Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
Ale ma wielkie gały :o :D

szkoda ze jej teraz zjasnialy, bo miala takie czarne wegielki a szkoda, jak sie urodzila byla czarna czyli w moejgo brata a teraz sie robi blondyneczka czyli w bratowa :(

Posted

dbsst napisał(a):
ale jest rewelacyjna no widzisz jak ladnie by Ci w jasnych bylo :D

no tak tylko ze ona mieszanka (blad z ciemnym ja robili) :D
a mnie niestety dwoje ciemnowlosych , chcialam napisac czarnuchow ale glupio by to brzmialo :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :( Zakręcona.

a to swoja droga i z grzecznosci nie zaprzecze :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :(

hahaha zakrecona babo ja tez czarna wiec wrogom propagande czarnym robie ale co tam dla Wind Systko i jeszcze wiecej ;)

Posted

dbsst napisał(a):
Olcia napisał(a):
dbsst, ale ja ciemna jak wegiel czarna baba i do tego krecona :(

hahaha zakrecona babo ja tez czarna wiec wrogom propagande czarnym robie ale co tam dla Wind Systko i jeszcze wiecej ;)

ja tyz wszystko procz blondu :D

Posted

no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;)

a my jestesmy jej krolikami doswiadczalnymi hihihiii zaraz mnie oberwie z mojej kroliczej skorki

Posted

dbsst napisał(a):
no ale ...................... juz jak nie dla mnie to dla Wind ona musi cwiczyc ;)

a my jestesmy jej krolikami doswiadczalnymi hihihiii zaraz mnie oberwie z mojej kroliczej skorki

to zrobmy tak ja sie tez poswiece pod warunkiem ze TY DBSST swiadoma tego przerobisz sie na platynowa bladyne :D

Posted

[quote name='Olcia']a jak Wam sie podoba moja najkochansza 5 letnia bratanica??

normalnie jak sie wscieka to nie musi nic mowic bo wzrokiem to ona umie zabijac :D

alez ma sliczne oczeta. :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
dbsst napisał(a):

to zrobmy tak ja sie tez poswiece pod warunkiem ze TY DBSST swiadoma tego przerobisz sie na platynowa bladyne :D

:o ale oczy :roll: i oprawa :roll: i eeeeeeeee :drinking: no hmmmmm

pomysle :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(
Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)

Posted

Wind napisał(a):
Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(

jak juz gad bedzie duzy to sie zglosimy, mam nadzieje ze oczy jej nie znikna :D

Posted

dbsst napisał(a):
Olcia napisał(a):
dbsst napisał(a):

:o ale oczy :roll: i oprawa :roll: i eeeeeeeee :drinking: no hmmmmm

pomysle :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

juz mam po farbe isc??

Posted

Wind napisał(a):

no widzisz Dbsst , bo my to takie zimowe czarnuchy jestesmy :wink:

Posted

[quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(

poczekaj jeszcze... :hmmmm: 4latka i będę w pełni do twojej dyspozycjii :wink: Kiedyś chciałam iść na modelke ale jest za gruba i za niska :oops:

Posted

[quote name='Aga&Czips'][quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :(

poczekaj jeszcze... :hmmmm: 4latka i będę w pełni do twojej dyspozycjii :wink: Kiedyś chciałam iść na modelke ale jest za gruba i za niska :oops:

przepraszam ze gdzie jestes za gruba :o