dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 ja za KORONA tez jestem bardzo ona jest ŚLICZNA Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz Quote
adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 dbsst napisał(a):Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz Olcia będzie w sieci jak z fabryki wróci :roll: Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz Olcia będzie w sieci jak z fabryki wróci :roll: mam nadzieje ze szybko wroci bo chce ja na foteCke naciagnac ;) Quote
adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 dbsst napisał(a):mam nadzieje ze szybko wroci bo chce ja na foteCke naciagnac ;) Naciągaj, naciągaj, ja tysz chętnie zobaczę :D Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 dobra tylko potem beda mowic ze naciagara jestem i nikt nie bedzie kcial ze man gadac ;) Olcia czekam wrazie co na fote ;) Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 adda napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz Olcia będzie w sieci jak z fabryki wróci :roll: wrocila :D ale dzisiaj w fabryce nie bylam , bo jezdzilam caly dzien za hydroforem i jakimis smiesznymi rurkami :D Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='dbsst']dobra tylko potem beda mowic ze naciagara jestem i nikt nie bedzie kcial ze man gadac ;) Olcia czekam wrazie co na fote ;) a co czyzbyscie po nocach spac nie mogly i wyszukiwaly wampirow :o macie babsztylki :D Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 :angel: :angel: my lubic takie wamoirki :D :angel: :angel: Quote
Evelina Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Olcia, zrob sie na blondyne i do Wind zasuwaj :lol: Quote
Wind Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Evelina, Jak dla mnie super pomysl, tylko pewnie Olcia jest innego zdania ;) :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Evelina']Olcia, zrob sie na blondyne i do Wind zasuwaj :lol: oj na blond to pewnie bym jakos dziwnie wygladala, byly juz wszystkie kolory procz roznych odcieni blondu :lol: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 He he, Olcia dawaj więcej :D W tych różnych kolorkach 8) Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 dbsst napisał(a):Olcia nie badz taka zrob sie na szalowa bladi :D no jasne i na trase bialostocka idz postac troszku :lol: na bladyne to zapomnijcie, ale niedlugo beda czerwone pasemka Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):na bladyne to zapomnijcie, ale niedlugo beda czerwone pasemka No to trzeba Olcię jaką blondiną przełożyć :roll: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):na bladyne to zapomnijcie, ale niedlugo beda czerwone pasemka No to trzeba Olcię jaką blondiną przełożyć :roll: protestuje wszsytko procz bladu, ja z takmi czarnymi slepami i czarna oprawa oczu przerobiona na blad :o Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 dbsst napisał(a):oj Olcia ej a Ty mnie nie prowokuj :D Quote
asher Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):protestuje wszsytko procz bladu, ja z takmi czarnymi slepami i czarna oprawa oczu przerobiona na blad :o hihihi rzęsy też można przefarbować 8) A poza tym nie przesadzaj! Ja jestem blondi z natury, a od lat sobie włosy na ciemno farbuje... Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 asher napisał(a):Olcia napisał(a):protestuje wszsytko procz bladu, ja z takmi czarnymi slepami i czarna oprawa oczu przerobiona na blad :o hihihi rzęsy też można przefarbować 8) A poza tym nie przesadzaj! Ja jestem blondi z natury, a od lat sobie włosy na ciemno farbuje... z tym sie zgodze to tak nie razi, jak dziewczyna ciemna z ciemna oprawa oczu, rzesy i brwi jak wegiel a na glowie platynowy blad a po tygodniu odrosty :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 dbsst napisał(a):ale teraz tak jest modnie oj Olcia przestannnnnnnnnn :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 a jak Wam sie podoba moja najkochansza 5 letnia bratanica?? normalnie jak sie wscieka to nie musi nic mowic bo wzrokiem to ona umie zabijac :D Quote
Recommended Posts