Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']dam ale prosze w telegraficzny skrocie o co chodzi??

chodzi o to zebyś zmieniła ten goopi podpis :evilbat: i wkleiła swą fotę i poszła na sesję do Wind :angel:

o nie opis bedzie do konca moich dni na dogo!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evilbat:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

prosze i dziekuje asher za wytlumaczenie bo przeciez ten babsztyl malawaszek to tylko krzyczec na mnie potrafi :lol:

nie mam innych na szybko :cry:

Posted

Waszka, a to dla ciebie te barchanki? Oj, to będziesz miała z czego piasek wytrząsać :lol: A po drugie to powinno być "w Zagłebiu", a nie "na Śląsku" :evilbat:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']dam ale prosze w telegraficzny skrocie o co chodzi??

chodzi o to zebyś zmieniła ten goopi podpis :evilbat: i wkleiła swą fotę i poszła na sesję do Wind :angel:

o nie opis bedzie do konca moich dni na dogo!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evilbat:

pokrzycz sobie jeszcze :multi:

Posted

[quote name='asher']Waszka, a to dla ciebie te barchanki? Oj, to będziesz miała z czego piasek wytrząsać :lol: A po drugie to powinno być "w Zagłebiu", a nie "na Śląsku" :evilbat:

hahahaha jutro cale dogo o gaciach bedzie wiedziec :lol:

Posted

[quote name='asher']Waszka, a to dla ciebie te barchanki? Oj, to będziesz miała z czego piasek wytrząsać :lol: Malawaszka już nie wytrząsa piasku z gaci, ubóstwia piasek w gaciach, nie wyobraża sobie życia bez piasku w gaciach i nie wychodzi z domu bez piasku w gaciach :roll: . Ufff... chyba trzeba jednak ten oddzielny topik... :evilbat:

Posted

[quote name='asher']Olcia, cholera jasna, mnie się wydaje, że ja cie skądś znam :o
Ale nie mama pojęcia skąd :niewiem:

oj oj na kabatach troszke sie balowalo :oops:

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher']Waszka, a to dla ciebie te barchanki? Oj, to będziesz miała z czego piasek wytrząsać :lol: Malawaszka już nie wytrząsa piasku z gaci, ubóstwia piasek w gaciach, nie wyobraża sobie życia bez piasku w gaciach i nie wychodzi z domu bez piasku w gaciach :roll: . Ufff... chyba trzeba jednak ten oddzielny topik... :evilbat:

Adda czy nie masz nic przeciwko zobacz za chwile moj podpis :D

Posted

[quote name='malawaszka'] ja sięw to nie mieszam goopie baby!!! każdy topic zaśmiecają :-?

ej ale ja przecie nic nie robie grzecznie siedze i czekam na swoje zdjecia :D

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Adda czy nie masz nic przeciwko zobacz za chwile moj podpis :D
Nie mam nic, jestem dumna 8)

i chyba topicu nie bedzie trza zakladc bo on bedzie ze mna wszedzie :D

Posted

Olcia napisał(a):
Ja proponuję zrobić koszulki z takim napisem, w kolorze blue i będzie to znak rozpoznawczy dogomaniaków na wystawach, zamiast chust :lol:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Ja proponuję zrobić koszulki z takim napisem, w kolorze blue i będzie to znak rozpoznawczy dogomaniaków na wystawach, zamiast chust :lol:

Adda przecie Ty masz pomysly rewelacyjne, tylko trzeba dobra kolor do barchankow jakie jutro kupie :D

Posted

Olcia napisał(a):

Znaczy się razem balowałysmy? :o
To impreza naprawde musiała byc huczna, bo ja nic nie pamiętam :oops:

Posted

asher napisał(a):
Olcia napisał(a):

Znaczy się razem balowałysmy? :o
To impreza naprawde musiała byc huczna, bo ja nic nie pamiętam :oops:

:oops: to skoro nic nie pamietam to moze sie cieszmy ze nie szczeka :lol:

Posted

Dziewczyny jestescie niezawodne! A Olcia piekna jak malowanie :-)

Jednak zauwazcie, w Dogomaniakowym portfolio mam glownie BRUNETKI! :-) Ja wiem, ze blondynki sa ... hmmm ... hmmm ... sama jestem blondynka ;) a rude to ... i to ... ;) Ale na Boga, moze dla odmiany znalazla by sie jakas dlugowlosa blondi albo ruda? :-) :-) No ... prosie ... :-)

Posted

[quote name='Wind']Dziewczyny jestescie niezawodne! A Olcia piekna jak malowanie :-)

Jednak zauwazcie, w Dogomaniakowym portfolio mam glownie BRUNETKI! :-) Ja wiem, ze blondynki sa ... hmmm ... hmmm ... sama jestem blondynka ;) a rude to ... i to ... ;) Ale na Boga, moze dla odmiany znalazla by sie jakas dlugowlosa blondi albo ruda? :-) :-) No ... prosie ... :-)

oj oj bo sie zawstydze :oops: przecie ja wiecznie rozczochrana i z burza lokow a szczegolnie w taka pogode jak dzisiaj nawet nie ma sensu prostowania wlosow :(

Posted

he he
To może zamienimy się rolami, co wind?
Teraz ja na przykład obfotofrafuję taką jedną długowłosą blondynę - Ciebie :)
Hmmm

Wyobrażam już sobie Ciebie w bieli wśród płatków śniegu z takim zimowym, prawie białym makijażem...Do tego twoje suczydło też w białym kubraczku z kapturkiem z futerkiem... ;)
A spod białego płaczyka wystają Ci skrzydełka ...

:)