Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sh_maniak,

Jesli juz o psach mowa przed dwoma tygodniami mialam fajna sesje z Szantina i Jej psami. Piekne, biale puchatki :-) Cudnie bylo im robic foty na tle soczystej zieleni :-)

Posted

Kochane spadam spac :-) Od rana czeka mnie trening z psem i chcialabym byc przynajmniej tak samo wyspana jak moja sucz :lol:

Dobranoc i do pogadania jutro :-)

Posted

Hej koleżanki z morskiej pianki!

Wlasnie niedawno wpadlam na ten topik i az oczom nie wierze jaka zdolna jest ta nasza Wind. I jakie fantastyczne dziewczyny!

Mi najbardziej ze wszystki podobala sie sesja agi_o, ale oczywiscie nie tylko ze wzgledu na jej welsho-maniactwo....

Poza tym mysle ze jak na 2tygodniowy pobyt, to cos malo zdjec od Wind sie pojawilo....?
Wind to naprawde jest milo popatrzec na ciekawe, pomyslowe zdjecia, zrobione wprawnym okiem. To sie az tak czesto nie zdarza.
:lol: :lol: :lol:

Posted

ryba-pila,

Fajnie, ze wpadlas :-) Jesli chodzi o uwielbienie wobec terierow, to lacze sie z Toba :-)

Zdjec przywiozla cale 4GB :o Lecz po selekcji nie zostala nawet polowa :lol:

Mam nadzieje, ze nie zanudze Was Majka i moim TZ-tem ;)

Balet :lol:

A teraz fotka zrobiona przez mojego TZ-ta.

Posted

Wind no i znowu rewelacja. Majka wypadla FANTASTYCZNIE, gdybym nie wiedziala jak to rasa to ciezko byloby rozpoznac. Psina w ruchu - to jest naprawde niesamowicie uchwycone, no i ta "nastroszona" siersc....

No i przede wszystkim milo jest nareszcie poznac sama Mistrzynie. Pewnie z tysiaca zdjec, masz ze 2, na ktorych jest twoja buzia?

A poza tym nawet to, co ty nazywasz zdjeciowym "odpadem" dla przecietnego uzytkownika aparatu fot. jest nadal genialnym zdjeciem.... hehe :lol: :lol: :lol:

Posted

adda napisał(a):
Zdjęć przywiozła 4 GB a wstawiła sztuk 4 :o Ależ wielkie te zdjęcia :evilbat:

Dokladnie tak. Adda ma racje. Jeszcze napisala ze polowe odrzucila, czyli zostalo 2GB. Czyli wychodzi po 500 MB na 1 zdjecie. To chyba format billboardu? :wink: :D :D :D

Posted

ryba-pila napisał(a):
Czyli wychodzi po 500 MB na 1 zdjecie. To chyba format billboardu? :wink: :D :D :D
I niezgodne z regulaminem :lol: :lol: :lol: