Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia,

Zajefajna fryzura :-) Ale cos malo trwala :lol: Tak to jest jak ma sie kedziory a marzy sie o prostych, lub jak w moim przypadku ma sie druty a marzenia plyna do lokow ;)

Posted

maga18 napisał(a):
oj Sh_maniak... musi Ci Wind porobic foty... ten twoj fotograf malo zdolny... glowe Ci uciał :lol:

maga,

Ty to potrafisz fotografa podbudowac ;) ;)

Posted

[quote name='Wind']Olcia,

Zajefajna fryzura :-) Ale cos malo trwala :lol: Tak to jest jak ma sie kedziory a marzy sie o prostych, lub jak w moim przypadku ma sie druty a marzenia plyna do lokow ;)

ja już chciałam te kędziry Addzie opylić ale jakoś negocjace ucichły :cry:

Posted

Wind napisał(a):
maga18 napisał(a):
oj Sh_maniak... musi Ci Wind porobic foty... ten twoj fotograf malo zdolny... glowe Ci uciał :lol:

maga,

oj Wy się nie znacie , bo tam brzydkie tło było i dlatego zdjęcie zostało obciachane :lol:

Posted

Olcia napisał(a):

Ze mna poszloby Ci latwiej, ale ja tylko na blond wymieniam ;)

Posted

Wind napisał(a):
Olcia napisał(a):

Ze mna poszloby Ci latwiej, ale ja tylko na blond wymieniam ;)

no to z Tobą negocjacja żadna, bo już kiedyś pisałam że w bląd troszku dziwnie bym wyglądała :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']

ja wogóle nie posiadam swoich fotek ......... mam za to pełno psów :angel:

fajnie ze Cie widac :lol:

to daj swoje z psami... takie masz! widzialam! na stronie swojej nawet masz ;)

Posted

[quote name='sh_maniak']

ja wogóle nie posiadam swoich fotek ......... mam za to pełno psów :angel:

ta każdy bajer nie jest zły :D a pewnie pół dysku jest zawalone zdjęciami, chcemy więcej :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
Wind napisał(a):
maga18 napisał(a):

maga,

oj Wy się nie znacie , bo tam brzydkie tło było i dlatego zdjęcie zostało obciachane :lol:

człowiek na 10 zdjęc na krzyz w zyciu to sie jeszcze z nich śmieja ...... ehhhh :(

Posted

sh_maniak,

No widzisz, gdy Cie tak troszke przycisnac, to znajduja sie jakies foteczki :D I z calym czolem ... i bez okularow :-)
Baaardzo fajne zdjecie :-) Baaardzo :-)

Posted

sh_maniak napisał(a):

człowiek na 10 zdjęc na krzyz w zyciu to sie jeszcze z nich śmieja ...... ehhhh :(

ale my siem nie śmiejemy tylko prowokujemy do wstawienia większej ilości zdjęć :lol:

Posted

Wind wlasnie obejrzalam wszystkie zdjecia Twojego autorstwa... jestem pod OGROMNYM WRAZENIEM!!! :klacz: :klacz: :klacz:
Piekne fotki!! Zazdroszcze tym co mieli przyjemnosc z Toba popracowac :D

Posted

[quote name='maga18']Wind Zazdroszcze tym co mieli przyjemnosc z Toba popracowac :D

Oj nie zazdrosc ;) Od wygibasow i poz pewnie miesnie bolaly je przez tydzien :lol:

Posted

[quote name='maga18']Wind wlasnie obejrzalam wszystkie zdjecia Twojego autorstwa... jestem pod OGROMNYM WRAZENIEM!!! :klacz: :klacz: :klacz:

a moje piękne czarne misie , zrobione przez wspaniałego fotografa widziała?? :lol:

Posted

[quote name='Wind'][quote name='maga18']Wind Zazdroszcze tym co mieli przyjemnosc z Toba popracowac :D

Oj nie zazdrosc ;) Od wygibasow i poz pewnie miesnie bolaly je przez tydzien :lol:

ale pamiatke maja na cale zycie! :angel:

szczegolnie zazdroszcze sesji Panuli i Amelki... niezastapiona pamiatka :D :D :D

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='maga18']Wind wlasnie obejrzalam wszystkie zdjecia Twojego autorstwa... jestem pod OGROMNYM WRAZENIEM!!! :klacz: :klacz: :klacz:

a moje piękne czarne misie , zrobione przez wspaniałego fotografa widziała?? :lol:

yyyyy nie nie widzialam :lol: a gdzie sa ???