Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):
Gazeta: NASZ ŚLUB. Fotki: do reklamy kosmetyków.... i gdzieś na końcu gazetki reklama Wind :)

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

dbsst,

Wlasnie wrocilam ze studia i swoim zwyczajem zerknelam na zdjecia :-) A ze przy takim szkrabie, lapie sie chwile to mam tych fotek cale mnostwo. Selekcjonowac bede dopiero w weekend, bo z czasem u mnie bardzo krucho :-) Ale sesja byla baaardzo przyjemna. Nawet wtedy, gdy najmlodsza modelka postanowila przespac sie na planie :lol: :lol:

Posted

Amelka to prawdziwa Dogomaniaczka. Wczoraj na podlodze pelzala za moim psem i bawila sie z nim we wzajemne wydzieranie zebami zabawek. Raz jezyka miala Majka a raz memlala go Amelka :lol: Mowie Wam, zero stresu, pelen luz i usmiech calymi dzaslami, gdy widzi psiaka :-)

Posted

hmmm, zajrzałam właśnie na stronę autorską Winter i szczerze coś powiem - modelka jest bardzo ładną kobietą, o pięknej figurze.. zdjęcia sa artystycznie zrobione...ale modelka nie ma w sobie wyrazu. To tak, jakby jej twarz w jednym zdjęciu wyciąć i wkleić w kolejne zdjęcie. Na przykład - w akcie - wstydliwa postawa - wyraz twarzy osoby kompletnie ubranej... art ok, modelka beeee

Guest bernulka
Posted

Jejku jaką ja mam ładną siostrzyczke (dbsst) :angel:

paździoszki :lol:

Posted

Etna napisał(a):
hmmm, zajrzałam właśnie na stronę autorską Winter i szczerze coś powiem - modelka jest bardzo ładną kobietą, o pięknej figurze.. zdjęcia sa artystycznie zrobione...ale modelka nie ma w sobie wyrazu.

Troche głupio tak krytykować ale... miałam identyczne odczucia...! I właściwie tylko zdjęcia Wind mi się podobały, bo na nich stylizacja, pomysł były wazniejsze, niż sama osoba modelki :wink: Np seria Orange. W życiu bym nie powiedziała, że na fotce jest ta sama osoba, co na wszystkicvh pozostałych!

Posted

Troche głupio tak krytykować ale...

ale ja wolę szczerość ;) bo peany pochwalne każdy może śpiewać, jest takich zbyt wielu na tym świecie :) ja wyraziłam tylko to co myślę, wcalę nie znaczy to, że innym ma się nie podobać ;) po prostu pomyślałam sobie - osoba która robi te zdjęcia ma wielki talent. A modelka choć ładna - nie.

na nich stylizacja, pomysł były wazniejsze, niż sama osoba modelki Np seria Orange.

tak, jasne że tak :) jednak gdy modelka potrafi na swojej twarzy odmalować pożądane emocje - wtedy dopiero to jest to :)

Ale ogólnie mi się podoba :)

Posted

Czesc Czesc Kochani!!

To bylo niesamowite i wspaniale przezycie!!

............Czy uwierzycie, ze nie widzialam nawet tego jedynego zdjecia - z soboty na niedziele w nocy kuknelam doslownie na moment na to zdjecie u Beatki!! Nie moglam sie doczekac! :oops: :oops:
Od ubiegłego tygodnie bylam w Warszawie bez dostepu do komputera :(

No i efekt jest powalajacy - jakie cudne zdjecie!!!!
:modla: :modla: :modla: :modla: :klacz: :klacz: :klacz:

NASZA WIND TO CZARODZIEJKA!!! Wspaniala, ciepla i kochana osoba! Artystka z powolania - a przy tym bez cienia patosu!! Czulysmy sie u niej w studio jak w domku! BEATKO - jestes niesamowita!!
DZIEKUJE ja i Ameleczka!!!

Zaraz sie rozpakuje ;) i poopowiadam Wam jak bylo!! Buziaki dla wszystkich! Fajnie juz byc tez z Wami!