malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']dam ale prosze w telegraficzny skrocie o co chodzi?? chodzi o to zebyś zmieniła ten goopi podpis :evilbat: i wkleiła swą fotę i poszła na sesję do Wind :angel: o nie opis bedzie do konca moich dni na dogo!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 prosze i dziekuje asher za wytlumaczenie bo przeciez ten babsztyl malawaszek to tylko krzyczec na mnie potrafi :lol: nie mam innych na szybko :cry: Quote
asher Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Waszka, a to dla ciebie te barchanki? Oj, to będziesz miała z czego piasek wytrząsać :lol: A po drugie to powinno być "w Zagłebiu", a nie "na Śląsku" :evilbat: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']dam ale prosze w telegraficzny skrocie o co chodzi?? chodzi o to zebyś zmieniła ten goopi podpis :evilbat: i wkleiła swą fotę i poszła na sesję do Wind :angel: o nie opis bedzie do konca moich dni na dogo!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: pokrzycz sobie jeszcze :multi: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='asher']Waszka, a to dla ciebie te barchanki? Oj, to będziesz miała z czego piasek wytrząsać :lol: A po drugie to powinno być "w Zagłebiu", a nie "na Śląsku" :evilbat: hahahaha jutro cale dogo o gaciach bedzie wiedziec :lol: Quote
asher Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Olcia, cholera jasna, mnie się wydaje, że ja cie skądś znam :o Ale nie mama pojęcia skąd :niewiem: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='asher']Waszka, a to dla ciebie te barchanki? Oj, to będziesz miała z czego piasek wytrząsać :lol: Malawaszka już nie wytrząsa piasku z gaci, ubóstwia piasek w gaciach, nie wyobraża sobie życia bez piasku w gaciach i nie wychodzi z domu bez piasku w gaciach :roll: . Ufff... chyba trzeba jednak ten oddzielny topik... :evilbat: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='asher']Olcia, cholera jasna, mnie się wydaje, że ja cie skądś znam :o Ale nie mama pojęcia skąd :niewiem: oj oj na kabatach troszke sie balowalo :oops: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']Waszka, a to dla ciebie te barchanki? Oj, to będziesz miała z czego piasek wytrząsać :lol: Malawaszka już nie wytrząsa piasku z gaci, ubóstwia piasek w gaciach, nie wyobraża sobie życia bez piasku w gaciach i nie wychodzi z domu bez piasku w gaciach :roll: . Ufff... chyba trzeba jednak ten oddzielny topik... :evilbat: Adda czy nie masz nic przeciwko zobacz za chwile moj podpis :D Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 ja sięw to nie mieszam goopie baby!!! każdy topic zaśmiecają :-? Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'] ja sięw to nie mieszam goopie baby!!! każdy topic zaśmiecają :-? ej ale ja przecie nic nie robie grzecznie siedze i czekam na swoje zdjecia :D Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Olcia napisał(a):Adda czy nie masz nic przeciwko zobacz za chwile moj podpis :D Nie mam nic, jestem dumna 8) Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Adda czy nie masz nic przeciwko zobacz za chwile moj podpis :D Nie mam nic, jestem dumna 8) i chyba topicu nie bedzie trza zakladc bo on bedzie ze mna wszedzie :D Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Olcia napisał(a):i chyba topicu nie bedzie trza zakladc bo on bedzie ze mna wszedzie :D Ja proponuję zrobić koszulki z takim napisem, w kolorze blue i będzie to znak rozpoznawczy dogomaniaków na wystawach, zamiast chust :lol: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):i chyba topicu nie bedzie trza zakladc bo on bedzie ze mna wszedzie :D Ja proponuję zrobić koszulki z takim napisem, w kolorze blue i będzie to znak rozpoznawczy dogomaniaków na wystawach, zamiast chust :lol: Adda przecie Ty masz pomysly rewelacyjne, tylko trzeba dobra kolor do barchankow jakie jutro kupie :D Quote
asher Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Olcia napisał(a):oj oj na kabatach troszke sie balowalo :oops: Znaczy się razem balowałysmy? :o To impreza naprawde musiała byc huczna, bo ja nic nie pamiętam :oops: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 asher napisał(a):Olcia napisał(a):oj oj na kabatach troszke sie balowalo :oops: Znaczy się razem balowałysmy? :o To impreza naprawde musiała byc huczna, bo ja nic nie pamiętam :oops: :oops: to skoro nic nie pamietam to moze sie cieszmy ze nie szczeka :lol: Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Olcia a dasz jeszcze jedana ;) :roll: for me taka hihihihi ;) Quote
Wind Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Dziewczyny jestescie niezawodne! A Olcia piekna jak malowanie :-) Jednak zauwazcie, w Dogomaniakowym portfolio mam glownie BRUNETKI! :-) Ja wiem, ze blondynki sa ... hmmm ... hmmm ... sama jestem blondynka ;) a rude to ... i to ... ;) Ale na Boga, moze dla odmiany znalazla by sie jakas dlugowlosa blondi albo ruda? :-) :-) No ... prosie ... :-) Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Wind']Dziewczyny jestescie niezawodne! A Olcia piekna jak malowanie :-) Jednak zauwazcie, w Dogomaniakowym portfolio mam glownie BRUNETKI! :-) Ja wiem, ze blondynki sa ... hmmm ... hmmm ... sama jestem blondynka ;) a rude to ... i to ... ;) Ale na Boga, moze dla odmiany znalazla by sie jakas dlugowlosa blondi albo ruda? :-) :-) No ... prosie ... :-) oj oj bo sie zawstydze :oops: przecie ja wiecznie rozczochrana i z burza lokow a szczegolnie w taka pogode jak dzisiaj nawet nie ma sensu prostowania wlosow :( Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 dbsst napisał(a):Olcia a dasz jeszcze jedana ;) :roll: for me taka hihihihi ;) co mam Ci dac jeszcze jednego??? Quote
tajdzi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 he he To może zamienimy się rolami, co wind? Teraz ja na przykład obfotofrafuję taką jedną długowłosą blondynę - Ciebie :) Hmmm Wyobrażam już sobie Ciebie w bieli wśród płatków śniegu z takim zimowym, prawie białym makijażem...Do tego twoje suczydło też w białym kubraczku z kapturkiem z futerkiem... ;) A spod białego płaczyka wystają Ci skrzydełka ... :) Quote
Recommended Posts