wiem ;)

Posted

dbsst,

Ksiazke? Hmmm ... nie spotkalam jeszcze wspolczesnie napisanej ksiazki, ktora bedzie opisywac wszystkie wazne zagadanienia fotografii :roll: Dlatego polecam grzebanie w internecie, fora fotograficzne, witryny zagraniczne itp.

Posted

Wind napisał(a):
dbsst,

Ksiazke? Hmmm ... nie spotkalam jeszcze wspolczesnie napisanej ksiazki, ktora bedzie opisywac wszystkie wazne zagadanienia fotografii :roll: Dlatego polecam grzebanie w internecie, fora fotograficzne, witryny zagraniczne itp.

hihihihi jak tak dalej bede grzebac to gornikiem zostane ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Adda czy ty aby nie zaczniesz szukać tego klubu co by sprawdzić to ,,naocznie'' :-?
No co Ty, ja domatorka jestem 8)

Posted

Wind napisał(a):
dbsst,

Ksiazke? Hmmm ... nie spotkalam jeszcze wspolczesnie napisanej ksiazki, ktora bedzie opisywac wszystkie wazne zagadanienia fotografii :roll:.

:hmmmm: To napisz takową 8)

Posted

PIKA napisał(a):
Wind napisał(a):
dbsst,

Ksiazke? Hmmm ... nie spotkalam jeszcze wspolczesnie napisanej ksiazki, ktora bedzie opisywac wszystkie wazne zagadanienia fotografii :roll:.

:hmmmm: To napisz takową 8)

madrze gada

:D

Posted

Beatko zdjecia jak zwykle są fantastyczne! Zdecydowanie bardzo cenię w tych zdjęciach to, że "coś się na nich dzieje", niosą jakąs treść, no i są robione w ciekawych aranżacjach wnetrz! Wielki całus! :D

[quote name='ryba-pila']Mi najbardziej ze wszystki podobala sie sesja agi_o, ale oczywiscie nie tylko ze wzgledu na jej welsho-maniactwo....
Nie ma jak SOLIDARNOSC :lol: Dzieki!

Posted

Hej, hej :-)

We wtorek od godz. 14.00 do 18.00 mam wolne studio. Jesli jest jakas chetna, ladna, troche szalona i wyluzowana Dogomaniaczka na krociutka sesyjke to zapraszam.

Jednoczesnie przepraszam, ze nie pisze indywidualnie do kazdej Dogomaniczki, ktora zglosila wczesniej akces. Tak sie sklada, ze wiekszosc z Was pracuje do pozna, wiec wiem ze te godziny moga byc raczej niefortunne :(

Jesli jednak ktos mi znany, lub nie znany ma czas i ochote zapraszam! :D

Posted

lothia napisał(a):
czy mogę czuć się zaproszona z Demonem czy raczej nie?

Bez psow :-) Tylko osoba. Konieczne wczesniej zdjecie, najlepiej twarzy i calej sylwetki abym wszystko w glowie sobie poukladala.
Male umiejetnosci aktorskie mile widziane. Bedzie tworczo ale tez nie latwo ;)

Posted

daga10011 napisał(a):
Ka-Ka na sesje :P .Wind-w jej topicu-prestonek ogonek na poczatku sa jej foty :P

Rzeczywiscie Ka-Ka to fajna dziewczyna! Znam Ja nawet osobiscie :D

Posted

KORONA napisał(a):
Ja bym chciała, ale po pierwsze własnie kończę grypę i wyglądam koszmarnie,

ale to mogły by być bardzo ciekawe zdjęcia :lol:

Posted

KORONA napisał(a):
Ja bym chciała, ale po pierwsze własnie kończę grypę i wyglądam koszmarnie, a po drugie to siem wstydzem :roll:

Wind i tak zrobi z Ciebie bóstwo :D
Nie wstydź się, to nic strasznego 8)